Pobrisano je 50-tak postova, neki će se odmoriti od foruma.... a zbilja se pojedincima "lupaju infraksini" i najvaznije je ne biti medju tim pojedincima. Samo treba stisnuti onaj trougao i sve će doći na svoje mjesto.
Printable View
Pobrisano je 50-tak postova, neki će se odmoriti od foruma.... a zbilja se pojedincima "lupaju infraksini" i najvaznije je ne biti medju tim pojedincima. Samo treba stisnuti onaj trougao i sve će doći na svoje mjesto.
Ehej malo sam na putu bio...vidjecemo sta se desava. Ne brinite sve ce se dovesti u red
Gorane jesi bio nekad obicni clan cdm a? Da vidis nepravde kad ti lupi neko 6 infration, jer si na temi degenerici rekao daje neko degenerik :D
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Jesam bio obican clan koji se dobro cuvao da bilo kome ne kaze da je degenerik.
Kada ce se ovaj report (report post) napravit ?
http://i43.tinypic.com/30sbplu.png
ma radi svima, no je problem sto ne ciste cookies, history tj catche browsera, valjalo bi otvorit neki thread o osnovnim stvarima koriscenja foruma.... :)
Meni odavno ne radi. Evo sada pokusah i sa telefona i puce.
http://img.tapatalk.com/d/13/12/26/jusa3a3u.jpg
Probacu sa web browserom kojem cu ocistit sve (cookies ,history..)
Javljam.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ako treba neko da vas pogura, tu sam. :D
+
Ako topik booksovaca nije dobio status sticky poslije skoro 7 godina postojanja na CdM, onda se stvarno propalo.
Ako se ipak odlučite na ispravljanje te višegodišnje nepravde, onda ih metnite ođe, a s njima povedite ovo i ovo.
Ako zaista želite forumsku urednost i preglednost, onda je vrijeme da se mrdne prstima.
Pozdrav
Ja samo da kazem da bi bilo sramotno TBOK topic staviti u Viceve, ali bas sramotno. Iako ni "Sve i Svasta" mozda nije logicno, ali TBOK i ta tema nemaju nikakve veze sa vicevima.
A sto se tice sticky statusa, prije nekoliko godina je i bilo price o tome ali iz nekog razloga inicijativa kod forumskih otaca nije prosla , iz kojeg razloga ne sjecam se. Ali isto tako se ne sjecam da je ta tema zadnjih nekoliko godina padala na drugu stranu podforuma tako da i nije to toliko bitno.
Nisi upoznat s pričom, normalno, kad su pobrisali 3 predhodne strane. Ideja je bila da pdf 'Vicevi' dobije neki drugi naziv, i postane mjesto koje će obuhvatit sve s foruma što spada u humor. Šta je tu sramotno?
Ja ako znam o cemu vi....ali nastavite..
Treba okarakterisati kao spam stavljanje slika djece u foto-album. Koja je svrha? Koga zabolje kako nekome dijete izgleda?
Refresh preko tapatalk-a traje vjecnost, any solution?
Meni ne radi na Firefox ni na Tapatalk. Ne sjećam se da je ikad radilo kako treba.
Izbaca istu grešku kao i kolegi, a sa druge strane ako vama dolazi notifikacija, zašto mi ne zaključate topic -e koje tražim :)
Reci mi koji browser ti koristiš i radi li tebi preko Tapatalk -a?
Meni radi na Chrome i Safari
nedjelju dana mi ne radi report nwe znam zasto moze li lock ovoga
https://forum.cdm.me/showthread.php?...prodajem/page2
report radi ka' svajcarski sat, a kad nema reakcije to znaci:
1. moderator nije online i nije procitao.
2. procitao je i ne slaze se sa preporukom
3. reprtirana je poruka sa privatne prepiske koju moderator ne dira jer svak moze izbrisati sto mu se ne svidje.
Ne radi ni meni...
http://i.imgur.com/BCKDwK0.png
Rijetko reportujem al ako se dobro śećam isto mi se ovo dešavalo i prije par mjeseci...
Ma radi, no vi izmisljate :)
Ja se vise i ne trudim da "dokazujem" da ne radi kako treba
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Da li to pokusavas da budes duhovit ?????
Poslat je raport na tvoje spamovanje i pogledaj da je doslo
Attachment 116240
GaD mislim da je tebi problem shto ide na report sa adrese forum.cafemontenegro.com ali da samo radi sa ove krace forum.cdm.me
Meni 'Report' radi ka' i vazda... Najsporija stranica za ucitat' na forumu ali.. radi.
Zasto je to tako, ne znam. Pretpostavljam da je nekima (ja nisam mnogo report-ovao pa nisam neki tester-expert) to ucitavanje bilo toliko sporo da je doslo do 'timeout'-a pa je prijavljivao razne greske kao da ne moze da dodje do Databaze ili sta vec...