ako ko hoće nešto od fotografske opreme, ja bih se rado mijenjao za neki Iphone 3G ili 3Gs naravno sve zavisi od količine mijenjane opreme. Pozdravljam :D
Printable View
ako ko hoće nešto od fotografske opreme, ja bih se rado mijenjao za neki Iphone 3G ili 3Gs naravno sve zavisi od količine mijenjane opreme. Pozdravljam :D
Gdje mogu kupiti u PG sync kabal od iPhone 3G?
Hitno mi treba...
Apple original sync cable i dock mogu da se nadju u T-Shopu i Jabbuka.com
Kako da updateujem ihpone preko itunes, kad nema Crne Gore na listi?
I je li moguce da MORAM ukucati podatke o kreditnoj kartici tokom registracije???
Eh... kad nisam imao kad da ispratim bilo sto u vezi ovoga uredjaja... sad procitah da nemogu trgovati nista preko itunesa jer nam drzava nije na list... A kupismo ovaj shit...
Ima li kakav trik da sve prodje legalno. Ne kontam kako t com prodaje nesto sto nije podrzano???? Savjeti?
Ja ne kontam sta ti je trip da budes "legalan", izvini ali stvarno mi nije jasno ? Tako si samo na velikom gubitku ?
Nije trip uopste :) Nemam kad da crakcujem, unlockujem pratim i trazim. Ocu da imam full novi firmware, kupim aplikaciju koja mi treba i ne trosim energiju na nesto drugo. Jednostavno je tako od sad pa dalje... nemam vise vremena... :)
Savjet? Unsupported country? Appstore? Registracija? Jer nije mi jasno kako t com prodaje proizvod koji nije podrzan u toj zemlji...
Nisam pratio koji soft imas itd. ali ako mozes, savjet bi bio http://blackra1n.com/ :mrgreen:
software je nesto 2.x.x.x.x.
Thanks, pogledacu... Opet: ne kontam kako t mobile prodaje proizvod koji prakticno ne mozete koristiti u toj zemlji...
O registraciji i placanju i tome slicno sto se tice itunes-a stvaro ne znam nista, nisam nikad probao, sad je jailbreak prejednostavan, tvoje je samo da skines custom software, na itunes uradis restare preko njega, skines blackrain, pokrenes ga, jedan click, i gotovo, imas instaliranu cydiu, i sa nje skidas aplikacije, teme i sve sto pozelis :) Ukupno max 15 min posla :p
Thx, ali... :( Ne zelim to da radim... Samo zelim da creiram account, ulogujem se i kupujem sto mi treba... Ne znam kako to da uradim, jer t mobile prodaje uredjaj cije mogucnosti ne mogu da koristim. Sad ih zovem da pitam: Kako da updateujem iphone, i kako da ga koristim u potpunosti? Kupio sam ga kod vas, pa me interesuje kako.
PA to je prosto ali ces da sjebes mob i da ga posaljes na godisnjem odmoru :) e tek tada ce ti pomoci T com ahahaa !!! ne apdejtuj mobtel!!!! nova verzija je izasla :) i nece moci Unlock! :) za akont je lako odes na free aplikacije i tek tada kliknes za reg... :)
ti onda mora da imash dosta para za bacanje , kad neces da radish oko toga nego da kupujesh bzv aplikacije na itunes po 4-5$
ako ti je toliki problem onda ponesi tel. i plati da ti neko odradi Update softwera , ili ako hoces Custom Soft
e sad OnTopic. Za mene iphone koji nije jailbreakovan je samo obican telefon koji ima dobar player i pretrazivac. a Jailbreakovan je tel koji ima 1000000 mogucnosti , imash brdo applikacija koje nemash na appstore a daleko su bolje od obicnih aplikacija
nemoj da cinis glupost da kupujes i da se secijas sa time pogledaj kod nekoga da ti update os za neke pare ako vec nemas vremena ili nisi siguran da umijes ja sam ti poslao sve kako treba samo gubis vrijeme pusti kakav crni appstore i Itunes sve se krekuje danas ;) sto kaze stivi nemoj da kupujes apps neko itunes pa logicno i ne mozes jer na s nema na lisi fino kada jailbreak mob onda mozes krakovane apps da stavljas koje skidas sa neta torent ili ima masu sajtova aaaa da bi koristio krekovane moras da instaliras pach i restartujes mob da se ne pojavljuje error no odoh sa teme
P.S. ovako uradi fino podji nedje i das 10e da ti neko update OS i miran si ..... :)
Recite mi zasto ne mogu na internet da idem ... Iphone 16G-3.1.3-Promonte???
Koja su podesavanja? ?Vjerovatno nije dobro podeseno...
imas Wi-Fi a imas preko kredita pogledaj malo na ovaj post imas neke pri pocetku strane tj da ukucas one gprs i tako nesto pa pogledaj...
cekaj zar ima unlock za 3.1.3??ima li kakve prednosti u odnosu na 3.1.2?
Brzhe ti se poprijechi tastatura kad polozhish telefon... :)
Fixes on several bugs suchas: fixed the accuracy of battery meter on the iPhone 3GS, fixed bug that some third-party application would no longer open, and fixed a bug where some apps would crash when the user had a Japanese Kana keyboard.
Source:
http://reviews.cnet.com/8301-13727_7-10446063-263.html
ima li ko link sa rapid-a da se skine 3.1.3 custom..da li uradjen unlock tj radi li se isto kao za 3.1.2 preko redsn0w iz cydia-e???
Ja bih samo da pitam nešto. Pošto ću imati 300 € da izdojim - šta se može kupiti najbolje za ove pare kad je u pitanju polovan Iphone.
Da li je tolika razlika između 3G i 3GS
Unaprijed hvala
Za 300eur polovan 3G, 16GB. I jeste razlika u brzini poprilicna...
Lex je zaboravio da doda da za 300e mozes samo bijeli da kupis...
ma koja je boja - nije bitno. A razlika u brzini ? čuo sam da to primjete baš oni ekstremisti jbg. kad upoređuju ...
Pa ne primijeti onaj ko nije probao 3GS. Dakle ako vidis da neko ima 3GS - NE DIRAJ! :D