Oboren rekord
Za 24h autoputem prošlo 17,985 vozila
Printable View
Oboren rekord
Za 24h autoputem prošlo 17,985 vozila
Koja je prosjecna brzina vozila bila za tih 24h? Kladim se da nije preko 20kmh
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Brže su se pješaci kretali od vozila
e zamislite taj broj vozila kroz platije....a sigurno je i kroz paltije proislo makar 15% ove cifre
Pisao sam, rekord kroz Platije (po brojaču saobraćaja) je oko 21.000 vozila na dan u špic sezone.
Sent from my Motorola 8400
1.avgusta je ka PG bila neviđena guzva.
A dje je taj brojac saobracaja?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Na naplatne rampe vjerovatno. Broj izdatih računa
Od 2005 god. postoje ne svim važnijim pravcima, recimo za relaciju Budva - Tivat se nalazi u Radanovićima. Brojače saobraćaja je lako uočiti, na putu se vidi izrezan asfalt (dva pravougaonika u jednoj traci, dva pravougaonika u drugoj traci), a sa jedne strane se nalazi stub sa solarnim panelom koji napaja čitav sistem. Od 2005 do danas su postavljeni i na pojedinim sporednim putevima. Konkretno za Podgorica - Kolašin mislim da je na Bioče ili Crkvine (nisam tuda prolazio dvije godine pa ne mogu da se sjetim gdje je).
Nisam znao da ih i imamo uopste ... 5000e komad
Pazi ludilo u Sloveniju ih imaju, Ljubljana
http://portal.drsc.si/traffic/Index-en.htm
Na ovaj portal tacno vidis live mapu saobracaja top...
Jos da ovo uvedu kod nas za live pracenje...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Šta rekosmo, da li postoje online kamere za Sozinu i AP?
TT
Za Sozinu ima sigurno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne treba, dovoljno je da ima uključenu ,,lokaciju" i preko određenih logaritama (brzina kretanja, broj uređaja, učestalost,...) daje informaciju koja je precizna koliko je dobar logaritam (a u mojem iskustvu do sada nije bilo greške).
Gps prolazi kroz zemlju?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
I vauceri su nekada bili hit. Kaze posalji mi vaucer od 5 eura.
Da li je moguce da tag ne moze da se dopuni online…? Da ne pricamo o postpaid sistemu i povezivanju kartice. Lakse je koristiti tag iz Srbije od enpay.rs - Postpaid sistem i poveze se nasa kartica na toll4all
E nasa lijepa Crna Goro sta si docekala u 2024. godini.
Da, tako sam i kupio. Ali im je trebalo nekoliko dana da skontaju uplatu i da spreme tag.
I kupio i kasnije dopunjavao, samo im traži na mail instrukcije za plaćanje dopune
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ja uplatim preko ebankinga i pošaljem mail sa potvrdom. Obično mi odgovore u roku od par sati da je račun dopunjen.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk