po zadnjem popisu jednosmjerna do dzamije... nije da je briga dostinu
Printable View
po zadnjem popisu jednosmjerna do dzamije... nije da je briga dostinu
Dobro si primijetio.Dvosmjerna je u zadnjih mjesec da ja znam.Prije toga bila jednosmjerna sa iscrtanim parkingom.
Ko ne vjeruje,nek krene od pravca Junion bridža i viđeće da znakova zabranjen smjer više nema...tačnije nije ih bilo prije par dana i unazad mjesec
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pa vidjeh da nema znaka vise a u dijelu ulice od sat kule do dzamije iscrtan parking nemoguce da se odvija saobracaj u dva smjera stvarno katastrofa kakvi kreteni rade
Siguran sam da je dvosmjerna cijelom dužinom isključivo jednostranom odlukom vozača. Koliko znam, iz pravca Čepuraka se može u staru varoš do prvog skretanja ulijevo, dalje od toga je saobraćaj zabranjen u tom smjeru.
Rade ulicu Gojka Radonjica od direkcije posta i Nikica pa je privremeno dvosmjerna radi lakseg funkcionisanja.
Ali geniji su ostavili parking i dalje pa je kolaps neminovan.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Znači, gradi se bolja i starija Stara Varoš.
Evo neki rokovi (da ostane zapisano) pa da vidimo realizaciju:
- bulevar Vilija Branta - maj 2023
- Podgorica - Tuzi (Plantaže - stočna pijaca) - jun 2023
- Podgorica - Danilovgrad (cetinjski semafori - komanski most) - jul 2023
- Cetinje - Čevo - avgust 2023
Sent from my Motorola 8400
(cetinjski semafori - komanski most) - jul 2023
Ni ovo, mogu život da založim [emoji846]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
nece oni onu idzaricu Ivanovica (ako se ne varam) pomjeriti ni do maja 2024...
a ni ono kroz gornju goricu zavrsiti sem ako im ne bude ideja samo da izasvaltiraju pa da ostane u 2 visine...
inace je ona jedna traka ostala znacajno niza nego sto je trebala biti... plus barem 200m nijesi takli da rade
Neko skinuo znak za jednosmjernu kroz Staru Varos i evo kolaps dva dana.
Ako je stvarno postala dvosmjerna hitno treba obrisat traku za parking.
Skinuta su oba znaka i to prije 10-15dana.Pošto često tuda idem,od sad iz pravca Pod volat idem pravo prema Trgovinskoj,jer,u suštini imaju prednost oni iz pravca Juniona,jer su parkirana kola na desnoj strani iz pravca Sahat kule,pa da se ne bi vraćao
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Kukamo kada je postala jednosmjerna.
Kukamo kada je postala dvosmjerna [emoji1787]
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Podgorica - Tuzi zavrsena i to debelo prije roka sto se tice bemaxa i njihovog djela. Da ne pomisli neko da ih falim iz nekog razloga, ali odradili su strasan posao jako, jako brzo. Zivim u blizini pa sam pratio dinamiku radova jer koristim dio tog puta i ja sam prezodovoljan kako je sve zavrseno i kako je bilo dok se radilo. Ocekivao sam mnogo duze "pakao", ali sve je bilo na nivou. Ostalo jos neke sitnice, da se postavi rasvijeta, da se obiljeze trake, sadnice se rade i slicno.
E sad, ostaje kruzni tok kod Dekar pumpe, koji nece bemax raditi, a kad ce to biti, vrlo je diskutabilno. Da su ostali oni da odrade sve to, siguran sam da bi vec uveliko bio pri kraju, ovako, pitanje je da li ce jun 2023 biti ispostovan rok, uostalom kao sto nece ni bulevar Veljka Vlahovica koji se nastavlja sa 6 traka put FSCG od tok famoznog kruznog toka kod Dekar pumpe.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Bulevar PG-TZ je ispao OK ali mogli su one sahte napraviti van asfalta plus ne znam sto ce biti sa dionicom kod Dekar pumpe.
Dobro bi bilo da prosire onaj most na cijevnu, i da naprave bulevar od cijevne do tuza
To ce Djeljosaj da zavrsi nakon izbora. A stvarno bi bilo odlicno do Tuza da to ima. Cio onaj kraj bi dobio na znacaju...
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
https://youtu.be/zmaqH0sKcmI
https://youtu.be/hFFd3Q4SpDc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne zna se jel gora ova kuća ili pumpa...
Mrtva trka...
ova kuca, jer nju jos iz Mugijeva doba pokusavaju pomjeriti :D :D :D
Tivat – Potpisan ugovor za nastavak radova na izgradnji saobraćajnice MR2
https://jadrannovi.me/vijesti/drustv...racajnice-mr2/
Sent from my iPhone using Tapatalk