Вазда се водим логиком да нећу на бину, па се могу препуштит' и тим луксузима да поједем и слатко итд :)
Printable View
Вазда се водим логиком да нећу на бину, па се могу препуштит' и тим луксузима да поједем и слатко итд :)
hahahaha!a imam taj jedan porok,koji me konstantno keca..a cim se cesto cuga,nema ljeba od napredovanja Bgm :/
a sto se ne javi fakinu!?
Povreda prosla,cak sam i ovaj polumaraton istrcao..a sto se tice treninga.,sto znam.Sad sam poceo sa nekim experimentom pa cemo vidjet kako ce to djelovati..mozda bolje da sam se drzao provjerenog,no ajd..volim ja to takoo :)
Ima li ko iskustva sa whey gold standard proteinom, jagoda ukus. Desava mi se vec par dana nakon sto ga popijem bude mi muka jedno sat dva. Popijem u toku dana samo posle treninga duplu dozu sa pola litra vode. Samo da istaknem da ne uzimam ni jedan drugi suplement osim ovoga.
Ne pase ti ukus vjerovatno. Mozda period privikavanja, alergija ne vjerujem da je, a i ne vjerujem da je do roka. Jesi pio neki sa drugim ukusom, probaj neki drugi ukus i vidi hoce li se ponoviti isti osjecaj.
Ja jesam, kad prolazih pored stola, inače sad se šišam na nulu pa me možda ne prepoznade, a i muzika, pod gasom obojica i tako xD
Počeh onaj massbuilding for tough guys od Velja, sjutra mi je tek drugi trening, al mi banja nešto, jedem ka stoka, u wc po 3-4 puta dnevno, rokam se tamo i ričem, biće nešto :D
Bolje mi tako nešto već pripremljeno, jer kad ja filozofiram, stalno bi nešto prčkao i mijenjao :)
haha, pa kažem neću da te zadržavam xD
eo ga opet prgavac :D ma nema ništa loše u čitanju, bilo đe, al sad da se čojek busa i bije u prsa, e to je drugo :D :p
Hahah,pa ee,ja sam stari bukas :P
Samo ti peglaj to,vidjeces napredak!
Ajd ako vam nije muka, posaljite mi na pm taj massbuilding for tough guys (kakvo ime treninga :D).Valjala bi mi neka promjena.
Ma eo može i ovako, nadam se da nema frke http://www.xsport.rs/forum/body-buil...or-tough-guys/
ja imam par dilema, pošto bi malo jače grudi da pogađam, a mnogo ih, iz iskustva, bolje pogodim potiskom s bučicama, pa možda da dodam 2-3 serije, čisto za miran san :D
Odradih danas drugi dan...prva nedjelja je dosta laka...danas glavna stvar DL 2 puta 3repa od 120kg..lagano :)
Е, тигре, виђех да си подијелио букасову страницу, знаш га са икстрима, или? :)
Eo počela druga neđelja, 6 serija čučnjeva sa 80kg, po 3 ponavljanja, lagano uz male problemčiće sa formom (nešto zna da mi bude neugodno ispod lijeve lopatice o.O)
benč sa isto toliko sa 80% 1RM, lagano...lats odrati, biceps i triceps takođe...
Jedem ko prase, više puta idem u WC no što sjedim za sto :D
I tako, banja mi, pa da podijelim s vama :*
То са лопатицом, можда не држиш шипку како треба, подеси ширину руку, пробај тако :)
Ја једем ка' стока у пм, била слава па остало свега и свачега, угазих се е'о 3 дана не патишем га, нон стоп сам надушен, али не престајем да пељам...
Надамо се да ће све то поћ' у мишић :Д
E ako znam, rasirim ja max, al vjerovatno nekad pri spustanju i dizanju, npr u 2 serije od 6, malo jače krenem desnom stranom...gledaću ovu mi literaturu i klipove pa dako ispeglam to :)
hahah rokaj rokaj, meni nije slava, al je napravljena ruska da se mljašti :D nekad u roku od 4-5 sati unesem 1500 kcal... ubijanje :D
Noćas probah neke sojine komadiće, čisto da ubacim raznovrsnog s vremena na vrijeme, e toga ukusa niđe nema, ka karton...eo me želudac proklinje :D
sad jedem mandarine da zavaram trag :D
Не помињи ми руску и слану торту, омео сам је читаву, надушен сам ка' жаба е'о три дана, ко зна кол'ко је ту калорија и смећа унешено, али нема везе, испеглаће се то... :)
Како је оно гадно у пм, имам ја дома, ето стоји у фиоку изричито сам забранио да се спрема јер бих исповраћа' изнутрице од онога, пи :)
Sa ikstrima..mada sad kad sam bio u bg dogovorismo se da se nadjemo,ali taj dan kad je njemu odgovaralo nije meni,i obratno,pa smo ostavili za drugi put.
Momak bas ima znanja i ok je lik totalno.
@loveruuu
Ubaci poslije svakog zavrsenog treninga jednu vjezbu za rotatore,4serije po 15-20 ponavljanja.To ce pomoc ne samo kod cucnja nego inace..
A taj tvoj problem je direktno vezan sa tim kako drzis sipku,tj dosta tereta preuzimas na ruke i 'drzis' rukama (malo je tesko za objasniti,ali znam sto ti se desava),osloni cijeli terete znaci na trapez,ruke su tu samo da malo daju balansa,nemo potrebe bilo kakav teret da ide na njih.Snimi cucanj,izbaci odje ili salji na pm
ii mogli bi bez ovih bahanalija sa ruskom i tortom i cudima..ipak ima i nas koji spustaju kilazu i muku muce! budimo ljudi! :D :D
То што рече тигар, покушај кад станеш са већом килажом да је пуштиш полако, виђи је ли читава на трапез и може ли да стоји, али пази наравно... Ја сам се једном чеша' по носу са 120 кила, додуше ка успорени снимак, али сам се чеша' :Д
Брате, то да ти дамо мало воље, опушти се :ДД
e tnx brouZ... :)
Radim te vjezbe svaki put, baš mi dođu banja kao finish off, a i pogode se malo ramena i trapsi nausput :), šta misliš ti da ja dodam jos 2-3 serije potiska s bučicama s vremena na vrijeme, ne svaki trening? Malo bi grudi da forsiram, a s potiskom ih, makar koliko se meni čini, pogodim bolje.
Mislim da nije do toga, sipku i dizem trapsima i lagano je drzim bez obuhvatanja palcem... Gledao sam juce klipove i citao po malo. Mislim da je problem sto ne ukrutim dovoljno grudni koš, kao i sama mehanika rada vjezbe sto se tice ledja. Ono, treba mi malo dok se skoncentrisem da ispunim sve korake u pokretu pravilno, nekad mi je cak lakse kad zatvorim oči :D
EDIT: Dosta je to i do vremena koje sam provodio ispred racunara u poslednje vrijeme, držanja tj. posture i sl dok se ispegla... :)
^
pa mozes da dodas,ali vjeruj mi kad stignes u 4nedelju pa na gore,bice ti dovoljno i imaces napredak siguran sam..mada imam jedan mozda bolji predlog! ako ti je vec do grudi,probaj tipa na nivou ciklusa da imas tipa 3-4 nedelje kosi bp umjesto mp,a ostale 1-2nedelje mp.
Moguce je jer ne ukrutis komplet gornji dio ledja,grudni kos naprijed,kao ono kad se kokot 'busa' :D isprsi se.
Ako problemi nastave,smanji kilazu na sq,pojacas serije i ponavljanja,ubacis rehab i bucas dok ne prodje..jer ako nastavi bol,ti pojacavas tezine,ne pise ti se lijepo,bas je gadno to kad boli...znam
Ја данас радио леђа
5х5 мртво
4 веслања
3 једноручно веслање
4 повлачења на лат
3 исто на лат https://www.youtube.com/watch?v=UhsWgTyLcag ово, не знам како се зове, осјећам да ми фино напумпа леђа за крај
Ja sam imao problem sa donjim dijelom ledja, ali meni je to od sjedjenja na poslu. Zagrijavao sam se posebno za tu vjezbu. Mnogo je bitno da pravilno radis, uostalom ka' i svaku vjezbu.
Ja se konacno sastavih sa vremenom i ovim otrovima od kojih se testisi smanjuju, tako da od ponedeljka krecem. Samo da izmjerim obime i slikam se pred ogledalo u kupatilo, kao ove maloljetnice. Imam dobar popust u soko gym preko firme, ali nesto mi ne pase teretana. Isao sam dva mjeseca, bas mi nije legla.. A do ponedeljka cu iskoristiti da istrcim ova 3,4 dana u sumicu. Ako me ova kisa mrtva pusti.
Svaki trening sa tegovima sam zavrsavao sa 15minuta kombinacije ovih vjezbi. Jako dobra stvar..
https://www.youtube.com/watch?v=6AIIGSpML30