Da je neki A.Sh. degenerik... :D
Sent from tapatalk
Printable View
Da je neki A.Sh. degenerik... :D
Sent from tapatalk
Sinoc pricah sa milicajcem sto je sluzbenom astrom pokupio 5-6 betonskih lopti kod sc moraca, bjese prezadovoljan [emoji4]
E degenerik prve klase...
boli ih kita za kola sluzbena...
Sad udjoh u kucu da me je bilo strah proci na raskrsnicu.
Od vektre do zabjela (do sicilije) 7/8 auta puni kroz crveno.
Alo, dje je skica toga? Nmz tako brt.
Čovjek ima raskrsnicu u kuću.
Alfaš je to. Ne jebe zivu silu.
Ili mozda ne zna da vozi.
A to moze biti jedino idiot.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Razumijem da ne vidi ovaj znak... Ali da ne vidi da se parkirao na pješački...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
U pitanju je parking u Delti pozadi, prvi sprat. Sve je bilo full danas nedje oko podna, ali sacekas par minuta ili napravis krug i nadjes mjesto.
Ali ovaj ga je usidrio na pjesacki bez obzira sto je ova mini rampa tu bila koju je inace odlicno vidio.
A na krov nema mjesta (neće u sunce), inače na krov je najbolje parkirat (nema kretena da ti deru vrata), klima se upali stanes u hlad 2-3 minuta da se oladi auto i top.
ja sinoc krenu sa zabljaka oko 9ipo...rekoh nema vrucine, nece biti guzve.... ovo prvo sam pogodio ovo drugo nisam... :)
uglavnom usput me preteklo par trkaca koji su proleceli pored mene, a nije da sam ja sporo vozio....
uglavnom vrhuanc se desava na spustu od tunela na vojniku prema jasenovom polju.... ja naisao neku kolonu, pretekao ih jedno po jedno, i u retrovizuru vidim da neko iza mene preice citavu kolonu i da dolijece bukvalno... u to ulazim u dugacku desnu krivinu... koja je nepregledna, a traje sigurno par 5-6 stotina metara.... kako sam ja usao u krivinu pored mene doalzi pasat 3, i vise od pola krivine vozi paralelno samnom...na nekih 110-120...ja kocim..da ga pustim, a on ne moze ni da se vrati u svoju traku, koliko se ljulja i koliko mu zadnji kraj igra...srecom niko nije naletio...
posle 3-4 kilometra nailazimo na policiju parkiranu na putu koaj radi uvidjaj jer su dva momka sa meganom zalijepila u brdo, i ovaj sa pasatom nekako uspijeva da stane, ali onda zaobilazi kola policije i gura se sa kolima iz suprotnog pravca, jer se vozilo samo jednom trakom... uz to masu rukama iz kola...i ko zna sto cine.... policajac ih nije ni pogledao...
iskreno, ocekivao sam da naletim na njih nedje usput pored puta... mada mozda ih i jesam nedje prosao a da nisam vidio...
ti su mi vazda najcrnji... bilo da me preticu (kad se trudim pustit gas, ako ne i ukocit da sto prije odu) bilo kad im se nadam u susret... jer nekako bi mi lakse bilo da izgubim glavu zbog svoje greske no zbog necijega sestog cula sto je on znao da se tu moze pretec...
znam samo da, ako bi pretekli oba, bi ga odrobijao licno za udes...
svakom se moze desit da pogrijesi, ali bezobrazna preticanja u desne krivine i slicno su taman da ih pozdravis i pozelis im krovom da koce nedje kad budu sami
A dje to je horor shta se radi na toj dionici, idem chesto put Zhb, nema dana da se ne vidi auto pored puta ili djelovi po putu...
Sent from tapatalk
Juce/sinoc mi je jedan drug sletio nedje sa puta tu kod Zabljaka, mozda je bas taj auto koji ste gore spomenuli. On i drug su popili par piva i vjerovatno su prebrzo vozili jer mi je receno "da se auto 30 metara kotrljao, drug koji je vozio je ispao iz auta kroz vrata/sofersajbnu i da mu je pukao jedan prsljen, a drugom momku su izvadili slezinu". Ovako mi je receno preko telefona i danas cekam druga da mi se javi da odemo u posjetu i da vidim sto je tacno bilo i je li sve ok. Ovaj momak sto ga znam ima 21-22-23 godine pa se nadam da ce biti sve ok sa njim i tim drugim momkom pa da vise nikad ne popije kap alhokola a ne da pije i vozi.
Ja sam mislio idem sjutra na ŽB a sad...ne znam.
ja tim putem prodjem makar skoro svaki vikend tokom ljeta...i do sad nisam nailazio na ovakve slucajeve..narocito na dionici od nk do savnika...
ovaj auto sto je bio udaren je megan jedinica redizjan, siva boja...i nije bio pored puta, bio je na putu...ali misli mda je udario u brdo sa jedne strane a zavrsio u drugoj traci...nije mi djelovalo da se auto prevrtalo... pored auta su bila dva momka koja su bila potpuno ok... moguce da je to neko drugi onda bio...
sinoc kolona kroz donju goricu ulazi se u pg. ali ipak kola se krecu ono pristojno, nije bas totalno stalo. brat na vespu pun puni gas tik uz kolonu. gledam, i razmisljam samo da neko fino da zmigavac da se iskljuci a fala bogu onamo iskljucena za svaku kucu posebno. i onda kuku lele. ok da on prolazi to ali oslananje da se niko nece iskljucit i ti da prolijeces sig 50-60 na sat...
Iskreno me ne bi ni cudilo da su to ta dva momka a da se, kao i svakoj prici, doda puno, puno šlaga.
sve ces znati kad saznas koje su auto vozili :)
ovaj pasat 3 sto je ludovao je bio na NK tablice...
Cuo sam se sa ovim drugom, momka kojeg znam su pustili kuci tako da kasnije idem kod njega u posjetu,a vozili su sivi fiat puno.