ja mislim da filipovic misli da smo mi previse losi pa zato igra defanzivno... :)
Printable View
ja mislim da filipovic misli da smo mi previse losi pa zato igra defanzivno... :)
A ja mislim da on nema pojma,ako uopste on stoji iza selektiranja i taktike,u shto sujmam.Ne mogu opisat koliko sam razocharan igrom u poslednja 2-3 mecha,tesko da cu ikad vise poc,ne barem na sjever dok pristup bude ovakvi.
Pogledaj mu spisak,katastrofa.
I kakvi crni Spasojevic ljudi,iz shnj lige,nasi mediji samo to napumpavaju,oni koji duze prate znaju da nije moga zapet u nashu ligu,Buducnost Sutjesku itd.
Za Kascelana ne znam,prica se da je dobar,zadnji vezni nesto kao Pekovic,znam da je bio u Dortmund kao junior,al sve je to crno,dje su mu igraci koji su u dobru formu,no ovi sto griju klupe
Koji su ti to igraci sto su u dobru formu,a nisu pozvani??
samo da vlaisavljević ne UNAZADI Jovetića u ove par dana :D
ufff, nemam snage da zamislim na što će ličit ovaj novi ciklus mlade reprezentacije sa ovim orangutanom na čelu... a volio bih da griješim...
delibasic npr, ali problem je sto je izjavio da nece da igra za cg, jer nije bio u sastavu za prvu utakmicu...
Quote:
Delibašić ne želi da igra
Na pitanje da li su prilikom sastavljanja spiska u konkurenciji bili Burzanović i Delibašić, koji su ovog proljeća postigli puno golova, Filipović je kazao:
- Oni se jesu nametnuli golovima, ali Delibašić je ostao pri svome da ne želi da igra za Crnu Goru.
On je u formi, postiže golove, uspostavio sam kontakt sa njim, istina ne direktno, već preko posrednika.
Uvrijeđen je što nije pozvan za prvi meč, tako da je taj slučaj završen.
A što se tiče Burzanovića, on je kvalitetan fudbaler, što je potvrdio i u minuloj polusezoni.
Sada je, međutim, i za nas i za njega korisnije da nam se pridruži nekom drugom prilikom - kazao je Filipović.
burzanovic nije pozvan zbog svadje sa mirkom :)
A okle cus...dovoljno je reci da nije pozvan Delibasic.A Srdja Radonjic?Koliko sam pratio,proljece mu je dosta dobro u Altahu.Nego nije ni to,koliko je ko ce pochet ili igrat 90 min.Kakva je forma N.Vujovicu,Beciraju,igrachima iz nashe lige,sto veli kolega,odbrambenima Sutjeske,a ne ovim krepalima...Kakvi crni Delic,Zverotic,Batak,Novakovic sto igra 15 min u Rusiju,prica se o Djalovicu,Purovicu,koji ne ulaze,za Damjanovica ne mozes ni nac informaciju..Ima dosta igraca nasih korijena koji bi nam dobro dosli,nego o tome nema sto zborit
Ovi Delibašić neće da igra dok je Filipović trener...
A onaj golman iz Grčke opet ga nisu zvali jel?
Divno.
Ja bi da Mirko sam odluči ka najjači u repku ko može da igra sa njim,i Dejo isto tako...
Napraviše od reprezentacije prćiju privatnu.Pi
A jbg,i ova dva su golmana dobra,slazhem se takodje za Blazica...ali sto radi M.Bozovic u Partizan,tesko moze bit bolji Poleksic.Dalje,zaboravio sam na Iliju Radovicu,bivseg kapitena Sutjeske,igra sad u Fehervar,odlican je.Niko ga ne pominje.Sto bi sa bivsim iz Zete,Milosem Maricem?Darkom Markovicem?Braca Brnovic(prvenstveno onaj vezni)U Madjarsku igra par dobrih igracha sto bi se rado odazvalo.Srdja Knezevic tesko moze bit gori od premijernog shtoperskog para
Miloš Marić se i ne pominje ka da nije živ.
Marković isto tako,momak je najbolje ocjenjeni igrač tamo đe igra...
Blažić je vrh koliko vidim,ovaj Božović isto tako...
Ali Vukašin je Vukašin...
Povrijedio se Nikola Vujovic,pozvan Fatic...
imas li izvor?
Ja licno mislim da primjedbe nisu na mjesto kad je u pitanju pozivanje igraca od strane Filipovica,on jednostavno zove najbolje igrace koje u tom trenutku ima,desi mu se neki porpust al niko ne zna sta se desava iza ociju javnosti.Za mene licno je najbitnije da igraju Mirko,Jovetic i Simon i samo ako neko od njih 3 nedostaje to je hendikep,ostali me i ne zanimaju
Sto se tice taktike njegove i mentaliteta tu mu maximalno zamjeram,prvo sto se ne pita 2% s'igracima,nema autoritativnost i nije agresivan ni malo a drugo usadjuje gubitnicki mentalitet u igrace pricama kako mi jos nismo kvalitetni,iskusni itd nidje ne smije rec idemo na pobjedu a ako u Kipar ne mozemo ic na pobjedu ja ne znam dje mozemo
PS Bitno je i da su Pavicevic i Basa u tim stalno
Hahahahaahahahah! Ka sto Misko Vukovic rece za ove 3 godine smo napredovali vise od svih ostalih u regionu :D Mi za 7 mjesta, Srbija za 3! Bjese Misko u pravu :D
sto se Filipovica tice, cojeku nikad oprostit necu sto smo onako(kao pic*e) igrali u Gruziji! Ja nisam mogao da vjerujem sto je cojek napravio! Samo zbog onoga je zasluzio otkaz! I sto rece Podgoricanin usadjivanje u glave ovih mladih momaka toliki gubitnicki mentalitet je stvarno bolesno!
Na Kipru bod, poslije u CG pobjediti Gruziju i Kipar, i da se vise nista ne napravi (a mislim da se moze jos koji bod u BUL, IRE izvuci)... sasvim solidno za prve kvalifikacije
Nama treba mentalitet Cira Blazevica,on bi umio da usadi taj borbeni duh,a ne ka Filipovic da ih isprepada prije svake utakmice s pricom kako smo najgori na svijet,kako smo neiskusni,neuigrani,kako nemamo kvantitet kvaliteta,trta vrta i ostale njegive price od kojih mi se povrace..........
Utakmica na IN televiziji!
Nece, njemu je cilj otici na SP sa Bosnom i "umrijeti", reko je da mu je ovo "labudji pjev", covjek ima 74 godine i ovo mu je vjerovatno zadnji trenerski angazman
Slazem se da bi Ciro Blazevic bio ko stvoren za selektora Crne Gore, Bosna je bila u jaku grupu sa Spanijom - sampionom Evrope, Turskom - treca u Evropi, Belgijom - polufinale OI....
Ali nije Cira kukao kako je to tesko i kako se ne moze - nego... mi smo lavovi, sve cemo da rasturimo, dajte vamo tu Spaniju, Dzeko je najbolji na svijetu, itd....
Vucinic i ostali bi leceli ko sokolovi na terenu :D