Cues ovoga po tebi treba svakoga pustit da se ne bi rizikovao sudar... to su trke coece nije gradski saobracaj.
Svako ko ima teoretske sanse da uzme titulu je u borbi za titulu a pogotovo on.
Printable View
Cues ovoga po tebi treba svakoga pustit da se ne bi rizikovao sudar... to su trke coece nije gradski saobracaj.
Svako ko ima teoretske sanse da uzme titulu je u borbi za titulu a pogotovo on.
Pa naravno da nece svak svakoga pustiti, konstantno ne obracas paznju na to da se odje radi o vozacima iz istog tima, pri cemu je Kovalainen bio mnogo sporiji i samo bi nanio stetu svom timu i kolegi, uz to rizikovao neki kontakt i sl. Da je dobio narednje da uspori i bude sustignut i prestignut, to bi bilo potpuno nesportski, u ovom slucaju je preovladao zdrav razum i meni je isto tako potpuno shvatljivo zbog cega.
I Senna i Prost su bili vozaci istog tima, ali si ti tada bio tek u povoju.
Slabo bijah na forume.
Masa odlicno startovao, i odvozio prilicno finu trku, ali eto na kraj se desilo sto se desilo.
Hamilton losh...
Sto neko pomenu gore njegovi problemi sa gumama su iskljucivo zbog stila bvoznje.
Momak mnogo jako kochi i dosta chesto zakljuchava tochak, iako mu je ovdje guma pukla jer je izletio. Treba jos dosta goriva da sagoriprije nego se nauchi.
Heiki ni kriv ni duzhan osvoji pobjedu. Neka je milo mi je, ipak je drugi vozach u timu.
Kimi pola trke iza Alonsa koji ga je vidno usporavao ali bez one agresivnositi da ga preteche... Poslije se probudio i pocheo da sustizhe.
Sve u svemu Ferraru donekle odgovorio, vidjecemo Valensiju. Nadam se pobjedi crvenih vrijeme je vishe ;)
hamiltona ste poslije eng. i njemačke hvalili na sva usta , a sad pošto je zbog agresivnije vožnje ostao bez gume onda nema pojma
Ne ne. Ja sam napisao za njemačku samo :respect: i ništa više. Ubjedljivo je najbrži bio. Tu nema priče. I odlično je odvozio.
A zaključavanje točkova redovno radi. Zato i češće ima defekte guma za razliku od ostalih vozača. On jeste dobar vozač, ne i najbolji, ali ima još da uči ;)
I nije ovdje zbog agresivnije vožnje ostao bez gume, nego zbog izlijećanja koje je možda prouzrokovano bilo agresivnijom vožnjom, nego nešto ne viđeh da je u tim trneucima sustizao ovog ispred sebe nego aj.
Ma jok kakvog izlijetanja vidjelo se na snimku da je par puta zaredom prije pucanja zakljucao tocak i da guma nije mogla izdrzat.
Upoznavanje sa stazom:
http://img183.imageshack.us/img183/4213/107573hj1.jpg
Sjutra Valensija, ulcina trka.
Po prvi put.
Ferrari brz ;)
Sjutra? Sta je sa Batonom je li na pljin vozio pa je treci zavrsio trening?
Kvalifikacije :P
Jedva chekam.
Neka maliiiiii ne cjepidlaci sad :P
Sad ce kvalifikacije uskoro :)
prva 4 mjesta u 3. testu nije zauzeo ni McLaren ni Ferrari :D
PS Nagledacemo se:a ni u nedelju nema nista :mad:Quote:
04:10 OI – rukomet (m): polufinale snimak
05:30 Olimpijski biseri
05:50 OI – fudbal, finale direktno
08:00 OI – košarka (m), polufinale snimak
09:35 OI – rukomet (ž): finale direktno
11:20 Pregled dana, direktno
11:45 OI – vaterpolo, polufinale snimak
13:00 OI – atletika, direktno
15:50 OI – košarka (ž):, finale direktno
17:30 Pregled dana, direktno
18:30 OI – odbojka (ž):, finale snimak (snima se 20:00-22:00)
21:00 Prvi olimpijski krug
22:00 OI – fudbal, finale snimak
23:45 Pregled dana, snimak
00:45 OI – atletika, snimak (800m,1500ž,500m)
01:30 OI – maraton, direktno
04:30 Rukomet (ž), finale snimak
05:55 OI – odbojka (m), finale direktno
Najava programa za nedjelju
Rtcg ???
____
Ako ne budu pustili formulu zbog kurometa treba ih razbit.
Drugi program HTV, nedjelja, 24.08.2008.
13:25
Studio F1
13:50
Valencia: Formula 1, VN Europe - prijenos
15:50
Studio F1
bilo na rtcg, ali prvi :p A lik se odjavljuje i kaze sjutra na drugi trka, a po programu zatvaranje olimpijade tad...
Fak!
Ako ne bude, ja sam u qrcu.
Iskljucili su mi satelit a zaboravio sam da kupim dopunu. Sad ovaj lik sto prodaje nije tu.
E da, jos jedan pol za Massu.
Odgledah na Raiuno. Odlicne kvalifikacije.
Super je staza, nijesam je ovako zamisljao. Samo sam malo skeptican kad su preticanja u pitanju, ali mozda bude 2 mjesta. Vidjecemo sjutra.
Massa odlicno odvozio, Vettel takodje. Kimi mi je nekako pasivan, ili je tezi od prve trojice sto i nije neka utjeha.
Opet sjutra jako zanimljiv start, a ocekujem duplu pobjedu Ferraria, vakat je :D
E da Alonso je bio sjajan :D Dje ga je onaj shampio sa RTCG2 kojem je on idol da komentarishe :)
Opet ne gledah trku, opet. Treca za redom....mada faka... :(
Ali, da, Massa i Ferrari. Jedva cekam da se otarase Kimija.
Bravo za Massu...Forza Scuderia Ferrari !! :)
Booooriiing!
Bash je dosadna trka bila.
...staza je bzv po meni....nije uopste uzbudljiva tipa Monte Carlo...iako je uska....blah...
Massa [pbijedi. Jos jednom pokaza, da umije da vozi samo kad je pod pritiskom :)
Sprdnja. Odlicno je odvozio cijelu trku, bez greske perfektno! I zasluzheno pobijedio.
Hamilton prilichno pasivan, ishao je na sigurnih 8 bodova.
Kubica je malo zabushavao u pochetku ali ok.
Kovalainen prilichno dobar na startu alikasnije i on pasivan.
Kimi. Sto reci. Imao je u box mjesto ispred Kovalainena ali je pogrijesio i ranije krenuo. Dva crvena svijetla na elektricnom lolipopu nijesu znak da se krene.
Kasnije i motor otkazao. Tachno sam vidio kad je izashao iz krivine da mu motor ne prima gas.
Olako je ferrari prosuo sad vec mogu rec 14 bodova rachunajuci Madjarsku i Valensiju.
Trka prilichno dosadna, bez pravih mjesta za preticanje lishe onoga cuskanja Kultarda jadnog Sutila i Nakajima je pretekao Barikela. Za ono je stvarno trebalo imat muda i uradit onako hrabro.
Kimi je nekako pasivan zadnjih 4 trke. Ne znam shto je problem, ali ako se ne probudi do kraja tesko da ce do titule prvaka opet.
A i neka losha sreca za Ferrari par trka unazad.
Valjda ih je proshlo to.
Sad je red na ove druge, prvenstveno mislim na McLaren :)
kad je ona nocna trka? :)
massa :respect:
glupi Kimi :Dpjandura je prosla kroz crveno! :lol:Quote:
Ferrari's pit stop system also came under the spotlight when Raikkonen made his final stop - the Finn left while the refuelling hose was still attached.
606: DEBATE
Those incidents have happened before and unless real danger is created forcing the likes of Sutil today to have an emergency stop to prevent an accident I really don't see why more than a penalty and a reprimend are needed
carlotoone
He had pitted at the same time as McLaren's Heikki Kovalainen, who he had been attempting to pass for fourth place.
But in his keenness to get out of the pits ahead of his fellow Finn, Raikkonen knocked over one of the two men holding the refuelling hose, and had to stop again and he lost a place to Toyota's Jarno Trulli.
A Ferrari spokesman said he thought Raikkonen had left the pits before being given the green light by the pit system.
The mechanic was taken to the circuit's medical centre for attention.
Kimi u....Force India.
Par strana unazad ste ga dizali u nebo.
Ccccccccccccccc.
ja sam ga dizao u nebo prije jedno 100 strana, kad je vozio za pravi tim i nije banchio toliko :D