Idi u DG kod Djurkovica, TATA!:chargrined:
Printable View
da li zatvoriti erg na 1.9jtd ? isravan je nego cisto da motor ima svjezeg vazduha :)
Blokiraj to, odma'.
brate nemoguce je, mjenjac je boca...ma, najbolje ja to kod majstora...nervira me, a ovo na ricu je samo nagadjanje...recite mi kakvo misljenje imate o Šahovićima kao majstorima? mislio sam da servisnu knjižicu kod njih izvadim (ili kako se to vec kaže) bih da ga dovedem u dobro stanje, ono bas, ali vremenom...nisam bas imucan, srecom ti djelovi su jeftini :fat:
Koliko % odprilike dodati na cijenu vozila sa mobile.de da se dovede do CG? I ima li neko da radi tu uslugu? Koliko bi npr izaslo ovako nesto http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...RT&tabNumber=1
Fabia_Elegance! Brate koji si ti kralj... znaci ipak je onaj lezaj u mjenjacu (leteci, klizzeci ili kako li se vec zove)...ali ga necu dirat...malo me nervira taj zvuk, ali ko ga .... !!! Zivio! :)
ps. namrtvo mi je drago da ima ljudi koji mogu na osnovu ne bas najboljeg objasnjenja da ti kazu sto je problem. :chuncky:
Ma lupio sam bezveze, slabo ti se ja razumijem u kola...
Frend je otvorio svoju getribu pa mi je objasnio sto je lezaj i da moze da se cuje na off-trottle (whatever that is...)...
http://img7.imagebanana.com/img/2y6sdbll/Capture.JPG
Otac mi kaze da taj lezaj kosta 10e...aj neka je i 20e, ali kaze da ne diram to jer mi (stvarno salta besprekorno) se to nikad nece, ili makar ne dok ja budem vozio to auto, pokvarit. ja kad bih imao provjereno dobrog majstora, pritom i postenog da to odradi vjerovatno i bih, mada...najvjerovatnije cu ga i zamijenit jer me nervira taj zvuk, ali za sad ima prioriteta... :) pozdravljam
ps. to da se ne razumijes u kola, to macku o rep :P
đe najbolje i po povoljnim cijenama uraditi dubinsko čišćenje automobila u pg? sjedišta, tapaciri, patos..
069338397 ne znam sad koliko je cijena al znam da ima masine profesionalne i radi profesionalno.. Servis R&S, momak se zove Semir, nazovi pa pitaj za cijenu.. Radi poliranje, dubinsko, svasta nesto.. A imas i jednog forumasa potrazi na topic prodaja oglasi nesto bas jeftino je radio dubinsko, oko 20e cini mi se.
On ne radi vise.
Dje uzet povoljno 2 nove gume 195/60/15, tih dimenzija nema u nk ?
oktagon pravac onaj hangar kod mense industrije goranovic. ja tamo nadjoh skoro sve sto mi treba od guma!
Kako cu najbolje ocistit one prskalice za sofersajbnu, cini mi se da su zacepljene?
iglom
Proba sam, ne moze, samo curi, a ne prska, jer su bile skroz zacepljene
Tankom zicom...
skini i ubaci u rastvor cilintbenga odstoji malo i poslije na kompresovan vazduh iduvaj,podesi mlaz na soferki sa iglom...
zna li ko kako se zove neka prodavnica u tolose dje imaju folije da se kupe?
treba mi folija da izgleda kao bruseni aluminijum :)
treba i meni ta....ako je to boja kao mat hrom :)
sto da sipam za servo...preporucena je tutela GL/R (zelene boje) koju ne nadjoh za sad....a kod mene Je GL/E(crvena) koja je dolazila fabricki, ali se preporucuje da se zamijeni ovom koju prvu pomenuh...jer se cesto desavalo da strada servo od nje...
ako ne nadjem ovu prvu...sto da sipam???
Moze li Dexron 2?
dje da nadjem dihtung od pumpe za gorivo za golf 2, a da ne moram kupit cijelu pumpu???? pogledao sam u sve radnje u centar i na stari aerodrom i par otpada. mogu cijelu pumpu kupit :// ostaje mi taj stem auto u tolose,a??? jos neko nedje nesto?
nema toga u steam da ja znam..
uzmi diht masu pa zadihtuj to :D