Kad je Aldo-Mcgregor?
Printable View
Kad je Aldo-Mcgregor?
Strasna poslednja uvodna borba. Nije krv voda, Eubank JR udara opasno :)
I ja planiram ako mognem brzo zaspat,pa budjenje u 4-4 ipo
Послато са HTC Desire 820 уз помоћ Тапатока
Kao sto smo i nagadjali, Joshua ima problem sa defanzivom, a cini mi se da mu ni kondicija nije bas u zavidnom stanju.
zeznu me sad ovaj bok da ne zaspem pred ufc :)
Eee ovo je boks :) Dzosui fali iskustva malo, da se ne zalijece u dvije runde sve da rijesi. Ali opasan borac, kad god god pogodi ovaj strca 2metra po ringu.
https://www.youtube.com/watch?v=-3QqaDIgQhw
Iskustva mu nedostaje prije svega u defanzivi. Ima ogroman potencijal, ali mu fali 5-6bas jakih meceva. Realno, do sad je ispred sebe imao samo vrece za udaranje, trebaju mu ozbiljni protivnici.
Ali bije kao maljem.
Oko koliko ce biti ovaj mec, zna li se? Bih da uvatim ovA dva glavna.
Od 5 vjerovatno. Prije nece sigurno!
Roj jons junior izgubio nokautom u moskvi .totalno nespreman a i u godinama ni r od cuvenog roja . Greota mi je bilo to gledat,ne znm sto ce mu to i da unistava onakvu reputaciju.
Izgubih fine pare na njega ,bio sam ubijedjen u pobjedu .
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Ovo je rat bio i dosta jak tempo od prve runde . Ovaj dzosua sa ovako podignutom glavom i bradom i spustenom desnom rukom moze da ocekuje tezak nokaut . Fizicki je jak al ne rasporedjuje snagu kako treba,trosi se previse ,a i ima brate neke seljacke udarce ,siroke .
Ne znm ,na mene nije ostavio neki poseban utisak ,al svidja mi se sto voli fajt :)
Stoji da ima veliki potencijal,al mora jos masu da uci .
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Los,los Jacare...Romero ce sad dobiti sansu protiv Weidman/Rockhold umjesto njega vjerovatno..
Kako ga je urnisao...
Vratice se Weidman, ipak.
A milo mi je sto Rockhold razotkrio ovu prevaru od Weidmana.. Dobio ga je na njegov adut, na zemlji..Trebalo je ovo da bude zaustavljeno na kraju trece no nije ni bitno..
Inace ni sam Luke mi se nije svidjao ranije ali sam ga pomno pratio u camp ovih nedelja i zadivio me sa noznim udarcima koje posjeduje..
Ovo inace i da zatvori usta nekima od vas sto su pricali da Weidman moze da se nosi sa Jon Jonesom na zemlji..
ao ao...
Ceka sam po godine za 10 sekundi :D
Znao sam da ce se ovo desit. Reche ova splachina. Aldo bio prenervozan.
Sto je najjace pogodio ga je i Aldo dok je pada' ali nije ga puno potreslo..Sad ce hype da bude jos veci, x10..
Ako Dana ne zakaze rematch odma ode Conor u lightweight..
Jbm ti ja ovo. Mcgregor je dobio mec van ringa. Prvi put da vidim Alda ovako nesigurnog. On jeste borac koji zna da uleti u nerezonsku razmjenu, ali ne prije nego sto ocijeni distancu i timing. Tacno se vidi da ga je nervoza preplavila i da je htio da sto prije razbije to i udje u borbu. Joe Roganu bih glavu okinuo.
Onu masnu :D Kakvu coek ima saku i cevape od prstiju, mikrofon se ne vidi, hahaha
Vidjelo se da Aldo ima preveliki adrenaline flow prije ulaska u oktagon ali opet da ovo sebi dozvoli, vjerovatno je on htio da na prepad uvati McGregora. Sad gledah replay iz drugog ugla i sve vise mislim da ga je Conor promasio Aldo bi ga strefio jace sa onim lijevim kroseom i ovaj bi pao vjerovatno..Bukvalno ga je Conor blicnuo i tempirao pola sekunde prije nego li njega Aldo..
Rematch odje ide sto posto jer ce sad opet dosta naroda htjeti da plati da vidi Alda nazad, a i ovo mu je tek prvi poraz u UFC tako da to definitivno zasluzuje..U revansu sa manjim pritiskom i bistrijom glavom..