Ljudi, preporuka i kontakt za kljucara da dodje da promijeni cilindar brave. Pg
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
Ljudi, preporuka i kontakt za kljucara da dodje da promijeni cilindar brave. Pg
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Zanima me sledece, koje su trenutne cijene (okvirno) za:
1) Rusenje u stanu (zidovi se skidaju, balkon prosiriti, kupatilo prosiriti npr itd.) Dakle cijena da neko srusi metar dva zida i ozida novi.
2) Postavljanje hidroizolacije u kupatilu po m2.
3) Postavljanje keramike m2.
4) Postavljanje rigipsa po m2
5) Zamjena el. instalacija (nova tabla, novi osiguraci, nove pozicije po stanu).
Bez materijal ikakvog, samo ruke.
Hvala.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...25e1c2a458.jpg
Jesam li ja lud ili je ovo fušerski "zalijepljena" gips tabla?
naravno da je fus,prvo zato sto nema dovoljno materijala na tabli,treba vise i bolje da se rasporedi,a druga stvar koliko vidim,ovo je obicni lijepak za stiropor,a table se lijepe sa PERLFIXOM
Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока
i onda ti dodje komsija kaze a kako to da te renoviranje ispalo 6000eura meni su to odradili za 650
treba mi neko da utovari gradjevinski sut i da ga odnese nedje.. neki TAMic je potreban najprije jer bi trebalo uc u dvoriste i utovarit to..
znate li nekog da to radi?
Ode ovo predaleko :)
Manje će štete zidu napraviti rupa i tipla nego ova ljepila..
Radi se i to, nije ovo stambeni objekat. A za stambeni bi bilo preporučljivo kako si opisao.
Keramika ti je 7-8 EUR po m2, coklice ti naplaćuju isto ali po metru dužnom. Što se gipsarskih radova tiče 12 EUR po m2 jedna, 20-22 EUR dupla ploča.
Ukoliko radiš spuštanje plafona, neki skrivač, naplaćuju po metru dužnom - 12 EUR.
Senad gipsar je odličan, prva liga - 067/711-211 (par forumaša je radilo na moju preporuku i bili su zadovoljni baš) dok što se tiče električarskih radova teško da će ti to ko bolje i korektnije odraditi od Dada - 069/180-003, goozice potvrdi!
Odlicno, hvala.
Ruke i materijal, pardon :) Pločice su ruke samo
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Rekoh da su počeli ruke toliko naplaćivat pa se skamenih :D.
Hvala na ponudi, trebale su mi cijene informativnog karaktera. Jos treba da se vidi procjena investicije.
majstor za postavljanje pvc tapeta (pg):