Pod Plocommmmm
Printable View
Pod Plocommmmm
@Jokac...
Uh, izvuce ti ovaj post "iz naftalina".
Nisam bio odavno, ima i godina.
Ali ranije nisam imao zamjerke :)
Valja li sto pica u AS, videim da su cijene dosta povoljne, velika pica 500 gr 3,5 e, kolaci po 1e... ?? Capricciosa family, kilo i 400 grama 6 eura...
Catovica mlin je najbolji restoran u CG. Ja tamo dosta cesto idem, apsolutno im niko nije ni za primac. Od atmosfere, osoblja pa sve do hrane, sve je za cistu 10ku!
Ali istina, dosta je skupo.
Odavno bas nisam bio u Catovica...jedno 7,8 godina sigurno..ili mi vrijeme bas brzo prolazi.
Ali se sjecam, sto vi kazete, da je i tada bilo najljepse mjesto. Kao dijete sam uzivao..
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Opet slane kiflice u Venom. Kako su mi pale sinoc kao kec na desetku :)
vjerovatno niko nije pomenuo, jedna nova picerija - bondjorno, bas ekstra pice, moja preporuka..
pecenjara i koliba na bogetice su najbolji restorani po svemu,pogotovo na odnosu kolicina-kvalitet-cijena.mjesano meso u pecenjari je 1050grama-9.90e.
a je li ko bio na Cetinje u restoran Kole?ko nije bio ne zna sto je kuzina.razbijanje,extra.:listening_headphone
Meni licno su Stari Mlini bolji od Catovica...
Kaako je dobra cicvara od kukuruznog brasna u "Kozak", ubijedjen sam da je Bog licno pravi.
A Kozak se nalazi ??? ada napisite bar ta mjesta manje poznata dje se nalaze majka mu stara:)
Znas li dje je Krstac kod Mojkovca? E, ako ides iz pravca PG, posle restorana "Krstac" jos nekih 100m sa lijeve strane, gore na uzvisenju, drveni je. Cijene su presmijesne, cicvara 5e, cevapi 3e, sva hrana super
Chimichanga iz Touch-a razbija. Ogromna porcija, najedoh se vrhunski.
Mada su im dobre i slane kiflice
http://img89.imageshack.us/img89/8647/photogiy.jpg
Ali ipak su u Venom bolje
mostar-cevabdzinica ROT.nisam bolje cevape u zivotu pojeo.
Probao danas sendvic POLO u Highland i prosto odusevljen (sto kolicinom to i ukusom) :)
Na moju srecu nemaju kucnu dostavu :|)
ps/veeeeeliko hvala forumasu na preporuci (da Bog da mu svaka dala) :P
Jeo pizzu u Touch, ljudi malo je rec losa bez namjere nekom da naskodim ali ono je ispod svakog ukusa.
Specijalitet kuce u Konobu Bandica, nikad ljepse meso u zivotu jeo nisam, ono topi se usta :) E sad jeli sto sam bio pregladan ili.. nzn :)
Klub sendvic u Pulenu u Bar. 5 eura, ali je to bomba samo takva, da ne jedes to sjutra, a preukusno :)
Dje je taj highland, polo ga ponio koji svi ovdje pohvalise! :)
Moze li se danas okle narucit?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Touch i Sicilija ne reaguju