Sajt im je katastrofa, ali na FB njihov ka uđem početkom mjeseca, otvorim link za mjesčnu akciju i učita mi katalog akcija za taj mjesec
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Printable View
Sajt im je katastrofa, ali na FB njihov ka uđem početkom mjeseca, otvorim link za mjesčnu akciju i učita mi katalog akcija za taj mjesec
Neuporedivo najgori sajt u CG!!! JEste da imakonkurencije, ali oni su vrh. Nikad mi nije bilo jasno cemu sajt ako nemas osnovne informacije kao sto je cijena, a d ane pricamo o dostavi i slicnim stvarima....trop! milione zaradjuje i stipsa nece da napravi sajt da valja.
Ono nije site. Ne znam kako bi se ono nazvalo. Bolje sajtove smo na ekonomiju pravili u front page 2004 godine.
Momci, ima li ko ideje kako da izrezem behaton ploce a da manje prasi?
Kupio sam 230mm brusilicu, i dijamanski brus, kida ona dobro, ali to je ludilo koliku prasinu digne, citavo naselje otruje.
Probao sam da prskam s vodom dok brusi, bas se i ne smanjuje prasina toliko...Kacio Karcher usisivac na kraj, ali nista, to su toliko sitne cestice, da prodju kroz sve filtere i izlaze pozadi iz usisivaca taman kao i sa brusilice...
Ostalo mi je 7-8 komada da izrezem, komsije ce me u top sabit...Debele su 3-4 prsta, pa ne moze manjom brusilicom.
Vidio sam da uzmu neko sirogo glijeto, pa kuckaju po malo po nacrtanoj liniji, pa ona tobos pukne, ne znam bez to da probam?
Proba sam i da drzim kantu od 25l punu vode tacno dje prska brusilica, ali okle, nista se ne skuplja u vodu, sve digne u vazduh
Tesko sa dlijetom, prije ces je polomit u manje komade. Jedino neko tanko crijevo pa direkt na rez. Ili zarezi po centa,pa onda probaj lomit.
A da probas ostavit ih preko noci u vodu, da se natope?
E ne znam, taman cu probat jednu da potopim pa da vidim oce li manje prasit
Imam dewalt ručnu šrafilicu (5-6 godina stara možda i 7) i glava počela da vrti.
Može li samo glava da se reparira i ako može ko radi to u CG?
Baterije i dalje drže odlično, pa je greota kupovat novu (oko 150-200€)
Imas glavu novu da uzmes, ako mislis na steznu. Servis na Stari aerodrom. Bio je cak i oglas prije na forumu,mislim da je krkna kacila.
Neka preporuka za baterijsku busilicu/srafilicu, da je na 18 V, ne znam da li valja za srafljenje u drvo, ivericu na 12V, ali da ne kosta boga oca. vidjeh neku Hikoki (nekadasnjai hitachi) ne znam kakve su.
Nm ti odredjuje snagu i amperi baterije.ja sam prvo Hitachi malu jednu koristio, cetiri godine ja mislim, dok nijesam uzeo jacu Bosch. A za po kuci itd i Einhell ce ti zavrsiti posao ili Graphite.
Hikoki/ Hitachi nije los ni malo...Prije bi uzeo neku "jacu" seriju Graphite ili Einhel ili Neo Tools nego jeftini Bosch. Pisao sam vec moje iskustvo sa 3 seta skupog baterijskog alata Bos iz Okova, bas ne vrijedi te pare.
Prosetaj se do Kipsa, Ingco alat za te pare bez greske, i prilicno jak za "hoby" varijantu
Ja koristim Graphite alate i mogu ti rec da sam prezadovoljan, a vidjeh i masu ljudi koji profi rade da ih koriste.
Uzeo sam sebi 2 jace baterije od 4ah, jer ove slabije mi nisu bas nesto radile poso.
Inace ovo sto Laz pomenu, ova kipsova ingco marka je top. Da nisam vec pun graphita uzeo bih njihove stvari. Navodno ovo neki rusi ili ukr prave, ali ne drzi me za rijec.
Danas uzeh njihovu peglu za varenje cijevi za 65eur i mogu ti rec jedna odlicna alatka. Ne znam za profi rabotu, ali nama za kucnu varijantu i vise nego dobro. Jos u kutiju ide, mimo aparata, makaze za sjec cijevi, jedan dobar metar, inbus, srafciger, bas dosta nastavaka za razlicite velicine cijevi i naravmo stalak. Bas me odusevilo za ove pare.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Kinez al vjerovatno kvalitetniji, kao i Graphite.
Meni recimo jedna manja Bosch baterija moze cijeli dan montaze na srafilicu, ali ako ima dosta busenja, puno.brze ode. Zato je ona od 4ah nedoder, sto god oces sa njom.
I total djeluje ok?
Neko mi reče da su iste baterije njemu i ingco
https://www.okov.me/mn/proizvodi/bat...h-li-ion-total
https://www.okov.me/mn/proizvodi/aku...vka-solo-total
Bude često na popustu, okov ili tehnoplus
Znam to. Gledao sam neke Bosch od 18V i max 50Nm obrtnog momenta. To mi je vise nego dovoljno cini mi se. Gledao sam i ove Ingco koje pominjete, ali mi se cini da su nedje u cijeni relativno blizu Bosch. I ne znam dolaze li sa baterijom. Ako ne dolaze, onda je bolje uzet Bosch. A sto se Graphita tice, cuo sam da imaju dosta kvalitetan alat, pogotovo za nekog ko me treba za kucnu varijantu.
Prosetacu sjutra do Kipsa i Okova da vidim sto ima koliko parica :)
Obavezno prošetaj do Kipsa i pogledaj Ingco. Ja na poslu koristim nešto hikoki alata, odličan je ali smo sa jednim punjačem ili baterijom imali duse oko reklamacije, a možda se potrefilo. Zašto ingco, pa kupio sam sebi prije godinu komplet: brusilicu, šrafilicu/bušilicu,punjač, 1x2Ah i 1x4Ah bateriju...nešto sitno bitova(realno loš kvalitet bitova) i burgija sa tim došao i naravno kofer[emoji1787], a pošao sam da kupim samo šrafilicu, ali na akciju ovaj komplet bio, ja mislim 149€. Te kupih sve to. Brusilicu sam samo 2 puta kratko upotrijebio, ni šrafilicu (a ima 55nm,metal.glavu,ima i malo vibracije/čekića) nisam nešto previše koristio ali baš djeluje moćno i kvalitetno. S tom "igračkom" od šrafilice sam izbušio bez problema tiple sa 4,pa onda i šesticim tiple u zid od opeke(vojna zgrada). Đao mi ne da mira pa probah i u jedan drugi zid ali ne mogaše jer puni beton/noseći zid.
Sajt im je katastrofa(kipsu) pa ne znam kako bez da lično pođeš u Kips i vidiš je li na akciji. Po meni ingco najbolji odnos cijena/kvakitet za hobi varijantu, no kislim da će i ingco(čisti kinez) ili da diže cijene ili da pada kvalitetom čim se pozicioniraju na tržište(ka Xiaomi npr).
https://www.okov.me/mn/proizvodi/set...t-2x40ah-total
Mislim da je ovo povoljno :D
2x4.0Ah (dvije baterije)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Total imate i u tehnoplus
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
U sustini treba da kucas kips katalog i onda imas izbor, padajuce liste, rucni alat, gradjevinski materijal....ali i sve kad nadjes sto ti treba, recimo ja sad trazim ovaj odvijac..dobijes slike i cijene i to je to, nikakvih blizih informacija nema o tom proizvodu. Tako da se na kraju opet svodi na zastidje od sajta.
Danas svratih do Kipsa, pa ti slikah ovo. Mislim da je ovo najbolji odnos uloženo/dobijeno za hobi varijantu.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f3ac8bf4cb.jpg
•Oba brenda proizvodi ista kompanija iz Kine: INGCO Tools Co., Ltd.
•Koriste vrlo slične ili identične platforme alata (motor, elektronika, baterije).
•Razlika je uglavnom u marketingu, distribuciji i dizajnu.
Nijesu me slagali znači [emoji16]
Evo me kao da sam zadtupnik brenda total [emoji16]
Al mozes uzeti ovo i bateriju 2ah za 55€
Ili za 85€ 1x 4ah, 1x 2ah i ovo.. [emoji16]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2506e31215.png
Ispade ovo u Kipsu lažni popust [emoji1787]
A ja ka da sam promoter Ingco-a [emoji1787]
Definitivno baterije od Total i Ingco su kompatibilne.Što kažeš, ista je to marka/proizvođač, samo neko ko je probao oba brenda može uporediti ima li razlike u klasi/izdržljivosti/kvalitetu...ako se radi o istoj alatki i sa istim karakteristikama. Ja sam sa ingcom zadovoljan, total nikad koristio
Eh da, uz ovaj ingco set iz Kipsa dobiješ i kofer, ako ti treba i set bitova(to im nije neki kvalitet) i nešto malo burgija