S kim mislite da oborite vladu kad nemate vecinu?
Djeka je uostalom glasao Za!
Demokrate da glasaju protiv temeljnog?
Abazovic win win! [emoji1782]
Printable View
S kim mislite da oborite vladu kad nemate vecinu?
Djeka je uostalom glasao Za!
Demokrate da glasaju protiv temeljnog?
Abazovic win win! [emoji1782]
Onda dtvari mozemo postaviti ovako… ako Demokrate ne glasaju za skracenje mandata, ostaje ista ekipa u Vladi… pa to je za njih vece prosipanje nego li da im neko kaze da su bili protiv temeljnog…
Realno sve njih za crkvu boli murica… ostaje se da se vidi reakcija DPSa pod 1, i pod 2 Demokrata…
Hahaha jeste li to vec otpisali Dritana i to ni manje ni vise nego zbog SPC...pa lagano moze DPS da zamijeni DFom i Demokratama, jos nista ne mora da radi...samo da ih ostavi na 'pozicije'.
A ovaj bi da srusi vladu sa 35-37 poslanika, kakva faca.
ovo. i ništa više. al narod to ne kapira. no misle da je Dritan uradio nešto veliko. eno ga fale ove splačine iz snsa, pi. jedan od razloga što sam poštova Krivokapića jeste što je javno proziva sns. ovaj ih voli, i tu ti je jasno sve
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Ja nešto ne bih bio siguran na Raškovom mjestu da on ima podršku DPS poslanika da obali vladu ;)
Ja mislim da neće, nego će da odahne. Jer, iz ove priče današnje o krštenicama i...uh, slušali ste, nema što da vam objašnjavam - sad već mislim da nije uzeo pare, niti da mu imaju neki snimak ili tralala prepisku.
Mislim da mu Vučko ima nešto na Sky zbog čega se ide u zatvor, što može da se podupre i drugim dokazima (listovi nepokretnosti, bankovni izvodi, druga dokumenta), a što je drugim službama promaklo...
Nema drugog objašnjenja.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Dritana podrzava DPS zbog Evrope a DF/Demokrate zbog SPC. :D pozicija stabilnija nego sto je bila Dusku Markovicu.
Nece Ura nidje.
Nema mu Vucic nista i ima drugog objasnjenja a to je % vjernika SPC u Crnoj Gori. To je 33% stanovnistva koje se izjasnjava kao srbi, zajedno sa velikom vecinom 46% onih koji se izjasnjavaju kao crnogorci, ajde da kazemo 35% i to je nekih 67% stanovnistva...2/3 ako ne i 3/4.
Niko nije lud da ide protiv tolikog % naroda.
За изборе се пита дпс и нико други. А је ли њима сад до нових пораза то је питање.
Пречудна му је позиција, али мислим да ће га међународни партнери добро посавјетовати да ово прегура.
Зашто дпс и сдп не могу да оборе владу, имају довољно посланика за то.
А хоће ли је подржават....
Да видимо следећа именовања, и хоће ли бити оставки сдп и дпс кадрова.
okle. on obožava da bude premijer. pa viđe li mu posjetu u BG? na zvanične naloge pišu koliko mu je auta bilo u pratnji? pa daj :D
ima. čoek je amater. na našu žalost. misli da će ovim potezom narod da ga voli
do tad, đe mi je @Hell Raiser :D
o ovome neće niko pisatQuote:
Vlada je na današnjoj sjednici imenovala nove članova Odbora direktora "Aerodroma Crne Gore" (ACG), a oni su: Kemal Purišić (Bošnjačka stranka), Slavko Vukčević (SNP), Momčilo Martinović (DPS), Nebojša Đoković (DF) i Eldin Dobardžić (URA).
Dobardžić će biti novi predsjednik odbora, umjesto Đokovića.
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Taj narod uopšte ne insistira da ugovor bude BAŠ ovakav. Narod nije ni znao šta tu piše. Narod bi bio zadovoljan i da se to upodobi sa zakonima Crne Gore. Nikakve radikalne izmjene nisu predlagane, već je analiza HRA uzeta kao suvo pravni osnov, bez udaranja u gusle.
Dalje, Dritan jedan jedini glas neće dobiti od tog naroda. Zahvaliće mu se na saradnji, i zaokružiti DF ili Demokrate, eventualno ES. Pitaj me kako znam... misliš da ću ja da glasam Spajića što mi je plata komad veća? Ne ide to tako prijatelju.
Dakle, klasični politički suicid, ne može se racionalno objasniti.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Bio je jedan toliko lud i odmah 30tog avgusta 2020 pao sa vlasti.
Jasno Miljanić reče danas, znamo kako su prošli oni koji su ušli u sukob sa Crkvom, ne želimo to.
Da ova vlada ne potpiše temeljni, na buduće izbore bi imali bumerang efekat i nagli rast df, dcg, es itd do te mjere da možda uzmu vlast bez i jedne cg partije... zna to dritko odlično...
У праву си, народу је било стало да се заврши и могло је бит промјена, али имаш оно што се зове инат, па кад се види ко је против потписивања (и зашто!) онда се иде у крајност и каже потписуј одмах.
Све је у реду, може уговор да се измијени кад дођу дпссдп на власт, ако се не буду бојали нових литија.
Vidi, u ovoj situaciji dje je 'zapelo' uskacu DF i Demokrate kao veliki vjernici, moraju glasace da ispostuju, toliko puta prosetase krstove protestima.
Kad se prebrodi ovaj malecni trzaj, DPS je i dalje tu, davati podrsku mora jer se ide prema EU...prati EU sve kako treba. Zna se odlicno sta je DPS i ne hapsi se Vesna Medenica kao grom iz vedra neba nego se sve to dogovara.
Ибрахимовићу није баш прошао предлог, макар за ово одјељење за борбу против корупције али не пише ништа за друго одјељење?
Vlada odložila glasanje o ukidanju Odjeljenja za borbu brotiv korupcije u MKI
https://www.vijesti.me/vijesti/ekonomija/612475/-