NIkad nisi rizicno vozio?
Printable View
Imas raskrsnicu kroz grad - prikochi ... Neka je ogranicenje 40, uspori na 20...
Imas semafore... ogranicenje je 40... Zeleno ti je... Opet uspori na 20, moze neko kroz crveno da proleti...
par sekundi koje izgubis iz predostroznosti su NISHTA ako uporedis rizik da ostatak zivota npr provedes u kolicima ...
EDIT: S druge strane... Pored puta je parkiran nepropisno kamion/shleper... Moze li ti iza njega iskocit u zadnji sekund dijete koje prelazi ulicu i ne pita se s mozgom? ... Daleko bilo.. .. .. Poslije je kasno za prevaspitavanje...
Velike... Jer ja tako vozim i tvrdim da je ispravno...
Auto se testira/uchi... Na pisti ili zatvorenoj stazi... ;)
EDIT: Sjecam se scene, na cosku... Preko puta Delta Cityja postoji jedna ulica koja vodi "tamo nedje"... Djevojka je shetala traotoarom, chini mi se da je kuckala poruku... Neki SCHUMACHER pametni, divni, inteligntni je ULETIO MAX sto je mogao namjerno (o nivou zrelosti svjedoci sto je vjerovatno pomislio: "sad cu da privucem paznju, faca sam")... Izgubio je kontrolu i zadnjim tockom udario ivicnjak trotoaraaaa bas jako (pukloo je)... nastavio je da vozi, a djevojka stojala u shoku... Da ivicnjak nije bio pod pravim uglom... "pochistio" bi je s puta...
I ti vjerujes svemu sto Case kaze? :mrgreen:
I ti si kejsa uzeo za ozbiljno :)
Pa CVX nije demantovao to :)
A sto je sa slikom koju je izbacio na svoj oglas?
Je li ono sigurna voznja?
CVX je vozach babetina :mrgreen:
jes ako je na klocne, a ne mozemo ni ti ni ja znat je li ili nije :)
CVX nije imao potrebu da demantuje... Kad bih pratio ko sto prica i oko svega se $ekirao... Sjutra ga ne bih ziv bio...
Dok mi je auto bilo u zaplijenu, imao sam sasvim korektan odnos s ljudima iz MUPa... I na kraju se kroz grad prosula pricha da sam citiraću: "ŠPIJAO neće li mi vrnut auto" :burp: Za pocetak: Ne druzim se s kriminalcima pa sve i da hocu, nemam koga da spijuniram. A drugo, gledam svoj posao i nemam kad da se brinem o tome sto drugi rade...
Inace... Slika na mom oglasu? Nisam nista demantovao i potvrdjivao. Vjerovatno je na klocne :rolleyes:
Da ne budem licimjer... Volim da treniram. Doduse, u kontrolisanim uslovima mi je nesto najmilije.
Mislim samo mi je glupo sto kaze nikad nije vozio rizicno.
Vrti se na aluminijski i onda 160+ vozi na zice.