axxaaxaxaxaxax
Printable View
axxaaxaxaxaxax
e fabia...kad ga moras placat da postuje ovuda....lose je to :D
KAISERA ceka mjesto dje god pozeli...
http://www.f1racing.com.hr/formula-1...voj-f1-momcadi
moze svuje, samo da ne vozi ;D
Bullshiting detected.
znaci sad ce u mercedes? Da nije ciganin posao bi u Ferrari i to isto radio,ali jbg
pazi Massu kako je tacno desetinku sporiji po svakom sektoru od Alonsa :)
Kako ce ih prosut Alonso.. Mozda i masa iznenadi.
http://i46.tinypic.com/1t7i8j.jpg
ps: što nisu probali Kubicu ovu trku znali neko ???
Pa zato sto jedva hoda...
Not bad.
Lojzek, Kimusa, Vettel, Webber...LOL
kakva kretenska taktika ferrarija...je li moguce da su ovo uradili u q3....
jos ne mogu da vjerujem....jos su izasli pred kraj da odrade samo jedan brzi krug....
nema veze.sjutra na startu ima da ih sve presega :D
dobar masa konacno...
ocekujem oba ferarija sjutra na podijumu! ;)
Tesko.
A Massic bi bio bolji da nema Lojzeka u tim.
Twitter:
Quote:
Scuderia Ferrari @InsideFerrari
It looks like there was a mechanical failure on the rear of Fernando's car, possibly the rear anti-roll bar.
Quote:
Scuderia Ferrari @InsideFerrari
A problem on Fernando's car prevented him to fight for pole: a real shame...
Quote:
Fernando Alonso @alo_oficial
After the qualy, we miss the fight for "pole" with a failure..! I think tomorrow will be a perfect day to recover some good positions...)
Opet Gumi objaasnio, a?:clap:
steta..na sky nisu pokazali bez kraj kruga.... a nda su samo ponovili gresku jednu i to je to... posle nisam imao zivaca da gledam...
sad ce biti dobro ako ga neki ludak ne sredi opet u prvoj krivini..jer je start u monci dosta zeznut...nista laksi no u belgiji...
monca je dobra jer ima dvioje drs zone... i prostora za preticanje...samo a se prekinu ovi problemi koje ima citavi vikend i bice bolje... jer je juce citav dan imao problema...pa evo danas kad je najmanje trebalo...
Sreca ga je pratila do Spa...now he have to taste some bad luck.
koji je kimi zavrsio? inace koji je poredak?
Brate, ne je8i.
www.f1.com
www.totalf1.com
www.gpupdate.com
sad nadjoh na net,8mi tek,...
samo da alonso sjutra prodje prvu krivinu.... ima da zavrsi na podijum ....
p.s.
ako se nedesi ovako, vec vidim kako me fabija citirai stavlja LOL :D
Quote:
Montezemolo: "Felipe has a huge opportunity to win the race tomorrow, for him, for us, for his future"
Zamisli Massa vodi a Lojzek nekako dodje do drugog mjesta... - "Felipe, you have a problem, turn off the engine".
ono sto mene uliva sigrunost za sjutra sto se tice ferarija je plasman mase. kad je on uspio da doveze do 3 mjesta, alonso (ako ga neko ne izgura i ne bude imao nekih tehnickih problema) sjutra nece preticat protivnike na stazi, on ce da ih preskace! :D
A ja mislim da ce opet da kiksa. Imam neki osjecaj da nece uzet tu trecu titulu, ne znam zasto...Hamilton ce to uzet.Cak ce ga i Kimi pretec do kraja sezone.