Sale molim te aj reci im da dodju kod mene da ugrade to jer sam trenutno vrlo bijesan i veoooma lagano mogu preci na BBM...vise 2 mjeseca..pa da je amerika ugradili bi a ne CG mala
Printable View
Sale molim te aj reci im da dodju kod mene da ugrade to jer sam trenutno vrlo bijesan i veoooma lagano mogu preci na BBM...vise 2 mjeseca..pa da je amerika ugradili bi a ne CG mala
BBM ima jacu ponudu, vEruj mi;)
adresa : t-com centar preko puta lijepe kate
extra tv : NE RADI !
Prijatno.
Ima li neko provjerene informacije da li se snimljeni sadrzaj Extra TV-a sa hdd moze prenijeti na PC, ako ima neko sigurne informacje jer ove koje sam procitao ne djeluju tako sigurne, da li je sve to neko provjerio ili nagadja se onako, sta bi smjelo a sta ne!! Ili smije li se ubaciti neki drugi veci hdd u ovaj resiver koji nema zastitu?
I kakva je ta zastita hard diska, o cemu je rijec? Moze li neko malo sire objasniti ovo ili ima neki sajt koji govori o ovome?
Hvala!:D
Prvo da cestitam svima koji slave Bozic :)
Evo sjedim u hotelu Planinka na Zabljaku i gledam malo EXTRA TV , i surfujem zakacen na SPEEDTOUCH (i ne samo ja ) . Obzirom da sam ja svoju paricu svaki dan vodio na trcanje zanimalo me kakva ce ovdje biti slika jer sumnjam da je neko istrcavao ovu paricu ,ali izgleda da je ona sama isla na trening jer je izgleda u dobroj kondiciji :) Slika je izvanredna kao i kod mene(na parici u punoj kondiciji prim aut) a internet radi kako treba mada je bar petoro(toliko ih vidim trenutno) ljudi oko mene zakaceno preko wireless-a :)
Pa nije dovoljno samo trcanje, jesi je hranio dobro i davao puno vitamina?
ocu li moc da na ovaj tomsonov ruter sto sam dobio sa extra da spojim mtelov internet da imam wireless posto su mi sad uboli adsl,a istice mi ugovor sa telekomom sad u februar?
p.s.Smanjenje protoka od strane telekoma je najveca kradja na svijetu!!!
lijepo smanjenje,sad imas 10 gb ,a ako oces sada da produzis i uzmes xtreme dobijes 5gb ali mozes da se zakopas pa uzmes na 24 mjeseca i caste te jos 5gb,je li tako?
Je li moguce da ako gledas preko 8 sati dnevno naplacuje ti se EXTRA???
Veli jedan prijatelj da mu je doslo 50e racuna rad televizije....isa u t-com provjerio i rekli mu ovo...
Stefane to mi je vec premnogo i za T-com. Ne vjerujem da je tako nesto moguce.
Da nije na filmove kiksao?
Ne znam brate... i mene zvuci nevjerovatno. Eo se namucih da nadjem ugovor...
I ja sam nesto tako nacuo,navodno iz pouzdanih izvora,u pitanju je njihov zaposleni,od t-com-a me nebi cudilo ni to.
Mada kad bolje razmislim to oni brinu za nase oci da se ne istope od boja...mnogo je 8 sati!
Vala bude li to istina (ka sto me strah da jes) ne vjerujem da cu ga uzimat...opalicu ga one prve mjesec dana i prijatno
Nema potrebe da lozite narod, meni je dosao racun onako kako sam i ocekivao, pretplata za fixni + prica na fixni + rata za risiver + svi paketi (uzeo sam sva 3) + jos nekih gluposti + naravno cijenjeni i dragi nam PDV.
A taj covjek je vjerovarno uzimao filmove ili neko od familije pa mozda on ni ne zna za to.
A niti ima teoretske sanse da mogu da prate koliko ti je ukljucen tv, mislim nema nikakve logike da naplacuju preko 8h gledanja. Meni nijesu.
Ima li ko ugovor da okaci da vidim pise li sto o tome?
Moze li odje da se kace prijedlozi kanala koje bi zeljeli da vidimo u Extra ili da pravimo novi topik za to?
ako moze onda SPORT KLUB I SPORT KLUB+ obavezno to mora ljudi!!!
a recite mi ovo u vezi sa ovom extra tv..koliko ja chuh rekoshe mi da se sve kao placa..i ono premotavanje i ona kucna videoteka i ona sra**a...je li to bash tako il' je sve urachunato u to 10e mjesechne pretplate...isplati li se uzimat to il' neshto drugo..shta bi preporuchili da se uzme..shta je najbolje ovako..neshto se zhale na ovaj bbm da je slab signal kad je oblachno..shta bi cho'ek moga uzet da gleda s' andjelima tv bez problema?? :)
A kako je to suprotno? Da je plus sto nemaju FOX Srbija i Nova TV?
Dobio sam Extra TV i mogu vam reci da sam zadovoljan sa slikom, mada je ton negdje jaci negdje slabiji. Svidja mi se opcija snimanja i radi mi besprekorno bar za sada, ali mi se ne svidja sto izgleda nista sa ovog resivera ne mogu prenijeti na pc ili na bilo koji drugi nacin, znaci samo ostaje u hd bez mogucnosti editovanja izbacivanja reklama itd. Nije ni cudo sto je tako jer zato nije ni namijenjen. Sto se tice izbora kanala volio bih jos da ubace NOVU TV, RTL HR i FoxTV SR. Slika takodje nekad zamrzne djelic sekunde, a nekada malo duze ali nije opasno!
Pozdrav!
Jest', a ja sam čuo da se dodatno naplaćuje ne-gledanje ili preskakanje reklama. :joint:
I mene bi suludo i nelogicno no ajde... ne moze me vise nista zacudit od ovoga lelekoma :)
Cak se, kazu ovi koji su dobili racune, i negledanje programa naplacuje, ali to samo vazi za one koji ne gledaju duze od 5 dana zaredom.
Ja cuh svaki put kad sliku zamrznete placa se 5 centi a premotavanje se tarifira kao razgovor u lokalu.
Eto ti ga sad.
Ovo je nevjerovatno, Sad mi ljudi rekose da se naplacuje 3e ako ugasis tv kad je upaljen Extra, vodite racuna da prije gasenja bude upaljen obicni tv.
Kakva zavrzlama. :)