ponedeljkom ⏬️
dobro je sto ja jos uvijek idem u skolu, a ne na posao - ksenija (9)
Printable View
ponedeljkom ⏬️
dobro je sto ja jos uvijek idem u skolu, a ne na posao - ksenija (9)
Osim duše, imaš li još nešto crno za pranje?
Zena je ozbiljno shvatila ove moderne reels kad je pitaju na kasu:"Keš ili kartica?"
Muž :))))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://x.com/tjjaana/status/1822998181170295123
velika je trka ko je pjaniji. bogi il Grealish kad je slavio osvajanje CLa :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Što bi moja drugarica iz Beograda rekla teške seljačine. [emoji1787]
Kako volim moje društvo iz Beograda koje se sprda sa nacionalistima i seljoberima.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Pretežno su nezadovoljni svojim životom čim imaju vremena da se sprdaju drugima. Pa makar to bile seljačine i nacionalnosti.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jesu ka nisu.
U pravu je starwalker povodom toga vjerova ili ne.
Da sam rekla ovo viđela ovu sprdačinu sa ovim idiotizmom jednog koji predstavlja ka uzor Srbiji od strane Crnogoraca možda bi posumnjala da je posrijedi nacionalizam.Ali,nije no od mojih prijatelja iz Beograda.
Vazda se treba sprdati sa turbo-folkašima.
A sto?
Prelomio sam da me boli kita za to
Mene je na primjer u firmi koju sam trenutno konsultatnt (Beograd) covjek pitao na mec srbija grcka pred 40 ostalih kolega i pred ceo cto i svim managementom za koga navijam
Rekao sam za buducnost i za CG
A ako misli na mec koji ide na tv za srbiju
Na cemu on kaze ja nikad ne navijam za cg, naprotiv uvjek protiv
I tu nisam mogao protiv sebe, kratko sam
To je zato sto si seljak
Nije vise nista rekao
Ja ne navijam ni za nikoga realno ali kad ođe outline koji druge forumaše zna da naziva četnicima postavi lika koji pjeva četničke pjesme vas pijan ono jbg.
Moji prijatelji iz Beograda se gade ovih likova što su im ka ambasadori u svijet a primitivno ponašanje ka skinuo majcu nalio se pivom i pjeva Baju Malog i on je faca ono WTF.
To nije nešto što se izručuje ka a viđi kralja.
Čoeče ljudi u Beograd su zgroženi takvim ponašanjem nisu svi u Beograd aka Pinka.
šta se podrazumijeva pod pojmom turbofolkaši? može li neko da sluša tu vrstu muzike a da bude normalan lik? jesu li oni te slušaju neki hevi metal pucaju se u venu bolji od turbofolkaša koji takodje to radi? jel neko ko sluša neki rok bend kultivisaniji od mene koji sluša prijovićku a smiješno mu je kako je bogi pjan ka ćurka? kako ide to?
to su kompleksaši, uvijek i svuda treba treba gasiti takve amebice pune mržnje
E ja ne znam rodjen sam u yugoslaviji
Ne pamtim.ja sfrj da bih mogao sad da skacem za slovence pa i hrvate ali srbiju mogu, to je racunam normalno
Na primjer sticajem okolnosti sam bio godinu u skopje i zavolio taj mrceni narod pa sad i njihove meceve pratim sa nekim zarom
Nek su svi zivi i zdravi jebe sport i propratne dogadjaje (ko sto pjeva kad ga pjesma ponese) [emoji3]
Baja Mali Knindža?
outline tim imenom naziva ljude koji imaju te stavove i odje ih promovišu. i mrze Crnogorce. bogi i debeli čovek ne mrze Crnogorce niti promovišu tu ideologiju. a Jokara je najbolji igrač svijeta trenutno koji je tako opušten da u sred Pariza u podne skine majicu i pjeva
i ja sam pjan pjeva neke pjesme od toga lika, sude mi od škora i? ako sam i četnik i ustaša, no problemo
sad mogu da potpišem da su svi ovi koji ih pljuju radi pjesama bar jednom puštili neku sličnu
Super je on igrač niko to osporava nije.
Ali ti promovišeš nešto đe ga je sjeba sistem takav pa ti viđi.
To je sve.
koga je sistem sjeba?
Zaboravi.
Tebi je kul skinuti majcu u sred Pariza,napjanit se i pjevati Baju Malog Knindžu a ima jedna stvar u drugarstvu đe pravom drugu veliš ne blamiraj se.
Žao mi je što takvih drugara Jokić nema.
normalno da je kul, jer nema foliranja kod njega. ja nemam problema sa ljudima koji ne slušaju domaću muziku i drže se toga, nema foliranja
Titlovanje, veli...A ne, no tiltuj to.
Muzika narodna iz Srbije veli, a ne no..muzika iz Srbije koju volEm.
https://youtu.be/tvli1c_2caQ?feature=shared
Baja Mali Knindža veli što je sporan. [emoji1787]
zamišljam jačinu noćašnje proslave nedje u BG :D jokara, bogi, Novak i ostali :D
Wow [emoji3]
https://youtu.be/0jQy99rskgQ?feature=shared
Da vidimo zatvaranje OI glede mjuziKE.
Baje...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dfe984bafe.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jebacu majku ovoj alergiji!