Originally Posted by
Laz
Koja je muka sa danasnjim majstorima odnosno automehanicarima da mi oce neko objasnit....
Da li vi popravljate avione i helikoptere i uzimate po 2000-3000 eura dnevno, pa je ispod casti uzet 20-30-40-50eura za pola sata posla, ili cak manje vremenski?
Jasno mi nije.
Na telefone se niko ne javlja, i kad se javi to je nervozaaaaa.
Konktetno primjer, evo mjesec dana trazim nekoga i neki termin da mi se zamijeni pisljiva jabucica/kugla na trap, jer je ostala bez masti i skripi i lupka izludje me.
Dvojica se na telefon nisu javila, treci mi je rekao da se on vise ne bavi tim glupostima, samo ozbiljnije poslove radi???
Cetvrtog sam zvao, zakazao mi je termin za 5-6 dana kasnije(prihvatljivo) odnosno termin danas u 11:30...
Jutros radionica zatvorena, telefon ugasen.
Iskreno mi se cini da ovlasceni servis cak uopste nije ni skup.Gubit svoje zivce i svoje vrijeme na ove debile nase je uhh...Znaci moram da molim nekoga od njih da mi uzme pare.
Ovako fino kao kad mi je crkao lezaj, posao s puta direkt u ovlasceni, kunem vam se ljube mi ruke, mazu mi oci s pricom, moze sve gospodine, imamo i dio na stanju, bice gotovo za dva sata..Evo kolega ce vas prebacit i na smjestaj nazad da ne zovete taksi.
Lezaj s rukama u ovlasceni 100e, a ovako bi bio 60 da sam se ja cimao s majstorima...neka su proste pare
Mislim da ce i za ovo bit ista prica, pa nek stave novo rame umjesto jabucice, ali ne mogu zivce da gubim...ne pitam koliko kosta samo zavrsi posao ***** mu majku