Sta mislite o Sava intensa UHP2 ljetnje?
45e sa ugradnjom. Vidim da su se na testove dobro pokazale.
Printable View
Sta mislite o Sava intensa UHP2 ljetnje?
45e sa ugradnjom. Vidim da su se na testove dobro pokazale.
Sava je izgleda solidna dok je nova, sto se vise trosi sve je vise gola plastika.
ne znam bi li uzeo michelin alpin 6 ? sto misite
Od svih guma sto sam vozio, jedino je Michelin minimalno odstupao od karakteristika koje bi imao kao nova guma tokom eksploatacije i to bi trajalo bukvalno do kraja. Sve ostale gume gube svoja svojstva sa predjenim kilometrima i nema tih guma koje mogu parirati po toj osobini Michelinu.
Vozio sam kratko na starim Primacy HP koje su bile na limitu i stare par godina. Držao je odlično s obzirom da su bile na limitu. Dok sam sa RainSport 2 sa više šare letio kao po ledu
ja sam imao alpin4 i prilicno potrosene a kao takve su sluzile vrhunski...bolje no mnogebdruge manje potrosene
ima li odje koga da vozi normalno, a ne pun gas non stop? nije ni cudo sto se samo michelin preporucuje, a nijedna druga guma ne valja
Valja brate. Ali je Michelin najbolja. I onda kad treba naglo da zakočiš da se ne bi zakucao npr. u auto ispred tebe ili ne daj Bože pješaka, e onda budeš svjestan koliko može i 20 cm da ti znači.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
imam ja :) sporo vozim kupljene turske gume Laso cini mi se stavljene na golf 5 i mogu vam reci utiske za nju , guma je top za max speed 80 km na sat. nije dobra za brzu voznju , u krivine nema dobar grip, po kisi i ne drzi dobro ali ako ste svjesni svega toga 30 eura komad r15 , guma je best bay za podgoricu
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Realno gledano za uslove i puteve kod nas ni ne trebaju neke preskupe gume.
Ja volim ponekad da ga stisnem, a tad je bitno i koje gume su na auto i u kakvom stanju je auto (kocnice, upravljanje a i motor jer nema stiskanja onda), jer da ne volim, ne bih bio zaljubljenik u auta i ovdje pisao. A vjerujem i da dostinja ovdje pocera svoje ljubimce. Na kraju krajeva, dobro je ponekad pocerati ga u visim djirima i brzinama. Meni se auto preporodi nakod duzeg putovanja po autoputu (sto zbog stiskanja sto zbog boljeg goriva).
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ja vozim normalno i svaka guma mi je dobra i na gasove i kicked full i powerslides, na kisi i snijegu....toliko za moju voznju i iskustvo prebacih 800km sa zimskim gumama... :) :)
https://ibb.co/Lk0WNxQ
Semperit guma Dot 2618 zime 2018 ih nisam vozio, zima 19/20 vozio samo 800km :)
Garaziran hehe vozim stariji afto sa zimskim viking gumama
Suvisna je prica treba li imat dobre gume..nekad ta razlika u kocenju i drzanju moze nekoga ne daj Boze zivota kostat.. ono sto vecina ljudi kaze ea razlika u kocenju po metra...nije to puno
A zamisli da je u te pola metra neko ili nesto...
https://ibb.co/k0FQny3
Da dodam oko 20marta prije nego zakonski treba, skinuo oprao i montirao letnje feluge/felge/alu platisce/kotace/allurad :)
Injection operi te kotace dobro..odavno nisi:) imas naslage :)
Nije svako auto od dvije tone i 500 konja, na to sam mislio, sto je auto manje i slabije ta razlika izmedju skupljih i povoljnijih guma je manja
Ja uzeh u Castellanu ljetnje 2x Vredestein Sportac 5, 40.76e po komadu.
kad vec pisete sto ste uzeli i za koliko para, napisitie i dimeziju gume...
zvah i ja sad da pitam za moja autaza Vredestein...
175/65/14 - 36€
215/55/16 - 85€
Cije su i kakve Sailun gume ?
Sent from my iPad using Tapatalk
Ja sam na kamione vozio Contintal, Pirelli, Fulda, Kama, Annaite, taj Sailun i jos neku kako se zvase i to extremin uslovima. Sailun najgori, Pirelli najbolji, Annaite najmekse zidove, najbrze se trosi Kama.
Послато са SM-G925F помоћу Тапатока