Znaci napravili su ga kako dolikuje nasim standardima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Znaci napravili su ga kako dolikuje nasim standardima
Koliko parking mjesta u desnu traku kad se izgradi nesto uz bulevar....
A onda ovi na 4zmigavca mogu da koriste srednju...
Ovi sto ne nadju mjesto mogu traku za skretanje lijevo
Tako ce i biti, nimalo mi se ne svidjaju ovi nasi bulevari.
Trotoari je presirok, umjesto tolko sirokog trotoara mogao se fino smanjiti broj stabala i napraviti parking mjesta (takvih bulevara ima u Beogradu kolko ocete) i eto svi problemi rijeseni.
Sinoc kad sam prolazio auta u desnoj traci, auta na trotoaru, auta na autobuskom stajalistu. Nema dje ih nema al dobro, vidim ja da ce stubice oni da postave za mjesec dana i rijesen problem + koji lezeci
Cio u talase. Bruka. Inace sav u neke kosine bulevar jer valjda nije bilo dovoljno sirine da se izvede oravac.
Vec nocas bijase solidno trkaca na 2 i 4 tocka. Brzo ce tu bit smrtno stradalih.
Ona pravina dusu dalo za nocne trkace
Sto ce biti veselo ovim zgradama nocas
Sent from my RN Pro 12 5G using Tapatalk
Sad ce se patrola od vatrogasne prebaciti ovamo da ceka prolaske na crveno a bice ih isha...
Ovih 3-4km se radilo 3-4 godije?
Ljepota
Zato ja velim ko svuda svijetu kamere za slikanje,1 patrola čisto da neka legenda prekrije tablice.
Svima čestitka na kucnu adresu i da vidimo posle pola godine kako ce da se vozi.
Eto put DU jasno pise kamere na putu,ne vidjeh nikog da luduje i ako se moze
Jes ali kamere prije nisu znale ko se bori da nam ne ponesu drzavu ili sad ko su osvjezivaci [emoji2369]
Je li prolazio ko skorije od mateseva prema andrijevici, u kakvom je stanju put?
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Ni u kakvom, zaobiđi. Radi se put od prevoja prema Andrijevici, nekih 5-6km po slobodnoj procjeni, prilično veliko i oštro kamenje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hvala
https://youtu.be/p0zBzo-bBuA?si=MudABh-2vpxIDVAq
Vise od 120, brojao jednom prilikom.
Vrlo planski radjeno
Raspisan tender za rekonstrukciju puta Ostros – Vladimir vrijednosti 17 miliona eura
https://www.cdm.me/ekonomija/raspisa...-miliona-eura/
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Da ako krenu vise i sa druge strane, Virpazar -Ostros. Jer je trenutno pakao tuda zbog turista na motorima i onih sto imaju kampere. Otvorio bi se cijeli taj kraj koji ima dosta toga da ponudi...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Tu su davno date pare iz EU pa ih premjestise u opštinu Tuzi da rade put jer je "veći prioritet"
То је реконструкција неких 30км сеоског пута, лошијег и ужег него са ове друге стране.
Свакако да би требало то урадити, цијели тај углавном запостављени, а можда и најљепши дио опшине Бар би се отворио.Нажалост мислим да је то за сад прескупо, јер ево ништа не раде ни по питању пута Бар-Суторман-Вирпазар који је потпуно пропао а то је већи приоритет.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Svake godine je sve vise turista i srecom nema nesto nezgoda na tom pravcu. Nije komplikovano da se prosiri ovaj trenutni je uglavnom rucno radjen... do sada su dva puta radili mjerenja ali nazalost opstina Bar ne radi nista po tom pitanju. Mogli bi da imamo prelijep panoramski put uz jezero...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Vala ja od 13.jula otkako je otvoren ovaj bulevar vise nijesam koristila drugi put...jesam li se tri godine nagutala prasine, jesam, dok su ga napravili jer mi je zgrda uz bukevar ali ne precerujte vala...niko lijepu rijec od vas ne rece za njega! Meni je TOP! I nam koji ga koristimo koliko cujem, samo lijepi komentari...Sirok, ravan sto se mene tice, sa parkinga desno i svi putevi vode tuda i odatle.
Šo se tiče trke, istina, turiraju mangupi ali nije strasno nadam se da su samo isprobavali prvih noći da neće to prerasti u problem, pogotovo se nadm da nece biti zrtava
Malo bolji no ulica 13 jula koja je kriminal.
Нисам баш сигуран.Тамо има доста серпентина, и то баш у захвату националног парка кад се иде од Вирпазара.Даље кроз Шестане ка Остросу је лакше и није у парку, али без једно 40 милиона, и убјеђивања зелених тешко да се дигне на ниво регионалног пута, ширине минимум 6 метара.
За општину саму то је много, а држава је једва почела и јако прометан пут ка Владимиру.
Spremite se na guzve. Malo vece guzve.
Od sjutra zabrana saobraćaja na dijelu Ulice Vojislavljevića
https://www.cdm.me/drustvo/od-sjutra...jislavljevica/
Inace i na prvi dio nema djavoljega radnika evo 10 dana. Svaki dan tuda prodjem par puta. Nikoga nema. Jes jako sunce ali ujutro ili popodne bas nikako da vidim radnika.Quote:
Radi izvođenja radova na rekonstrukciji Ulice Vojislavljevića, na potezu od Ulice kralja Nikole do Ulice princeze Ksenije, iz Sekretarijata za saobraćaj Glavnog grada je saopšteno da se zatvara saobraćaj za sve vrste motornih vozila.
“Zabrana saobraćaja važi za period od 23. jula do 23. oktobra”, naveli su u saopštenju.
Kako su zaključili, saobraćaj se zatvara na pomenuti period sa mogućnošću produženja.
Nejasno zatvaranje... jel od lakovica do fabrike raketa
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://i.postimg.cc/ss0jC4VB/Screen...72045-Maps.png
Ovo plavo 800m obilježeno se zatvara...
Biće sjajno...
Jel dodje od semafora do semofora po slici?
Tako je od semafora sad đe je zatvoreno do semafora onamo đe kad padne kiša samo brodom može.
A sto cekaju sa onim dijelom od onih semafora do kruznog?
Bas me interesuje oce li se sjetiti da ugase semafore kod fabrike raketa
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Oce kad ih neko napomene
nemau ih sta gasit, ako ih ugase ili ce svaki dan biti 10 udesa ili ce jedna strana da ceka dok osijedi :D
inace, i dalje mi nije jasna rekonstrukcija jedne od najbitnijih saobracajnica u gradu uz 100% zatvaranje
Veoma značajan koridor, a što se tiče saobraćajno najznačajnije na toj dionici je ova obilaznica Budve od Markovića do Lastve Grbaljske dužine 9 km, procijenjena vrijednost 240 miliona"
Koliko košta km autoputa ako je obilaznica ovoliko?
Radice se kao brza cesta
Jeste li primijetili da su ulice u PG masne i glibave? Da se ne peru djao popio.
Maane potpuno i ispisane od guma. Klizave su i na ovu vrucinu, a tek na prvu kisu ce bit skije.
Prije su ljeti svaku noc ispirali ulice i izjutra je isao onaj kamion sa cetkama. Ne pamtim kad sam ga vidio.
Prošlo je vrijeme čišćenja.
Takođe i zalivanja zelenih površina.
Zašto bi se to radilo, priroda će odraditi svoje [emoji1787]
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............