Evo danas iz spara tirana nego sam zurila i nemah kad za ostale stvari, a cokolada se najvise pominje
https://postimg.cc/gallery/yB9606w
Printable View
Evo danas iz spara tirana nego sam zurila i nemah kad za ostale stvari, a cokolada se najvise pominje
https://postimg.cc/gallery/yB9606w
Veli,komfor ući u faking market.Majkemi kad uđem u faking market padne mi mrak na oči što od haosa šta sve uvoze što od cijena raznog smeća.
Ali,na kraju krajeva ako ćemo realno ođe se radi i o tome da kupci diktiraju potražnju.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Najbolje su kupci diktirali za vrijeme dpsa kad nisu imali da kupe :D
Ajde batali se partijskih priča iako izgleda ne umiješ da razmišljaš izvan partijskih okvira očigledno je da narod ođe najviše diktira još odavno što će da se uvozi.Da mi lijepo bojkotujemo razna korporacijska smeća u prvom redu iz USA viđeli bi kako bi se uvozilo kad niko ne kupuje ta *****.Vidim Milka glavna u fokus kako je poskupila pa eto tu jebenu milku ko ima išta o istoj znanja ne kupuje i to mu nije primat.
15% na sve proizvode sjutra u Voli
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sutra ću svakako dati svoj mali doprinos u borbi protiv ove mafije ali se iskreno nadam nekim jačim mjerama, npr bojkot minimum 7 dana jedne bagre.
Već vidim špijune koji će da se aktiviraju da fotografišu kako je Janko i Marko ipak uša' u neki market ka viđite izdajnika. [emoji1787]
Postalo je i vise nego degutantno ponavljanje kao papagaj da narod u CG prije nije imao, a kao sad ima.
Sta ima to tacno? K-ac, isto kao i prije, a u mnogim slucajevima i gore.
Nego mora se zaraditi ta botovska zarada, nadam se da je dobra, i nadam se da vas tjesi dok vam sunarodnici 'kopaju po kontejnerima' za koru hljeba, zahvaljujuci Spajkiju & CO (ne mozemo vise Mileta kriviti, jer sad je Spajki & CO na potezu, i ispadose jos gori). Skrivanje ekstremnog siromastva pod tepih u CG, i farbanje jeftinim jupolom, ne opovrgava cinjenicu da u CG i dalje vlada ekstremno siromastvo, sto je na 600K stanovnika porazno, i sramota u 21-om vijeku.
Zamisli uđeš u market i niđe nikoga.Da njuška po rafova,pipka ljeb,da smrdenja i zvoca na reonu za voće,da te gura,da se dere na kasirke da si Car JBT kako tome odoljeti. [emoji3]
Mislim nevezano za cijene to cijene nema. [emoji1787]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...98f1947a87.gif
Sjutrašnja akcija ne košta ništa (bukvalno) i nije teško.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...18da67f745.jpg
Sent from my Motorola 8400
Ne ali lijepo je proći praznom prodavnicom pa viđeti sa kakvom stokom sve živimo i snimiti audio zapis - tišine.
E da ne ulećeh slučajno ovđe... Ni protesta niti ičega ne vidjeh na TV-u i po medijima druge vrste..
Znači da se bojkotuje, pa da se vide rezultati do sledećeg bojkota?
Čitam jednu knjigu gdje se radnja dešava na prelazu iz 18. u 19. vijek.
Tada je bio aktuelan Ludistički pokret, ljudi su ubištavali mašine koje su bile krive jer ih ostavljaju bez posla.
Sad su krivi marketi za veće cijene. Zalud oriča sa druge godine ekonomije veće plate bez veće produktivnosti donose veće cijene.
Nego, bojkot prodavaca, a na temi o nekretninama svi srećni što poskupljuju jer raste vrijednost imovine u vlasništvu.
Šišanje bilo 6, sad je 10 eura. Oćemo li svi kosu da puštamo i bojkotujemo frizere?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Situacija na terenu ? :)
Ja nisam usao par dana pa necu ni danas ni sutra.
Moje je misljenje da se sa ovim danas nece skoro pa nista uraditi a svakako da treba nekako krenuti i to podrzavam i solidarisem se.
Mafija je to velika a pored njih i apotekari, kafici, restorani, cvjecari...generalno je svako digao cijene za preko 300/400% ako ne i vise.
Hahahahaha znam kad je bilo ono malo da se brada dofati 2 do 3 evra, bas juce gledam cijene i pise od 2 do 8€ a obicno bude 7 jer se 10sekundi vise zadrzi da opravda cijenu.
Sisanje sve masinom 10€ a ako koristi i makaze do 14€
Pranje kose 4€
Moji momcovi, ko ima kosu u rep i to je to :)
Stari sam bojkotaš - ako je nešto dranje i bezobrazluk, samo ga zaobiđi.
Svaki čips u Aromu je dva eura, fruvita sokići od 40-60 centi skuplji nego u malom amrketu, zaobiđi. Prati cijene i uključi mozak.