problem je što nemaš više nikog neukaljanog da bi zaista organizovao ozbiljan protest i ne padne kao prošli put na foru blaža i komitlija.i 30tak k ispred skupštine bi ozbiljno uteglo priču.
Printable View
problem je što nemaš više nikog neukaljanog da bi zaista organizovao ozbiljan protest i ne padne kao prošli put na foru blaža i komitlija.i 30tak k ispred skupštine bi ozbiljno uteglo priču.
Guzichko ne staje,prati mexički parlament,deshavanja u Venecueli,jer ce brzo veli slichno biti i kod nas...spalionica u Pragu usred grada,kako napravit bunkere ka za talijansku mafiju...kriptovane aplikacije,tehnologija otpada...Zdravko je sad glavni shvercer cigareta...UH
Ne mogu editovat post,poche sad da pricha kako je bilo kad je on bio mornar...na brodu Jadran...adjutant admiralu Zecu...:rolleyes:
P.S.Najozbiljnije stavio bih ga makar pola godine za Premijera,ionako smo predmet sprdnje svima okolo pa bi i to bilo taman odgovarajuce trenutnom stanju.
Kad kazu da je skolovan... treba to cijeniti
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da nema informaciju ko je ubio Kirka? Škaljarci ili Kavčani?
Gleda li ko "Retrovizor" i ovog, meni se čini, korumpiranog predstavnika Zećana kojem skoro da i ne smetaju bazeni crvenog mulja na 500 metara od kuće!?
Ne gleda mi se chitava emisija,sad gledam neke detalje,je li ko gledao ovo...?
Imam osjecaj da se Patar istovario na kudravog nocas ili se varam...?
I koji je ovo put da ga pita za temeljni ugovor i da ovaj daje svaki put razlichite odgovore...?
Nocas je Gandush u Retrovizoru...samo jako Gandush bro!!!
Dobar je bio Dragicevic ioako sam kriticar aktivista ... ali bas je fine primjere naveo ispricao sve tabu teme . Respect
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...153fe7ec8f.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nesto sam radio dok je isla emisija Načisto...i sad se pitam jesam li dobro čuo a mislim da jesam,da je 1 od učesnika rekao da je Katnić u pritvoru zbog osnovane opasnosti da bi na slobodi mogao ubiti Zvicera...?
Mislim jasno mi je dje zivimo,ali moze li ovo...?
O crnogorskom sudstvu ponajvise govori to da kad udjete u zgradu Viseg/Vrhovnog suda, sa lijeve strane vas doceka tabla TIKA-e, sa svojim grbom. Zapravo vas u prenesenom (in)direktnom znacenju doceka zastava Turske.
Jos veca takva vas docekuje u liftu.
O crnogorskom sudstvu govori sve i ovo - da kad udjete u sudnicu na mikrofonima su nalijepljene male zastave Amerike...
Zamislite drzavu kojoj druge drzave kupuju mikrofone i ugradjuju liftove u onu stalu od zgrade. Montiraju li joj i wc solje?
Stala je po svojim dimenzijama i izgledu, a zaposleni su kudikamo na nizem nivou od uobicajenih stanovnika stale...
Ovo ustvari ne govori nista o sudstvu CG, govori sve - o bas svemu.
O drzavi, stanovnicima te drzave, kulturi, mentalitetu. Primitivizmu, kompletno zaokruzenom stanju kolektivne dezorjentisanosti, politicara, gradjana, intelektualnog dijela. Govori sve o veljim crnogorskim i veljim srpskim patriotama. Pogotovo o ovim prvim, logicno, oni su objektivno "lojalni(ji)" drzavi.
Drzava u kojoj vas u najvisim sudskim instancama i njenim objektima docekuju zastave drugih drzava...nije drzava.
Potpuno je nebitno cije su zastave. Evo zamislimo da vas na vrata docekuje peruanska, a u sudnici - nigerijska. Efekat je identican.
Tesko da neka drzava moze da dozivi vece ponizenje, poraz i degradaciju od ovoga.
Mozda je jedino gore od ovog - kad su klime u sred ljeta pocrkale u dom zdravlja Nova Varos (centar), dom zdravlja je zbog toga bio odredjen broj dana potpuno zatvoren, a onda joj klime donirala, izmedju ostalih - Mormonska crkva.
Jer nije imao ko. Ili nije htio...
I nemojte ovo svaljivat na politicare, funkcionere ove one stranke...ovo su duboke socioloske, kulturoloske, mentalitetske stvari, elementarno vrijednosne...
Dodaj i ljetosnje pozare, dje sve pogore, vatrogasci rizikuju zivote s kamionima i opremom starom 20 do 50 godina (ovo novije je uglavnom iz donacija) i onda spadamo na milost komsija.
Sad, da si u pravu i da stvar nije do politicara nego do naaaroda, potvrdjuje i to kako su se politicari hvalili kako su nam druge zemlje pomogle a naaarod se ljutio na Milatovica sto se prvo zahvalio Hrvatskoj pa tek onda Vucicu, vlasniku Srbije.
Da je naarod za sto bolje, posle pozara bi se digla kuka i motika ali nije, jer su obecali drzavnu odstetu, pa veli cuti da nas ne maknu sa spiska za pomoc.
A nasa Vlada lagano potrosi 5 miliona za trku jahti.
Cuh li ja ovo dobro da Volkov ne placa redovno rate od 157€ za stan koji je dobio po povoljnim uslovima 😂
Jel ima veze s ovim..video..om.
(30) The Chedi Luštica Bay ┃ Your Gateway to Discovering Montenegro - YouTube
A sto ces... naviklo to da ne placa nista i da prodaje tudje
Može li ovo,može li :joy:
NAČISTO: Zašto nema presuda u ključnim predmetima | Vijesti online
Ovaj Komnenić nije nešto NAČISTO.