Kako volim kad se dofatim autoputa kad izadjem iz pakla bosne…
Vezano za ogranicenje mislim da slobodno mozes +5,10km dodat zbog razlike izmedju stvarne brzine i onog sto ti auto pokazuje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Kako volim kad se dofatim autoputa kad izadjem iz pakla bosne…
Vezano za ogranicenje mislim da slobodno mozes +5,10km dodat zbog razlike izmedju stvarne brzine i onog sto ti auto pokazuje.
juce se vratih sa puta do milana...niko te u hr ne dira na 145....a ni kroz italiju ali tamo je mnogo teze drzati tu brzinu zbog mnogo vece frekvencije saobracaja
U Italiju te ne dira, samo slika [emoji38]
Meni stizalo na mail xx kazni (rent a car)
Hrvatsku uvijek stavim tempomat na 150kmh (i kroz tunele) , a redovno i brže idem, nisu me dirali :)
momci....treba mi pomoc oko ABS-a na pajera....
prosle nedelje sam vozio i na jedno naglo kocenje je upalio lampicu, cuo se i zvucni signal par sekundi i to je to....
nastavio sam vozim ali sam onda primjetio da mi vise ni redukcija nije radila...kod njega je superselect, i kad izaberem bilo koji od 4h,4hlc,4llc...samo posle minut prijaiv gresku i ostaje u 2h...
ono sto me buni je sto je sve po pitanju redukcije radilo bez greske pa mislim da je vise problem ABS..
dijagnostika pokazuje greske prednja dva senzora ABS-a i G senzor....
oba prednja senzora sam testirao omski, daju neku vrijednost i reaguju na pomjeranje vozila naprijed nazad.... provjerio sam i kablazu citavu do konektora gdje ulaze u kabinu i sve je ok...
brisanje greske skidanjem kleme ne daje rezultate....cim upalim auto i spustim rucnu prijavi gresku....
moze li biti da ovaj G senzor pravi citav problem???
Kakav ti je akumulator/punjenje?
dobar i akumulator i punjenje....
sad probah i g senzor..na signslni pin daje 2.4v...reaguje na pomjeranje vozila...
valjda treba da daje 2.5v kad je na horinzontalnoj podlozi...a trenutno sam blago nagnut na desnu stranu...
pojma nemam dje i sto ds gledam.... :) bez redom da mijenjam dio po dio...
Da li ti pali lampicu ako vozis sa blago podignutom rucnom?
da nema ko kakvu dijagnostiku koja podrzava ISO 14230-4, ISO 9141-2 ???
izgleda da je problem neka pumpa na abs-u.... ili pumpa ili negdje neka klijesta pustaju malo pa pada pritisak u sistemu...
Ima li neku semu od Abs, ima dva releja jedan prema Abs pumpi a drugi prema abs solenoidima ima ih cca 8kom,sensor pritiska pedale ili switch isto proveri...
Ali bi dijagnostika rekla kroz parametre kad pritiskas kocnicu koliko ide ostvareni pritisak u kocnici,
Davno sam to na Xtrailu rijesio i stavio G sensor od mecke sa istim pinoutom...
pa dobro nisam vas bas opucio :)
Ma jok, ja sam...
Koja je muka sa limarima, plasticarima, lakirerima ? Jesmo li u deficitu uopsteno ili u deficitu dobrih ? Kakva su ovo zakazivanja po 2/3 mjeseca. Ljepota li je u ovlasteni poc' i ne slusat price pricine.
Kako koja muka? Pa primaju po 10-15 auta pa se nerviraju i po citavi dan kafenisu.
Ima li se dje kroz PG uzet onaj adapter aux na blutut sto ide na pozadinu od radio plejera?
Velis li :)
Gledam svoje kolege po 20 hauba dignutih i ko tu ima koeficijent mozga da zavije srafe i stegne svaku zabicu na plastike i sl..
Kad si uputio one decke kod mene ja sam isao bicikletom 300metara da ih uputim do mene al vidjese srecom da nemam vremena za kafe i rucak sa njima i onom vozacu rece pali i kreci odose srecom.... :D :D kako sam se spasio moj brate :)
Posto mi se blizi reg za motor, htio bi da pitam.
U saobracajnu mi pise da je plava boja, ofarbao sam ga u matt crnu, prosle god kad sam ga poveo na tehnicki napomenuo sam da treba da mi preprave boju umjesto plava da pise crna, rekli su da nema problema, ali nisu prepravili i dalje pise plava, kome da se obratim za to?
Doduse, niko me ne dira po cijeloj CG, niti gledaju to izgleda, ali bih da mi pise onako kako jeste.
Koliko dugo ste bili zajedno?
Neki ih uzimaju za kumove, prvi put čujem da se i u ljubavne veze upuštaju...
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
imam service manual, koji kaze drukaj pedalu dok ne bude tvrda... onda daj kontakt i ukljucice se pumpa...normalno je da radi od 20 do 80 sekundi...moja je radila nekih 50....
onda se upali auto, ugasi....nadruka pedala opet par puta pa opet kontakt i tu ne bi smjela da radi duze od 10s...meni je cini mi se radila duplo duze...
isto sto sam sad primjetio je da izbaca glicerin na cep od boce......
ne znam da li da skidam tu pumpu da provjerim elektro motor....
a nisam primjetio ds pusta nedje ns bilo koja od kocionih klijesta...
Taj sistem kod njega je bas znao zezati,pored Abs imas kao neku metalnu okruglu posudu koja akumulira pritisak glicerina da bi bila mekana i sl...