poslali mi ponovo sa bb.com uz izvinjenje :) veoma korektno od njih. izgleda da je to klepio neko u tranzitu do nas, ko ce ga znat :)
Printable View
i kakav je taj JYM, ima li neke razlike u odnosu na ostale pre-workout proizvode*?
meni se svidja, nema peckanja po tijelu od njega, daje cistu energiju i fokus, pumpa je dobra ali nije pretjerana i sto je najbitnije posle treninga nema crash-a.
doza je 26,5 grama(sto je 2-3 puta vise od konkurentskih proizvoda i svaki miligram svakog sastojka je jasno naveden u onoj tablici i nema skrivenih blendova) grama i dobra je stvar je sto su tu stavljeni svi sastojci koji su organizmu potrebni pred trening i to u dozama koje su naucno potvrdjene. I sam Stoppani koji je napravio proizvod kaze da proizvod nije stimulans vec mix najbitnijih stvari za razvoj misica.
ja sam zadovoljan i daje rezultate sto je najbitnije
jesam li ja jedini koji voli peckanje od beta-alanina? :D
pa dobro, 26.5 grama, pretpostavljam da je onda jedna doza dovoljna za trenng, cini mi se da je i NO XPLODE 22grama jedna doza, a oni prizvodji dje ja oko 10 grama svakako traze po 2 doze da se pije pa dodje na isto.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...2985f1066716eb
:-)
Meni je assault bas dobro radio ne znam kakva su vasa iskustva sa njim i da li ima neko ko je uzimao ali cini mi se da je dobar.
Samo trening
pa i nije samo trening bitna je i ishrana i suplementacija./
meni asault katastrofa se pokazao.ko da sam vodu popio, apsolutno nista, spavalo mi se tokom treninga i zijevao sam ko krap :D uzeo sam bio ono pakovanje od 3 komada da probam, ocjena od 1-10 je cista 1. Ni da me dirne, što kaže pikac kad testira heroin :D
Napisacu ovih dana utiske za sve sto sam ja pio do sad, pa da malo komentarisemo, mozda napravimo tako neku dobru kombinaciju suplemenata :D
https://www.youtube.com/watch?v=1R8nFmn2q20
Od kad se to pije kreatin i protein sa mlijekom?
Sent from my iPad using Tapatalk
Ujutro sa ovsenim, u mlijeko i dodas whey. Ukus je 100 puta bolji.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Probao sam isto onaj trial od 3 servinga. Problem je sto im se stvrdnuo nesto u ono malo pakovanje pa nije u prahu nego se potpuno sjedinio. rok je bio u redu ali kao da je vlaga neka bila prisutna pa im se bas svaka kutija toga stvrdnula. ja sam odlomio parcica koliko od prilike iznosi 1 porcija i popio. Prvo sto sam zapazio je da mi grlo gori od njega kad ga popijem, bas pece po grlu. Zbog toga ga vise nisam pio osim taj jedan put pa ne mogu da ti dam precizan odgovor kakav je proizvod. nisam bio siguran je li tako inace pece po grlu ili je to sto se prah stvrdnuo pa se nesto promijenilo. sjecam se da sam odradio fin trening taj dan i cini mi se da nije loš. noge sam radio, odradio sam jake serije ali je malo teze da se procijeni pumpa kad se noge rade. 7-8 minuta posto sam ga popio osjetio sam kao neki topli talas da je prosao i fokus je bio dobar. Nadam se da ce dobiti ponovo te od 3 porcije ali da je normalan prah pa da probam opet.
To sto se stvrdnuo nije nista lose jer tako treba da bude valjda od nekih sastojaka tako se ponasa.Ja sam popio 2 kutije do sad i bas sam pitao onu prodavacicu u un-u za to sto se stvrdne kaze da je sve u redu da se zbog sastojaka tako desava da se stvrdne.Ja sam ga odlomio i usitnio cjelu kutiju sa nozem i posle 3 dana ponovo se stvrdnulo tako da to nije nista strasno.I moj drug je isto kupovao i isto mu je bilo takvo kad je otvorio.A sto se tice iskustva sa njim odlican je mogu ti reci ali je dosta skup nekih 45 e...
Ja sam popio samo tu jednu dozu i ucinjelo mi se da je dobar. Znaci mogu i ove dvije da dokusurim, nije se ostetio :)
To sto se stvrdno to ne znaci da je los,pokvaren ili bilo sto slicno.
Inace u te trial,iliti reklamni materijal koji oni daju prodavcim obicno dzabe,uvijek su doze malo jace,da bi koliko toliko navukli musterije.
Dodaj i jednu bananu,i malo meda,i malo dextroze,vidji pojedi i jednu kiflu i tako..ukus je 1000x bolji :D
A kako to moze SAMO u toku dana?
Mislim ne treba ga realno uopste mijesati sa mlijekom,ali me zanima zasto bas samo danju? :D
A sto ga ne treba mjesati sa mlijekom ko je to rekao koja je naucna studija dokazala da ga ne treba mjesati sa mlijekom.Mozda ce misici propasti ako se whey popije sa mlijekom ili mozda umres ne znam.Mozes ga piti sa mlijekom u u toku dana i u toku noci i ujutro i posle treninga kad god oces.Bolje ga je piti sa vodom posle treninga jer se brze apsorbuje.A sa mlijekom apsorpcija se produzava.Mada vidim da si upucen dobro i da znas o tome dosta cim govoris da ga ne treba mjesati sa mlijekom.
Pozdav bilderi :) Je li ko koristio MusclePharm-ov Combat Powder i kakva je imao iskustva? Cini mi se da bi mozda bio bolji od klasicnog whey-a, jes' da je malo skuplji, ali jbg... Zivjeli
Nisam ga probao, a skuplji je i dodje samo 1.8 kg ja mislim.Vise sam za obican whey mada mozda je i on ok sta znam.
Đe ste bilderiii?
Sparco, iskatova li se?
Za kaljestra guzonju znam, počinjem da ga se plašim...
Vidim don_tigra kako harambaši u Cheers, vata neke plavuše, boemski, prođe li povreda, trenira li se?
Divljino? Lucas? Kedown? Emp? Olosh? ostali?
Ja eo uvatih neki plan treninga, rokam, koljem, znojim se, urlam psujem...al je moćan osjećaj...makar 2mjeseca cu imat full ishranu pokrivenu pa javljam results kao NG čestitku...
p.s. sve ću da vas preveslam :b
Ја мало кубурим тренутно са парама па се трудим макар 300 грама бијелога да спрчим, н'о је је*ена $етулација :)
Чекам да покољем ове протеине што су ми у двориште, еееее како ће да се бурдикује онда са храном, мајко моја :Д
Поче ли ти они програм? :)
Мали податак - Прије неколико ноћи смо моја ђевојка и ја (читај 90% ја јер она има 50 кила) појели преко 7000 калорија грицкалица, што слаткога, што сланога... Кунем ви се, $утрадан ми се смучило кад сам видио слаткиш у пм :Д
Али оно, мора се понекад дрмнут' мало метаболизам да не заспе, је ли маса или није маса :Д
Počeo počeo...banja je za sad...al biće kukanja :D
E ak znam, i mene tako smori, mada se od različitih stvari uništavam, pa sporije dosadi :D