Mogao bi neko od upucenih opisati kakva ce zastava biti, sto ce pisati na njoj i sl.!
Printable View
Mogao bi neko od upucenih opisati kakva ce zastava biti, sto ce pisati na njoj i sl.!
Shto, ne mozesh izdrzat' do subote? :rolleyes:
Takve stvari nisu za forum! ;)
ocemo li napravit glasanje za kapitena reprezentacije? :D da mi odlucimo pa sto bude :)
Vucinic za kapitena.
Ne, nego cemo pogadjat', pa ko pogodi dobije Vuchinicev dres Rome. :mrgreen:
:finger:
Naknadno cu spojit ova 2 topica posto ne mogu da postavim glasanje na postojeci!
Dakle, koga za kapitena?
ja vec napisah.Vucinic!!!!
Jovetic Stevan! :yipiiii:
eno u LOB jedinica 3.5 dvojka 1.95
Ciro kapiteeeeeeeeeen! :D Iako nam je poll presmijeshan :D
trebalo bi napravit neko dozivanje sjevera i juga,bila bi odlicna atmosfera.:rolleyes:
Moje misljenje je da treba da bude neko sa malo vecim stazom u ex-reprezentaciji
ali ovdje niko nema staza u ex reprezentaciji... Vukcevic je, ja mislim, jedini i igrao za istu... Vucinic i Burzo u mladoj, Lakic je bio pozivan ali nije igrao ni on....
Ima Boshkovic chini mi se.
neko ko je vazda bio za cg! po meni,to je vujovic. znam da moze mnogo bolje da igra,meni je to trenutno najmiliji reprezentativac.:p ne razumijem pozivanje branka boskovica.
a razumijes pozivanje nikole vujovica koji igra ocajno evo ravno godinu dana??
Branko Boskovic
a boskovic igra strasno u pm! sjedite ljudi,nije zapinja nidje 2 godine. jos je iz c. zvezde,koju prezirem:mad:
mislim da je tebi glavni problem to zadnje, no ajde... Boskovic je jedan od najiskusnijih igraca u ovoj reprezentaciji, svakako zasluzuje sansu posle jedne sasvim solidne sezone (makar sam ja tako citao po novina) na medjunarodnoj sceni!