Novak drži lekciju.
Printable View
Novak drži lekciju.
Danas je mec bio samo za one preko 42 godine . Strasno rasturanje Nadala . Novak sampion .
Novache-kovache,dobar si,nema shto...
Mora da je kolegi tesko nocas. Svaka cast Novace, svaka cast!
Znaci Monfis brani Pariz od Novakove opsade :D
Hm mogle bi se neke pare stavit na Novaka :D
mala ce kvota bit
novak je i u ranijim mecevima na tvrdoj podlozi unistavao nadala slicnim rezultatom ali cini se nikad ovako lagano, mocno i ubjedljivo kao danas
lekcija za teniske udzbenike
evo jednog sjajnog clanka zagrebackog kolumniste vedrana ljubeja
Quote:
Postoji dobar razlog zašto ističem ovu sada već prilično nevažnu sličicu iz života trenutno najboljeg tenisača na svijetu. Novak Đoković ušao je danas u peto Masters 1000 finale sezone, no važnije i od činjenice da je gaženje Rafe Nadala značilo 75. ovosezonsku pobjedu, strši način kako je to ostvario.
Đokovićev tenis zbilja je nevjerojatno blizu savršenstvu. Ne postoji segment igre kojega on nije u stanju izvesti na vrhunski način, nema smisla pobrojavati sve elemente koje izvodi i pravilno i lijepo i učinkovito. Povrh toga, jedan je od psihički najjačih igrača na Touru, taktički najpotkovanijih, s uvijek jasnim i dobro provođenim planom igre...
Savršenstvo zaista nije daleko, i znate što? Ponekad, kao danas, iznimno mi je krivo zbog tog mladića što nije rođen u nekom drugom vremenu, odrastao s nekom drugom generacijom. Tamo bi vjerojatno već godinama sjedio na tronu kao apsolutni vladar, ovako se unatoč najvećem broju poluzavršnica drži tek oko treće pozicije.
Kažem 'tek' dok po sedamnaesti put vrtim video. I promatram beskonačan dar za upijanje koji je od dječačkog Noleta jednom davno učinio teniskog velikana kojega će pamtiti povijest. Čak i da do kraja karijere ostane na tom jednom Grand slamu, bude li ovakvog svijeta i za dvadeset godina, teniski almanasi neće moći zaobići njegovo ime. Neće smjeti!
14.11.2009. Vedran Ljubej
ja, iako volim djokovica, ne bih se zalecao toliko, mogao bi monfis vrlo lako da dobije danas, jos na domacem terenu...
kako dere djoka ovoga pastetara ;p
noleeeeeeee
svaka cast :)
krenulo je, brzo ce bit no1. Ali mrzan mi je iz petnih zila i on i federer. Federer kao sve dobar dok ne pocne da gubi a tad sve plete po svakom, a nole koliko se dere na one sto dodaju loptice i peskire je sramno. No jbg milioni i to veliki a skole nista. Da se razumijemo mijenjao bi se ja rado sa njim:)
jes bice no.1 znas kad, NIKAD
osvojio dva turnira i odma ce bit no.1, kako da ne
da ga vidimo na GSovima, nece polufinala gledat
i ovo sto je osvojio, uzeo je uz dosta srece, spasavao je masu mec lopti i to vezanih
da je kojim slucajem ispao ne bi se ovako mlatinjalo o njemu kao buducem no.1
kraj je sezone, igraci su umorni, a tokom citave sezone sto se GSova tice bio je u podredjenom polozaju u odnosu na mnoge igrace iz prvih 10 sa ATP
ni u jednom GS ove godine nije dogurao do finala, zar je to odlika nekog ko namjerava da bude no.1, ne budite smijesni
rodik, marej, del potro, naravno federer, to su sve igraci koji su vise pokazali od nola ove godine, nadal ce se ubrzo vratit u formu, jos je premlad, naravno tu je i konga koji je tatamata za nola, tako da ljudi sanjajte, nole nikad nece bit no.1; ovo je samo jedan njegov bljesak i naravno nakon njega dolazi potpun krah, kao i mnogo puta do sada
nole da bude no.1, presmijeno! to je takav profil igraca koji nikad nece bit prvi, vjecano ce da se vuce od treceg do 5-6 igraca i to je sve od njega sto se moze ocekivat, a plus, mnogo je mrzan na terenu, ponasanje mu je nula!
Koji hejt je li ovo moguce...Sto ti je covjece, iskuliraj.Covjek igra dobro, po poziciji i bodovima se vidi kolko je tvoja prica na mjestu.Jes, ima vezu pa zavrsava bodove da bi bio treci...E sto prica coek je li ovo istina...
Odlicna partija, zasluzena titula.
Svaka cast!
ja rekoh da mi je totalno antipatican ali mislim da moze krenut ka broju 1. Naravno najvise volim da gledam rafu jer je to gospodin za ove ostale. A koliko god se kako ti kazes vukao on je zivotnu misiju zavrsio, Kao i gdjica ivanovic sad kad se dobro napunila od sponzora tenis joj i nije neka briga. Sad je vise interesuje izucavanje internacionalnih ku....a,
Запамти своје ријечи, па се јави у ово вријеме следеће године. ;)
Показао снагу, и заиграо након великог пада у игри. Али јуче против Надала и данас у првом сету показао како се игра тенис. У осталом, на два турнира за редом добија и Федерера и Надала, али останимо при томе да он појма нема. :cool:
Уип душмани!
Ноле цар!
Уип душмани!
Ahhhahahhahahha
BRAVO NOLE :cool:
Novak ce sigurno sledece godine bit na 1. mjestu ATP liste,u to vise nemam sumnje :)
Mishko stari srbomrsce,nije ti lako znam,popije one roze tablete,pa u krevet,vrijeme lijeci sve valjda ce i ovu NOVAKOVU TITULU
A dje je Cilic?
A da on je izgubio,cudno od takvog igraca :D
Bravo Novače junače!
svaka cast djokovicu! stvarno drzi lekcije evo 2 mjeseca..ali samo da vas pitam sto nije drzao lekcije na gran slamovima sto su iza nas..? i del potro je prije 2 godine cini mi se uzeo u ovom periodu sve sto se moglo uzet i tako napredovao ali niko za njega nije rekao da je najbolji na svijet..postujem Novaka ,veliki je igrac ali mislim treba jos mnogo toga da uraadi da bi zaradio 2 mjesto,da ne pricamo o prvom..evo pogledajte Smareja ,covjek ne zasluzuje ni da bude 50 ti na svijet jednostavno igra po meni ruzan tenis i mislim da nece vise moc da igra ovako defanzivno i da ce samo da pada i propada ,sto mi je uistinu milo:D
Dobra igra u kontinuitetu Djokovica,i zasluzhene titule.
Nocas je zaslzueno slavio, jedino sto su na momente isplivale slabosti koje je u poslednje vrijeme dosta dobro popravio. Cestitam mu od srca. Pobjeda za sve ljude koji ga prate i vole tenis koji igra i za sve hejtere.