Originally Posted by
BiTrAtE
1. Otac je zna cesto da zovne pauka, vazda su dosli. Ja vala nisam ni jednom, nije bilo potrebe za sada. To malo cekanja me nece ubit. Eto maximalno sto sam do sad ceka je bila ta zena, 20 min, nepune.
2. Kako da ne. Meni je retrovizor preko 300e a zbog jedne strafte bi mora da farbam citav dio da bi to izgledalo kako je izgledalo prije te strafte. Ispod 80-100e, no way. Ovo za farbanje vazi za svakog.
3. Nije uopste bitno koliko ce to da kosta. Stvar je valjda opste neke kulture da u tim situacijama zoves pauka jer tako zakon jelte nalaze?
Sad cu ti nesto ispricat, dijete sam bio ima sigurno 20god od tada ali mi nesto upecatljivo ostalo. Bili familijarno u BD i auto nam bilo parkirano na onaj parking pravo od rampe kod Perle, dje pocinju riblji restorani. I sjecam se da nas je zagradila peglica, coek se nije pojavljivao sigurno uru. Svi smo bili nervozni, umorni s plaze, psovali ali ni u jednom trenutku nije ocu palo na pamet da demolira kola. Kad mu je presralo vise da ceka, sjecam se 3 momka krsnija je bio organizova na setaliste onamo te onu peglicu pomjerise lagano i tako rijesismo problem, momke castismo pice da popiju, a mi zadovoljni krenusmo put PG ;)
Poenta svega ovoga (bar ja tako mislim) da te stvari nisu vrijedne nervoze. Ne bi se ni ukljuciva u ovu pricu da ne znam primjere (i to svjeze primjere) dje ljudi zbog tih stvari nisu GLAVE gubili zamalo.