Država za svaki litar uzima 10 centi za izgradnju auto puta? Pa do sada smo ga mogli napraviti. Ja ovo nijesam znao a sramno je da uzimaju kredit za autoputeve pored ovoga
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Printable View
Država za svaki litar uzima 10 centi za izgradnju auto puta? Pa do sada smo ga mogli napraviti. Ja ovo nijesam znao a sramno je da uzimaju kredit za autoputeve pored ovoga
Ż\_(ツ )_/Ż
Ja se izvinjavam, mislio sam na prosjecnu zaradu u republici( da vidimo standard)
Sent from my iPad using Tapatalk
http://www.petrol.me/ponuda-na-stani...anje-cijene#95
evo cijene za benz 95 (mozete gledati i tablicu cijene za plin, dizel...). cijene su sa Petrol pumpe
Plin je poskupio na Petrol pumpama. Sad je 0,72e...
Ufff nemoj :(
Ali je na Europakt i dalje 65 centi. Slava im
E to je vec bolje, mada bojim se da ce i oni...pu pu pu...
Ma shta je to 10 senti gore dolje
Sipao rezervoar juče, vidim da su neki digli danas sa 67 na 69. Znači poskupljenje..
Dolazi zima...
Cim poskupi neko gorivo 1-2 centa odje se digne opsta frka kao da je skocila za 20-30 centi pa ce osjetit razliku na 10€ sto svi sipaju.
Na cio forum da skupis sad sve clanove 10 njih mozda sipa do cepa (iz svog dzepa), ovi sto od drzavnih para sipaju njih ne racunam u ovo. Ostali garant sipaju po 10-20€ eventalno 30€
Za info, cijena nafte je pala na 4 year low.
Odlicno, bice u utorak jos jedan cent dolje.
Stvarno se sprdaju sa nama no što ćeš... Em smeće od goriva em klepaju
jeftiniji dizel u Beču nego u Podgorici.... pa dobro....
Tako i treba
neverizza!
E ovo je vec malo bolje :)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
1l-1e, ovo je lose
Pa ovo moze samo meni da se desi. Natankah za 60e benzina juce. Brao mi ga.
EDIT: 45,5l umjesto 47.6l cijela 2 litra goriva :(
http://www.dodaj.rs/f/1o/Mv/1w1PRPsM/19102014121.jpg
Kad bude litar dizela blizu 1e, onda ću se možda zainteresovati za ova sniženja i slično (dakle nikad). Ovako mi ne znači ništa. Evo čovjek bi morao da natoči 60 eura da bi dobio 2 litra.
Je li realno da je lik slikao kako je napunio pun rezervoar???
Vjerovatno ti je ovo prvi put u zivotu cim sliku drzis u tel :P
Svaki mjesec tocim po 60 do 90€ goriva. Zavisi kako kad potrosim. Ne volim se ciganisat pa svake 10 dana po 5€ sipat. Jer vidim dodje lik sa skupim amudijem pa sipa 3€ i to dizela da se ima do grada. Ovako naspem i uvjek mogu bilo dje poc i probat se sa bilo kim, a ne ona prica, prebacio bi te no mi gori lampica.