Jasno mi nije sto Dolmanu nedade minuta, a ne da je mogao minut nego i cijelu cetvrtinu.
Printable View
Jasno mi nije sto Dolmanu nedade minuta, a ne da je mogao minut nego i cijelu cetvrtinu.
Nejasno, što veli Šofro, što se Dolmanu nije dalo par minuta na kraj, čisto da se predstavi publici s obzirom da sad slijede gostovanja. Biće da ipak nije 100% spreman kako se tvrdilo...
edit: Preteče me Rodion
Sent from my P10+ using Tapatalk
Beogradski seljak, eto što :D
Nije on seljak, no su mu uvalili igraca.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
samo da ih Ražnatović opet nije preveslao :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gordić manijak. Strašna atmosfera u morači. Ako nije jače navijanje kad je tu 2000 ljudi koji vole košarku no kad se napuni sala instagram manijaka sa besplatnom kartom.
Ivanović strašan, samo da ga forma ovako posluži. Mnogo je sazrio kao igrač. Jbt, imam osjećaj kao da je počeo karijeru prije sto godina, a ne da ima 23 godine.
Što se dolmana tiče, on je besprekoran šuter. Posmatrao sam ga na zagrijavanju i skoro je sve pogađao. Vjerovatno nije još 100 posto fizički spreman, ali ne bi me čudilo da uleti protiv trenta.
Partija Gibsona ne bi trebalo da prođe ispod radara, momak je vrhunski igrač. Odavno nijesam bio toliko zadovoljan igračem na poziciji crnca. Na početku sezone nije mogao dvojku strefit ni da ga pušte da položi, a sad pored odličnih šuteva za tri vrhunski pogađa i iz prodora, preko ruke, kako god hoće. A odličan defanzivac pored toga
strašna utakmica budućnosti, trica opet na nivou 11 komada, dosta dobar šut za dva samo još malo odbranbeni skok ali i to će doći na svoje kada dolman počne igrati
Džikić je odličan trener, masu potcijenjen za naše prilike što mu je dodatni plus. ne može se tek tako dobiti poziv Minnesote i mislim da je jedan od prvih ljudi van Amerike koji je bio na klupi nekog tima iz NBA lige. uprava ga je pustila da radi posao, bez pritiska rezultata. doveo je igrače koje je on htio i eto. slušao sam neki njegov intervju na Arenu zaista košarku drži u malom prstu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To sto je podcijenjen je plus, buducnost mu je sansa da se dokaze i napravi rezultat i eurocup i aba ligu
Osiguran playoff, sl. nedelje u bar.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...44691ae37c.jpg
Sead tri ulaza promasio.
Zoran Nikolic nema neki kvalitet ali zato ima jos manja mu.a i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu, idi na kos covjece sto si se prepa koji k.....
Mora li se svaku utakmicu vutra osecat u Moracu? Na prolaz 4, to su “najbolja” mjesta sto pustaju za nas obicne navijace.
Iduce nedelje protiv Mornara u 13:00?!?!?!
Nije podcijenjen samo trener Dzikic nego i igraci kao i cijela Buducnost kao tim.
U stvari bila je, polako se to mjenja i pojavljuje se svijest o bas dobrom timu koji moze (i vec jeste) napraviti nesto veliko.
Uzivam sada gledati, slusati i citati komentare, narocito navijaca konkurenata koji pozivaju na oprez jer "se ova Buducnost ne sali" :)
Samo polako - najbolje tek dolazi.
na kolko je potpisan ugovor sa ivanovicem? Tu bi se mogla neka para uzet..
Ti kao da si vlasnik kluba pa te interesuje da se para uzme. Uzivaj dok je tu jer ne vjerujem da ce jos dugo bit
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Cus neka para da se uzme, nece bokanu para prifalit ne boj se, no da ga zadrzimo i do godine..on igra srcem za klub i grad i nece tek tako poc..
Invazija na Bar braco :)
https://www.sportske.net/vest/kosark...ge-327382.html
Potukli se Trentovci :lol:
Nadjoh na forum b92
https://i.imgur.com/ghw2ZnN.gif
Ova izjava Džikića mi izgleda kao da on nije birao Doellmana?
Meni takođe.
Kako što se i pretpostavljalo, "učinjelo" se Mišku...
Ja vjerujem da Dolmana Budućnost ni ne plaća no ga je Škomi doveo o svom trošku da ga vrati u trenažni proces do ljeta, mada sigurno neće odmoći ako uspiju da ga pripreme do početka plejofa
Ako su ove brojke tacne, s obzirom na velicinu pg, posjeta je odlicna.
Poslano sa mog B1-770 koristeći Tapatalk