a boga mi ovo od igala do kotora kako kad.. meni se cesto zna pogodit da ih uopste nema na ovoj relaciji.
Printable View
a tek kad se krene ka niksicu... podgoricka, pa danilovgradska, pa niskicka patrola + presretac... a to je 50km...
Evo cesto sam isao ovih dana i ovako ti je, jedna kod Kanli kule na ono skretanje ili u Zeleniku kod skole, druga na ravnici u Baosice, onda u Risnu ili pred Oravac i kod nove pumpe u Kotor ispred tunela. U Tivtu najcesce kod kruznog, stoje metar ispred znaka 80 i vrebaju i jos jedna do catare...
Ja svaku noc bukvalno idem do risna i nijednu nisam sreo a to je oko 21,21.30h ...
Vidim i sam da si je isključio. Ajmo malo tvojih argumenata.
Ti si policajac i čovjek ide prema tebi. Vidiš mu lice i prednju stranu odjeće. Ti zaključuješ da:
- on poštuje sve zakone, iako si ga vidio prije 100m prvi put
- on ne krije drogu ili oružje
- on je platio porez
- on je pošteno zaradio svoj novac
- on nije malo prije ubio dvoje đece jer se obhodi normalno 100m
Što ti je u ovoj analogiji problem?
Meni nije jasno kako tebe ne pogađa. Zašto ti policija ne bi mogla pretraživati stan ili gaće "radi kontrole"?
Budi ljubazan i definiši ga i kaži mi kojim zakonom je odobren i regulisan. Veoma sam radoznao o ovim stvarima.
RoNN- Malo si daleko sad posao. Za pretres mog stana nikakvog povoda nemaju, ne moze mi provjeravat jeli mi regovan stan, jesam li pio u stan i ne znam ni sam sto pa da uz to kazu "redovna kontrola". Saobracaj je drugo nesto. I postujem sto se tice kontrole alkohola maximalno, ali bas!
Oliver_Queen- Moguce da meni ne smeta jer igrom slucaja me zaustave jednom u 15 dana. Sto se toga tice, kroz PG me i zaustavljaju najvise na zaobilaznicu, put primorja rijetko bas, a eto na otvoreno ne vozim uvijek po ogranicenju...
Imam jedno pitanje. Nemojte odgovarat sa "mislim" "vjerovatno" "trebalo bi", nego samo ko je pouzdano siguran. Dakle, vozio sam vidio policajca, staro 50m prije njega parkirao se, ugasio auto, izasao krenuo put ulaza, a on dotrcava i trazi dokumenta i izmedju ostalog i da duvam. Smije li to po zakonu ili ne??? Pa jos ako mu ucinim i dunem u dreger, pokaze 1% nebitno kolko, i da mi uzme jos i vozacku? A ja "prije po ure" izasao iz auta, a on me zaustavio kao pjesaka prakticno??
Ako je vec digao palicu izdaleka prije nego sto si stao i parkirao se, ili ti je već upalio rotaciju tj signalizirao ti da stanes, samo u tom slučaju smije da radi sve to što si naveo u suprotnom - NE, kad je dotrcao imao je pravo samo da ti trazi licnu kartu na uvid, A ako ti trazi da duvas ili da mu predaš vozacku, kazeš mu da odbijas i da te slobodno uhapasi, u stanicu podjes i sve komandiru obajsnis i kazes da znas zakon i svoja prava i trazis advokata i zaprijetis im tužbom...
Naravno da ne smije, al "vjerovatno" i sigurno bi ne mali broj forumasha bio presrecan kad bi to dozivjeli, samim tim sto te maltretira a ti svatish to kao maltretiranje znaci da si sigurno opasan i pijan i trebalo bi te uhapsit............
An0nimus.... nisam upucen ali mi pojasni kako glasi taj novi zakon...ako ti nije teshko
Dobro Igi, ti si star covjek. Zena, djeca...nije tebi lako :p
Iskoci u grad neko vece autom, pa ces da vidis posle 00 sto se radi sa patrolama.
Iz centra prebacim druga do malog brda, pa odatle djevojku na zabjelo, pa sebe u gornju goricu. A patrola u njegosevoj, na milenijumu, na starom putu za danilovgrad, kod sportskog, kod ekonomske, posle semafora za niksic.
OOOOBJASNI mi ovo molim te.
Da ne uvate svaku noć dobar broj pijanih avetinja sigurno ih ne bi bilo toliko... :D
To nisu policajci, to su spasitelji sunce ti *****!
Naruci jos 50 iljada!
Sprdao se ne sprdao tako je... Razumijem sve ostale žalbe, sem na ove što vataju za alkohol poslije 00:00... Da ti je ko blizak doživio udes zbog pijane avetinje vjeruj mi da bi drugačije razmišljao... Takve situacije su u Nk do prije par godina bile svakodnevica...
Meni je isto milo kad ih vidim na sred svakog podvoznjaka kad zaustave gomilu ljudi na mjesto dje se ne smije stanuti (osim u slucaju hitne intervencije sa ciljem spasavanja gradjanja od samih sebe), pa onda vidish kako je to lijepo i sve po propisu i namjestish najljepshi kez koji mozesh jer vishe ne pijesh a oni se nadaju da ce da te spase.... i onda sav srecan odesh kuci i boli te dupe sto izgubish minimum pola sata svaku noc pricajuci sa gospodom i odgovarajuci na identicna pitanja...
Šta je pola sata kad mu vidiš tužnu facu pošto skonta da nijesi pio... :p Još ako sam raspoložen pa odugovlačim sa odgovorima namjerno, da se ponadaju... :D
Mene samo zanima kako ce se preko ljeta ponasati...
Lagano brate.
Sad se biciklo neko trguje i trenira do juna ;)
Naprijed onu korpicu, za 10 tuborga i miran si.
stvarno je interesantno da ces proci cijelu evropu i nidje neces sresti patrole a onda dodjes na 1000km asfalta u cijeloj Cg i doceka te na svakih 50km barem jedna
slazem se da je po inostranstvu sve regulisano kamerama ali opet samo po gradu i na semaforima. ali da moras davati 20% plate za prekoracenje od 10-15km to nema smisla stvarno, plus koliko ce ovo pozitivno uticati na turizam, nasu jedinu sansu da imamo priliv novca...
trazili ste gledajte....