E dobro je... Brzo će... Spas!
Printable View
E dobro je... Brzo će... Spas!
A bo'me se promijenilo to... Klima se komplet izmijenila. Već godinama je avgust najtopliji mjesec, a ne jul. Pa septembar je evo 20 godina unazad potpuno ljetnji mjesec, ni traga nekoj ranoj jeseni ili slično.
Jeseni su generalno postale toplije od proljeća, to je jedan od očiglednih znaka klimatskih promjena.
Tako je.
Faktički su nestali: jesen i proljeće.
Zapravo u PG je ostalo samo: ljeto i jesen.
Zimu u PG ne računam u zime :D
Ne znam ja racunas li ti ili ne, tek ja potrosim 10 metara drva :)
Blago tebi. Ti si prelagan za održavanje. Ne treba ti ni grijanje ni hlađenje.
A ti znaš...
Totalno lagan...;)
Ja ne znam, ali evo, zaključujem.
Za koliko nas stepeni lazu svakodnevno...?
Dinamična rasprava koja damo zagrijava atmosferu... [emoji6]
Bogomi je prigrijalo. Mi stvarno nocu ne palimo klimu (jos uvijek)... Popodne rade obje, ne cijeli vrijeme. Na 27 ih drzimo, na najmanju brzinu ventilatora... Jul je struja bila 45 eura ali mislim da je to ok...
E sad, ove savjete vidjeh kasno jer rucah neku pastu... Ali za vikend sam u Niksicu jeo avokado pa ne znam potire li se to...[emoji23]
Posto sam dobio bezbroj upita na pm oko seksa i ovih vrucina, moze se imati seks i prije oktobra, ali nije bas preporucljivo. Ako bas morate onda treba izbjegavati misionarsku pozu jer se tada generise ogromna toplota kod dva i vise tijela(ne ulazim u to koliko samo dajem strucno misljenje) pa su najbolji stilovi u tom slucaju obrnuta kaubojka aka reverse cowgirl ili pseci stil aka doggy style.
To je bas zanimljivo pitanje. Znaci mogu se koristiti razne seksi igracke i pomagala kad su ekstremne vrucine, ali se treba pripaziti jer ukoliko seksi pomagalo digne tjelesnu temperaturu previse moze doci do vertiga, dezorjentisanosti, pospanosti. Ja bih preporucio neke od sledecih intimnih pomagala:
Kristalne ljubavne loptice aka crystal love balls
Magicni kokotov kais aka magic cock strap
Stipavica aka clothespin
:joy:
Beskrajno hvala na korisnim i nadasve dobronamjernim savjetima.
A ko odoli do oktobra, koji su benefiti?
Može više igračaka zajedno [emoji6]
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
:joy: kombinovano, znači...
Slušaj Jakuza,nemoj te ovako te onako,te ne može prije oktobra te može.Ako ćeš i dalje da vrdaš ja tvoje savjete više neću uzimati kao ozbiljne.
Taman sam ženi reka' "Vidimo se u oktobar,što se tiče...ovaj..." Ona meni:"Znači,neće me morat više glavobolja fatat do jeseni,jel?".Reko:"Mirna si,dr.Jakuza zabranio..." A ti sad "Ipak može"
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Benefiti su da moze da se upraznjava seks tri do cetiri puta mjesecno, moze da se ima mnogo siri dijapazon igracaka, moze da se spava pored otvorenog prozora, a da se pritom pokrije cebetom jer za razliku od erkondisna koji vjestacki prozivodi hladni vazduh, priroda to radi prirodno, samim tim zdravo. U oktorbu stizu mandarine, samim tim jedes izuzetno voce.
A na plažu i navečer, kad nije vrućina?
Kraj mora ili rijeke?
Može li?
Priroda je počela da se bavi organizovanim kriminalom, zovite Stojanku Radović.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dcc922eb58.jpg
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Hoce li se spustiti ispod 33 nAćas?