ne vjerujem da ce m tel da makne arenu sport i uvede sport klub....
kad bi to uradili sekundarno bih trazio raskid ugovora, ja sam njih uveo samo zbog arene sport.... znam mnoge koji su ubacili mtel kablovsku samo zbog arene....
Printable View
ne vjerujem da ce m tel da makne arenu sport i uvede sport klub....
kad bi to uradili sekundarno bih trazio raskid ugovora, ja sam njih uveo samo zbog arene sport.... znam mnoge koji su ubacili mtel kablovsku samo zbog arene....
Kompanija “Telemach” navodno će odustati od prava prenosa kanala Arena sport. To je “Vijestima” potvrdio upućeni izvor iz Agencije za zaštitu konkurencije (AZZK), nakon što su se kompanije “Telekom” (Exrea TV) i “M-tel” (Mbox) žalile Upravnom sudu na novo rješenje AZZK.
Ne može i Arena i Sport club
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Već par dana nemam Eurosport 2 HD,ima li još neko taj problem?
Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
Moze li neko ko je korisnik m boxa da prenese utiske , je li stabilna brzina interneta (mislio sam da uzmem internet 25mb) , kako je zadovoljan sa kablovskom televizijom i kanalima (je li bolja varijanta uzeti cam modul ) ? Hvala
Ja sam shvatio da je problem oko SK sto je mtel htio daga ubaci u ponudu.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Svakih 15 dana ista prica. Nikad SBB nece dati Sport Klub kanale Telekomu Srbija.
Imternet ne prekida i ne pada brzina...kablovska vrh....svaka cast!!!Najbolji su!
Ja ga koristim 2 mjeseca,internet stalno 15 Mb/s(imam taj paket) nikad nije do sad prekinuo konekciju.Tv isti slucaj,do sad bez greske [emoji6]
Sent from my HTC One_M8 using Cafe Del Montenegro mobile app
Koje su cijene vecih brzina interneta i ispostuju li ih?
sve super za sad (paket duo 3),sport ne pratim pa sto se tice kanala meni je izbor vrhunski, cam modul je bolje resenje osim ako ti treba snimanje i premotavanje... mada kao sto napisah ranije, i sa resiverom je to dosta traljavo rijeseno. da je to kako treba,od mene bi imali 10/10, ovako 7/10
Ja sam na box duo2, cesto mjerim brzinu uvijek je 14,6-15 koliko je i najavljeno. Ping mi je do 15, zadovoljan sam. Sto se tice kablovske radi ok, primijetio sam da ponekad jednostavno nekog kanala nema. Prije nekoliko dana axn nije bilo nekoliko sati, samo crno kad se okrene. Ostalo je ok.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Je li iko od korisnika Mtel interneta zatražio i je li mu odobrena spoljna-javna IP adresa? Bih uzeo internet, ali se bojim kada potpišem ugovor na 2 godine da posle mi ne odobre, ko bi ih ,,trpio" 2 godine.
Poslato sa Huawei P8 lite
Je li moguce da i dalje to pitas na forumu, da nijesi posao i pitao?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Pa oni kažu da treba prvo da potpišem ugovor, pa će mi tek onda kada uvedu net posle možda 10-20 dana i da tek tada podnesem zahtjev za javnu IP, što mi je sumnjivo.
trazis sefa i trazis da ti to daju napismeno da mozes raskinuti ugovor ako ne ispune. Nema potrebe da ti to kazu mozda, to moze ili ne moze.
Zvao si telefonom ili si lično to u poslovnici zatražio?
Dinamicka i dolazi po defaultu. Staticka se na modemu ne moze dobiti.