Republika Srbija - unutrašnja i spoljna politika
Quote:
Originally Posted by
BiTrAtE
Otprilike kao i većina forumaša, bljuju vatru preko tastatura a in reality jaja kao ribizle. :) Da ne ulazim u to što mislim o Tipsareviću, u ovakvim situacijama budi mangup do kraja a ne da se širiš preko ograde.
ovo je bilo na turniru u Miamiu juče, splaka je trener Shapovalova pa je gledao meč. da je momak krenuo preko ograde, vjerujem da bi ga uhapsili plus bi ovo smeće vjerovatno i neku prijavu dodatnu podnijelo. i ja mislim da je treba sić' i objasnit mu neke stvari :D ali samo neka im se ovo dešava. narod ih se ne boji više.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čini mi se da nije bilo...
Hiljade ljudi na ulicama 40 gradova širom svijeta, u znak podrške studentima u Srbiji
Quote:
Hiljade ljudi su izašle na ulice 40 gradova na svim kontinentima u znak podrške studentima u Srbiji u njihovoj borbi za pravdu i promijene, saopštilo je udruženje Dijaspora uz studente.
Studenti iz Srbije, srpska dijaspora i drugi građani okupljali su se od Aljaske do Novog Zelanda, ujedinjeni pod parolom: „Cio svijet vas vidi!“
U svih 40 gradova, atmosfera je bila ispunjena emocijama, navodi Dijaspora uz studente.
U Dablinu, gdje se okupilo 150 građana, u nebo su pušteni crveni baloni u znak sjećanja na izgubljene živote u padu nadstrešnice na željezničkoj stanici u Novom Sadu, koji je podstakao studentske proteste.
U Ženevi, na Trgu nacija, poslije 15 minuta tišine i polaganja ruža, organizovan je i zbor građana, na kojem su učesnici razgovarali o budućim akcijama podrške, a atmosferu je dodatno upotpunila pjevačka grupa „Pumpaj“, navodi se.
U norveškom Narviku hladnoća i snijeg nisu spriječili građane da iskažu solidarnost sa srpskim studentima. Jedna od okupljenih rekla je da je Narvik grad pobratim sa Kikindom i ocijenila da je „vrijeme da se stara prijateljstva obnavljaju novim generacijama“.
U Londonu se okupilo više od 200 ljudi, uz podršku Britansko-srpske medicinske asocijacije i Grčke mreže solidarnosti.
Među zemljama čiji su gradovi učestvovali u akciji su Velika Britanija, Irska, Norveška, Švedska, Portugal, Italija, Švajcarska, Njemačka, Austrija, Francuska, Češka, Mađarska, Rumunija, Kipar, Katar, Australija, Novi Zeland i Tajland.
https://rtnk.me/svijet/hiljade-ljudi...tima-u-srbiji/