Svašta li vas nervira. Ne znam ni zašto uopšte gledate ovo smeće.
Printable View
Svašta li vas nervira. Ne znam ni zašto uopšte gledate ovo smeće.
Blagosiljam nesoje koji biju ribu dinamitom...
Blagosiljam ka' Amfilohije...
a kako bih ih isamara,,,, glava im ne bi padala nego oni vezani samari lijeva-desna,lijeva-desna ono kao kad brasno sijete uhhhh slinavice jedne !!!!
Cenzura na forumu, napisem normalan post vezan za temu i bude obrisan, pffff.
Ima li neko da ga ne iznervirase ove dame ?
Sto cu se ja nervirat ako se ne nerviraju ove bijene.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Poluđe me klima uređaj. Crka` ko ga izmisli!
Ocekujemo i ukljucenje Stevanna :D
A oće ona pantljičara...
Oooo, muke moje sa socivima.
Koliko mi je drago sto vidim mnogo bolje, toliko me izludje jurenje s njima po lavabou jer jos ne znam da manevrisem kako treba dok ih stavljam.
Kad mi neko u toku noci posalje poruku i ja se u toku iste te noci probudim, procitam i izbrisem poruku i onda ujutro pojma nemam ko je slao i sta je pisalo ma nista. I danas znam da sam sinoc citao poruku ali ko je poslao i sta je napisao ja veze nemam.
Kad djevojke jedna drugoj komentarisu slike na fb, naj si, mackice,najljepsa, sve :srce:, aaaaaa...
Molim ove buržuje s najnovijim Iphone-om da ne podriguju na parizer sa akcije u 'Našem diskontu'...štipa za oči...
Kada za poziv lifta pritisnu oba dugmeta ^ v
Sent from my iPhone using Tapatalk
*****liga kako posten cojek da zna dje lift gore ili dolje, mora oba stisnut, sem ako je u garazi ili na poslednjem spratu ,tad nije tesko odlucit
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
Ljudi, što sve naopako rade.
Većina što se bolje ponašaš prema njima oni su gori. I onda odlučim i ja da se ponašam tako, drži me jedno vrijeme, ali hebiga zaboravim se, nisam takva. Takođe fino im objasniš, obrazložiš, ne kapiraju, ljute se bez razloga, onda kad se naprčim onda odjednom sve je ok. Dodje iz dupeta u glavu. :stupid:
Lud narod, lud.
Nadam se da se salite za to oko lifta...
Edit: Tako je luchka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto mi moderatori bez potrebe brisu komentare. Nikog uvrijedio nisam ako napisah da je u nasu drzavu veoma tesko nac normalnu osobu za vezu ili brak.
Oni sto u plave majice stoje pored puta...
Poslato preko goluba pismonoše
Ove druge strucnjake...
Poslato preko goluba pismonoše
Onaj bilevar pored KAP-a lik obuka ono fluroscentno i seta onim trotoarom. Barem nas 10 u red svi na kocnicu kad vidjosmo ono zeleno (smecarsko) da svijetli.
Samozivi i sebicni ljudi koji ne umiju da saslusaju nego samo "Ja, ja, pa ja". UUUUUFFFFF :x:x:x
Rekao bih, pritisak. Mrzim kad mi neko nabija/vrsi pritisak. Da, to me nervira.
Migrena.
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Lipa.
Parking pod lipom.
Unistavanje stakala i brisaca zbog lipe.
Pranje auta svaki drugi dan zbog lipe.
Lipa.
Volim miris lipe.
jedna macka vazda mi tu blizu prozora(a lijepa neka macketina) i uzmem aparat da je slikam i nece ziva glavu da okrene. ...a ja mijaucem, kucam na prozor, pa macmacmacmac pfpfpfpf prrrprprrprpr psst! hej pssst dodjidodjidodji...NISTA. Trt. Shone? pomozi. ti znas sa mackama. :D
Posle takvih zvukova dobro nije skocila sa prozora da izvrsi samoubistvo :-P pfpfpfpf prrrpprrrpprprrr prshke :-D
Sledeci put nadji neku ribu pa joj stavi pored prozora :-D
Makar ribe vazda ima :D
Pazi, macke su djubrad, nece ti se okrenut jer sigurno se malo prije toga nedje dobro najela, i ti si joj potpuno nebitna i samo joj kvaris njenu maciju meditaciju. Ne mos' tu nista napraviti sve dok ne bude nedje gladna, onda je neces moci od nogu odvojiti, djubre jedno macije! Piso, dja'oli te omacili, piso tamo!
Shone,bices macka u iducem zivotu ha ha :D
ljude koji pisu axaxx w ch sh itd ..
I mene ljudi koji ostavljaju komentar ":)))"
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk