Ako gledas jedan kanal (tj. u pozadini ne snimas neki drugi, ili ako ne gledas HD kanal) imaces tu brzinu i dalje. Vec smo pricali oko toga na nekoj od prethodnih strana. Jednostavno televizija ima veci prioritet od data saobracaja.
Printable View
Ako gledas jedan kanal (tj. u pozadini ne snimas neki drugi, ili ako ne gledas HD kanal) imaces tu brzinu i dalje. Vec smo pricali oko toga na nekoj od prethodnih strana. Jednostavno televizija ima veci prioritet od data saobracaja.
mogao sam za iste pare (45 eur) preci na flat 6, ali nijesam htio da potpisujem ugovor od 18 mjeseci... tako da cekam jos pola mjeseca da istekne ugovor i predjem na flat3 paket za 20 eur manje...
Je li ovo dobijamo novi kanal neki Tv Sun (101 kanal) ?
Yes .
tv sun-bjelopoljska televizija
Poruka kad se pokusha otvoriti ovaj vajni HD kanal- "All HD TV services are in use. To watch HD channels, stop HD recording or HD viewing on a TV receiver." wtf?!
Nikakvo snimanje/gledanje nije aktivno, niti bilo shto slichno..
HDMI konekcija, TV LCD Sony kdl (ili tako neshto) 32"..
So?!
Resetuj STB i radice
:hardrock:upravo mi ga ugradjuju!
Ako Sun nije u HD ništa! :mrgreen:
pa prvi utisci su dobri za sada, nadam se da ce se zadrzati ti utisci. najmiliji mi wireless od svega :D
dobrodosao u extra svijet. mada wireless si moga odavno imat, josh ako si ima laptop al hajd da ne cepidlacimo. Samo nek se ne povezuje extra tv sa wireless-om mada ovako si ga usput dobio kao za dz. :) I jos zamisli imas sad i HD kanal u znak dobrodoslice. Pozzz
ja nidje ne vidim taj SUN,jel on vec dodan?
No comment.
e da, ovaj cudesni hd kanal steka
Jos mi se rekord duzine gledanja u kontinuitetu kanala br. 100 krece nesto ispod 30 sekundi.... Inace, od kada pocinje poskupljenje pretplate, od 1.juna ili 1.jula?
Od 01. 07.
Pozovi 1500 da ti odrade mjerenje parice.
Blagos nama s mjerenjem:mad: Kad dizete bandwidth ?
da... mjerenje... kod meni kad je kuci radilo sve normalno... adsl download + snimanje dva kanala... sledeci dan posto sam se ozenio sve prestalo da radi... i otac moro da otkaze extratv... a da ponovim da mi 512k nije moglo raditi pa je smanjeno na 448 da ne bi pucala veza, da bi 2 i 3 megabita radila normalno... jada moga i njiovoga... kao, parica nesto losa... neki kvar na liniji... i sad kao nikome pod trebjesom nece raditi extratv... sad moram da prodajem kucerinu, da bi se, kad se vratim da zivim u njoj, mogao preseliti negdje gdje ima interneta... inace je na 9 minuta hoda od poste...