Tacno tako - da ne idemo dalje.
Printable View
Da je Tumbakoviću nekim slučajem zapalo da bude selektor Austrije, Danske ili Mađarske na primjer, ne bi mu bilo na kraj pameti da ovako nešto izvodi.
Ove nesreće iz saveza umjesto da mu nude da nastavi sa poslom poslije Kosova bi u normalnoj državi tražili od UEFA-e da ga opali po džepu i suspenduje mu licencu na duže vrijeme.
Tumbakovic i ostali majmuncici su malo patriote, malo nisu. Ako si profesionalac ona zna se kako se radi. Ali ocigledno daleko su oni od profesionalizma. A ovo je nadam se velika skola za nase sportske "strucnjake" .
Predpostavljam da bi austrijski srbi koji igraju za Austriju bi isto tako podlegli pritscima iz maticne im zemlje ili bi im pucketalo u gacama
Па ја баш хоћу то да кажем.
Који матрак има да игра ико а да није рођен у Црној Гори.
Јбт Американац игра за кошаркашку репрезентацију Црне Горе, па каква је то глупост. Ајде и неђе Србин, што кажеш најближи су нам и буквално исти народ али американац!!!
Бори се с тим што имаш и готово, нико неће никог кривити, макар ти што играју ће сигурно изгорети у покушају а не овако, буквално плаћеници, пи. Зато се ово и дешава.
Нико не може Тумбаковића кривити, он је плаћеник и нема патриотских порива као што би црногорски тренер имао
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Da ocemo napunit ovoga Murica golova.
Da batalimo o srbiji i kosovu vise. Igramo solidno, mozemo i treba da dobijemo
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Viđi odbrane
Ne bi bio problem da su na pocetku rekli necemo igrat protiv kosova.
2 sata prije utakmice ajde da se ne glupiramo
Ovaj tomasevic, nije ni cudo sto klub nema.
Kakva sprdnja od gola
reprezentacija nam bukvalno nikad gora nije bila...
od temelja da krova, jedna klasicna rusevina... e kad se sjetim kako je nekad sve lijepo bilo, kad se zivjelo za to da se ode na stadion.
***** ti, osvitao sam ispred sprotskog da dodjem do ulaznica...od toga do ovog danas u relativno kratkom roku.
Nije nam ga lako, pogledajte sa kakvim gamadima mi zivimo.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...17d92958f7.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...aedec5230d.jpg
Ali nisu nam krivi domaci dusmani nego Dejo srbijanac.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ukrajina je srce rusije
Pedju Mijatovica za predsjednika FSCG. I fudbaler i dobar menadzer. Grofa za selektora.
@Tripleta Pa ne kapiram zasto su ti kriva ova dvojica i ko su oni uopste
Shvatas li ti da ova drzava zivi od ovakvih ljudi i tebe paljevine sa druge strane
Dejo je vodeci u savez,deju se raspada reprezentacija, liga, savez i sve okolo njih.
Dakle ne vidim kako ova dvojica mogu da uticu na igru scekica, tomasevica i kosovica. Tri teska neigraca
Vidjeste li Deju zenice, on se nasmrka boli njega patka, nocas na kurve
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako su nas vaspitali kosovari. A padnu ajde lopta napolje. Uvesce se ovo u prijateljski mec
ovo Kosova ka’ Brazil izgleda pored nas
Najbolji pojedinci igrac Zete i golman Buducnosti.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Odbrana nula, napad ispod nule.
ja mislim da se skupimo nas 11 sa ovog foruma bolje bi odigrali. fizički totalno nespremni, odbranu nam izigravaju kako stignu, ovi iz sredine 2 pasa ne umiju svezat a od Bećiraja se lopta odbija ka’ od drveta nekog..
ko je ono igra iz 2-2? srecne ti pare.
ovi nasi zivota nemaju vise no moj otac stari i bolesni od 80 godina.