Originally Posted by
Bugi
Zakačio i ja...
Pa ću ovdje pisati po danima...
17.12.
Ogromna želja za spavanjem se javila i to neđe oko 6 popodne. Ja spavam 5 sati dnevno, nikad preko dana i ovo mi je bilo strašno čudno.
18.12.
Oko 2 ujutru počinje temperatura, prvo 37.5, pa nakon sat vremena 38.8,pa oni 5 ujutru 39.5.. Idem da se testiram u 7 ujutru. Prije toga sam popio paracetamol. Rekli su mi da će rezultati biti gotovi do uveče. Dali mi preventivnu terapiju, Hemomicin + paracetamol + neki vitamni
Temperatura blago opada na 38, a neđe i podne o na 37.5. Počinju da bole leđa i koljena. Predlažu mi da odradim nalaze krvi pa i to radim oko 3 sata. Uveče dobijam informaciju sa sam pozitivan a da mi je CT povišen i da imam neku upalu.
19.12.
Temperatura opet, leđa ubijaju, na koljena se klatim, umorim se kada odem do kuhinje.
Zakazan mi je pregled danas u 14h, možda padne i snimak pluća. Zuji mi nešto u lijevo uvo, ne mogu da provalim šta je, kao onaj piskavi zvuk iz nekih računara što izlazi...
Ne znam znači li šta ali za 15 godina rada nemam ni dana bolovanja, nisam podložan virusima, nosom kratke rukave u novembar...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............