bolje to ide baki, nego nekima :blah:
Printable View
bolje to ide baki, nego nekima :blah:
EMPET sa 4 SPULJE...
Razmisljam sad, da uvedemo novo pravilo, da se EMPET pise boldovanim slovima.
ili da se uvede pravilo da i raicevic ne smije vozit auto na americke table s obzirom da nema americko drzavljanstvo. i to evo tri godine cini mi se.
pa ne znam sa kim je drug strashan.
ili da svi uvozimo kola i ne placamo pdv i carinu.
Ljubomoran, ha? LOL
Gledaj, ne treba ti drzavljanstvo da vozis auto na americke, ne treba ti ni Green Card...
Za upravljanje kramom na americke tablice jedino ti treba americka vozacka, americka medjunarodna vozacka i da auto bude na tvoje ime.
Trile, trebam li da ti pozajmim vozacku?
Inace se dobija laaaagano.
mogao je malo vise da ga pribije uz trotoar..zamisli naidje ona nova zonda sa njenim po*ranim retrovizorom na drzacu od pola metra i paf ode retrovizor od Ma..
Ne, nece se polomit. Fleksi...
Moglo je prije. Sad ne. Moja sestra od strica studira tamo i vozi sa nasom medjunarodnom.
Prodao sam studentima dosta auta i posle 2008-e niko od njih nije imao US DL.
Da nisam 2002-e dobio MI ID, a 2003-e DL, nikad vise ne bih mogao da ih dobijem. Sad ne mogu ni da ih produzim, ali pricao sam sa majorom Rochester Hillsa i on ce mi sredit to, ali moram poc tamo. :(
Sve je to zbog ovih sto zive tamo bez papira.
SSN? Social Security? Da, ali to ne mozes imat ako nemas GC ili drzavljanstvo.
Moja sestra od strica nije mogla, ne znam sto ona ima, znam da placa skolu oko 40 000 dolara godinje i opet nista i ako zivi kod majora, major je pokusao i nije mogao, onda smo joj poslali medjunarodnu nasu i tako vozi Civica.
Ja sam ga izvadio, i tada su se ID i DL vadili uz njega i pasoš.
Ja sam u 2008moj dobio americku vozacku. Bez problema, i bez SSNa.
Na obicnoj studenskoj vizi.
SSN sam tek kasnije dobio tako da rekoh, laaaaagano.
U MI nisi, sigurno.
Ili je to bilo tik do promjene zakona.
inace evo jedna zanimljiva info, rekoshe mi da u vijesti ima oglas za sivog klia sport, 2007, presao 34.000 km, KAO NOV, kupljen i odrzavan u alliance ... 13.500 eura .
hahahah KAO NOV! e sad..u cg su prodata dva siva. Jedan meni i jedan u kotor/tivat.
Mada ova kilometraza vishe odgovara mom. Pa eto cisto da znate :)
btw ta cijena je prevelika i da je neudaran auto.
Mogli bi ga zvat nedje da odemo da pogledamo to..i onda ja iskocim kao iznenadjenje <3
Uhhhhh...kakva bi to bila reportaza...
kad rece - a nije udaran sigurno..a ja otvorim haubu i vidim naljepnicu ITG i zeleni ITG filter. I jos neke detalje iznutra (samo meni poznate) - BURN !
a ne znam svi zivi citaju forum danas pa ako cete tako onda bolje brisite postove pa da se na PM dogovaramo :D
Ja se slažem. I onako ste svi naručili privjezak kamere kod onog lika na prodaju-oglasi. Rafo svi držimo u ruku iste priveske i snimamo u HD. A Fabijoni vadi N8 kad bude izaša Trile, ipak za to nam treba FULL HD :D
mnim da n8 ne snima u full hd :) Al docu ja sa canonom s95 :p
Ma uzet cemo stevannov Nikon, nabit onaj zoom objektiv, natakarit ga na neko brdo ili neciji balkon (nagovorimo prodavca da se nadjemo kod zgrade necije) , i samo upalimo neki voice recorder (na telefon ili kameru nebitno) kod forumasa koji ce biti pored auta... Kasnije ja to mogu spojit da slika bude sa nikona a zvuk sa telefona...
Pih kako imam osjecaj za ove video montaze...
Bolji je onaj privjezak, zakačit ga npr na kačket nekako. Snimit sve, kasnije na klip dodat i slike prešaganog clia (valjda ih Trile ima)
mozda su ga prepakovali ko ti ga zna....(clia)
Aaaa da da da...
OK, ko ce bit komisija i kad ide?
Litar ekodizela od sjutra će biti skuplji za četiri centa i koštaće 1,21 eura. Cijena bezolovnog ostaje ista, 1.30. Ovo je samo do 14-og februara, onda ide novo poskupljenje.