Ekov bogami. Potrosnja na rav4 ista kao sa petrolovim ali auto ljepse i mirnije radi.
Printable View
Izvini
А како можете тако да возите, на 900 обртаја 6том :D
Sent from my HTC One_M8
A to ono samo koliko je da se ne ugasi. Ipak je gorivo luksuz ljudiii.[emoji23]
IK real 0,52 Eura plin.
Koji je ovo auto koji ima hrvatski jezik?
Rekao bih da je neka novija Mazda po ovom ekranu...
in your face Flanders!
Jos ako je 2.0 165ks .... :P :/
Jok, mali je motor.
Ako je ovakva tabla nije mali motor, mali motor ima centralno brzinu a obrtaji su lijevo digitalni mjerac ....
Ovo me podsjeca na one aplikacije sto ti zbog lokalizacije nametnu hrvatski jezik pa ne mosh bez cuda vrnut na engleski. Na stranu to sto se uoptce ne nalazimo u Hrvatsku. Povijest, ovaj disk...tacno ti treba prevod.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Nasuo sam par puta na jugopetrol i poslednji put nasuh na petrol i cini mi se losije radi i vise trosi tako da su nesto promijenili na petrolu...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sta rade pojedini radnici sa pumpi.. danas mi lik nudi benzin98 za 90centi... ima 110l... tredovno nesto muljaju na benzinskoj... p.s. ne dosipa vodu
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
U pv
Ja još ranije pisah da na Petrolovu pumpu mi je bilo vode u filter, al ne vjeruju ljudi. Ja sam na Lukoil (jer mi je najbliža), da potrošim ovo što imam i prelazim na EKO
To ti mislis da je preseravanje... dok au krali naftu sa rudnika znalo se u glavu kod koga je dobra a kod koga ne, jer su pojedinci od 10l pravili 12-13... a isto tako znam dok mi je kolega s posla drzao privagnu benzinsku da su ga zatvorili zbog "kvaliteta" derivata
I ajde, objasni mi, sipaju 100 litara vode u rezervar. Sto se desava sa tom vodom?
Ne sipa se voda, već neka smješa koja se miješa sa gorivom. Voda se ne miješa.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ma eko je zakon po pitanju goriva u CG.
Ostavi bidon nda prenoci ove nafte o kojoj pricam da su prodavali pa ces vidjeti
U tu naftu su, bas kao i pojedine pumpe po CG brkali gas iz albanije... na 20 tona goriva, 5 tona gasa i za dzep milina... a auta ko je8e
Ukucajte na google bazno ulje, to su koristili u BiH i Srbiji a mislim da je i Vuk petrol iz Tivta bio uhvacen kako su to stavljali ili prodavali kao Eko dizel. Tako da sigurno to rade pojedinci jer kod nas nema kontrole prave. 2013/2014 su u Srbiji poceli sa kontrolom i markiranjem goriva i primjeceno je da je uvoz baznog ulja od tada opao.
Dje je 95 najbolje tocit sad u Pg? Petrol, Eko?
Petrol. Sad ce se pojaviti neko i reci ce da je bolje na Eko ali taj neko nece imati pojma.
Gdje se u CG moze analizirati gorivo a da su pri tom objektivni i profesionalni? Ne kao do sad da se dolazi u najavljenu inspekciju i analizira iz posebnog bidona..
Pa kaze pg igalo pg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...9d0d891b6f.jpg
Dje je nabolje dizlo trenutno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozda lukoil
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja ne znam što pitate svaki čas dje je najbolje gorivo kad je priča o tome bila min.50x
Eko dizel/benzin98
Autobuska 100okt.
Eko dizel na autobusku trenutno KURCA ne valja...cio rezervoar usuh potrošnja konstantno 8-9l... Na Lukoil 6-7l
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja mislim da ovi megani 1.5dci proizvode gorivo dok se voze :) . Brat mi ga ima i ladno sa rezervoarom prelazi preko 1000km , koliko uopste staje litara njemu u rezervoar ?
Sent from my iPhone using Tapatalk