Samo kuci da dobijemo to do kraja, eventulano pokusamo na Kipru uzet bod, i bice ok. U Bugarskoj i Irskoj nemamo sto da trazimo. Realnost...
Printable View
Samo kuci da dobijemo to do kraja, eventulano pokusamo na Kipru uzet bod, i bice ok. U Bugarskoj i Irskoj nemamo sto da trazimo. Realnost...
Polako polako.
Dako stavi ovoga Bozovica u prvih 11,nekako mi je sigurniji od onoga Poleksica
vala ono sto je mogao Poleksic da odbrani to je odbranio. u Italiju je 3-4 puta 1 na 1 izasao kao pobjednik i jos na drugim utakmica
Za golove sto smo primili on nije kriv. tako da mislim da solidno brani. naravno da imamo tu Bozovica i Blazica, ali dok Poleksic ovako nastavi da brani, tesko da ce ga jedan od njih dvoje zamjeniti
Poleksic je odlican, ne kazem da nije Bozovic bolji, ali ni da je losiji! Ali Poleksic u zadnjih 5 utakmica nijedan gol nije zgrijesio! Bez eto onaj slodoban udarac protiv Bugara kad smo igrali, jbg, ko zna ko bi ono odbranio!
evo izgleda zeta nece sjutra da igra utakmicu :D tako se suska vidjecemo sto ce bit :D
cao,
ide li ko za kipar da gleda utakmicu kipar-crna gora?
vjerovatno cu ja ici iz frankfurta pa razmisljam gje bi mogao kupiti ulaznicu i dres crne gore?
hvala u naprijed :)
qfactor
pozdrav za dijasporu !!! :respect:
a dje bas sa najskupljom kompanijom :D
razmislam sada da li da odem na kipar ili u irsku posto je to zadnja utakmica i mozda najvaznija hocemo li biti 2. (mada je to teoretski), 3. ili 4. u grupi
a i smatram da ce mo dobiti karte za utakmicu i materijal (cg dres, sal,...) za 2 sedmice.
mozda je najbolje da se mi od sada pripremimo da idemo u irsku :D
- najskuplja
- nabolja
- najsigurnijna
- najlepsa
- i moj "brötchengeber" aka poslodavac :D
mislio sam i na irsku. dublin je strasan grad. bio sam 1999 god da gledam kvalifikaciju zu EP 2000 koju je jugoslavija izgubila sa 2-1...
put za kipar jos nije siguran jer nemam nikakve informacije u vezi ulaznice itd...
da vidimo... :)
brate, najbolje nam je da idemo za irsku. imamo do tada jos dosta vremena, a mozemo i direktno srediti ulaznice preko irskog saveza.
sto se tice avion, ryanair leti iz frankfurt hahn i to za 35 € :D
i povratni avion je oko 10 sati i tama do tada da proslavimo pobjedu :grin:
sta mislis??
ja cu svakako ici za dublin (ako posao dozvoljava), samo je pitanje, dali cu ici na kipar ...
ti imas let iz lübecka za dublin, to ti je mnogo povoljnije. sto se tice mene: ja putujem lufthansom ili sa aer lingus, jer dobijem neki "mali" popust :D
kad se zna spisak za kipar???
bice najvjerovatnije kao vazda u nedjelju
Filipovic pozvao Goga Vujovica za Kipar.......Momak stvarno blista,i danas je dao gol u posljednjem kolu prvenstva Madjarske.Dako bude nesto od njega.....:)