Zar ti stvarno vjerujes u podatke koje izbaca neki uhljeb picoustog? Smatram te za pametnog čovjeka,nemoj na ovu vrućinu😂
Printable View
Zar ti stvarno vjerujes u podatke koje izbaca neki uhljeb picoustog? Smatram te za pametnog čovjeka,nemoj na ovu vrućinu😂
Po tom rezonu mozemo sumnjati i u Monstat podatke...
Ono sto fali je medijalna zarada, nikako da se ta metrika uvede.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Da da,htio sam i to pomenuti.
Ali se ipak ne može porediti vlast kod nas i oni u Srbiji koji ošašaviše taj narod tamo,pa sto im ne bi bio problem da i ovo malo “uljepsaju” da bi to prikazali kao neki uspjeh…
Ja bih iskreno volio da je to istina i da taj narod tamo živi bolje,ali ono sto sam od mnogih koji žive u Srbiju čuo se ne poklapa s ovim.
Sto se mene tiče,ova statistika je zaglupljivanje naroda.
Svi mi znamo koliko se krecu plate za većinu poslova.
Sto je vajda nekome ko radi za 600,700 eura kod nas ili u Srbiji sto je prosjecna plata hiljadu i kusur? Samo da zna da je dobro ispod prosjeka i da mu se ne mili na posao otići jer sa tim parama ne može ni da se preživljava danas.
U Srbiji na platu od 1000 eura doprinosi su skoro 600 eura...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Plata u drzavnu upravu je manja nego kod nas za nekih 100ak eura plus minus a cijene u bg eto vidjeli ste ko je bio... Nesto bih globalno rekao da se odje mnogo bolje zivi generalno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne bih da skrećem sa teme,ali koliko su pouzdani ovi podaci iz Srbije isto koliko i to da je na danasnjem skupu picoustog bilo 207 hiljada ljudi hahah
A dje…
https://www.stat.gov.rs/sr-latn/obla...te-rada/zarade
Sve tacni podaci ko Monstat nas!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk