raspored aktivnosti
Printable View
T-Com će, u saradnji sa FSCG-om, posjetiocima utakmice Crna Gora – Italija, pokloniti navijački šal i majicu, kako bi domaća publika na stadionu pod Goricom na što potpuniji i efektniji način podržala naše reprezentativce.
Pored toga, zlatni sponzor fudbalske reprezentacije Crne Gore obradovaće svoje korisnike povodom utakmice Crna Gora - Italija, koja se igra u subotu, 28. marta.
“Korisnici koji tog dana, u T-Centrima u Podgorici, podnesu zahtjev za ADSL ili Extra TV, kao i postojeći korisnici tih servisa koji se pretplate na neki dodatni paket, na poklon će dobiti jedinstveni suvenir - navijačku majicu Fudbalskog saveza Crne Gore sa potpisima svih crnogorskih fudbalskih reprezentativaca”, saopšteno je iz T-Com-a.
Zbog ograničene količine, majice će se dijeliti samo na dan utakmice, i to u T-Centrima u Podgorici, na četiri lokacije: Moskovska 29, Ulica Slobode 80, Delta City i TC Voli na Starom Aerodromu - Josipa Broza Tita bb.
:)sad su na dnevniku rtcg javili da ce sjutra biti pustene karte u prodaju, u sportskom centru, pa ko nema kartu neka ide da kampuje tamo:)
AJmo SOKOLI SAMO HRABRO !!!
Predigra kvalifikacija
MLADA FUDBALSKA REPREZENTACIJA CRNE GORE DANAS U VARAŽDINU IGRA PRIJATELJSKU UTAKMICU SA HRVATSKOM
Mlada reprezentacija Crne Gore danas će u Varaždinu odigrati prijateljsku utakmicu sa selekcijom Hrvatske, kao generalnu provjeru pred kvalifikacije koje počinju u junu.
Izabranici Dušana Vlaisavljevića i reprezentacija Hrvatske meč će odigrati povodom obilježavanja 100. godišnjice igranja fudbala u Varaždinu.
- Protiv selekcije Hrvatske pokušaćemo da ostvarimo povoljan rezultat. Cilj mi je, prije svega, da provjerim sve igrače pred početak kvalifikacija. Na spisku su i tri debitanta i pokušaću da svim pozvanim igračima ukažem priliku – rekao je Vlaisavljević.
Za mladu reprezentaciju to će biti i generalna proba pred početak kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo koje se 2011. godine igra u Danskoj.
- Reprezentacija Hrvatske je veoma kvalitetna i po mom mišljenju bolja od selekcija Izraela, Švedske, Bugarske i Kazahstana koji će nam biti protivnici u grupi. U ovoj utakmici provjerićemo koliko možemo da pružimo na gostovanjima u kvalifikacijama – rekao je Vlaisavljević.
Mladu reprezentaciju Hrvatske sa klupe predvodi nekadašnji golman „vatrenih” i SFRJ Dražen Ladić.
Hrvatska - Crna Gora
Varaždin – Gradski stadion „Anđelko Herjavec“. Kapacitet: 10.800. Početak u 17 časova (HRT 2).
Hrvatska (4-4-2)Kelava – Vida, Lovren, Maloča, Jozinović - M. Ljubičić, K. Ljubičić, Križman, Palić - Tričinović, Miličević.
Crna Gora (4-4-2): Giljen – D. Božović, Lakićević, Novaković, Bojović – Kecojević, Fatić, Nikolić, Kasalica – Adrović, Bogdanović.
http://www.vijesti.cg.yu/index.php?id=300079
Nasi igraju dosta dobro protiv Hrvata, iako je kvota na nas bila 10 prije pocetka meca.
Sad je HRT dao krupni kadar Djurkovica, i hrvatski komentator je rekao: "Evo ga poznati kolega Djurkovica iz Titograda. Cuveni su njegovi prenosi vaterpolo meceva." :D
Moram pohvaliti Hrvate, koji su nas docekali odlicno. Nijedan jedini zvizduk nije bio dok je intonirana nasa himna, cak se cuo i poneki aplauz. Svaka im cast..
Sto je ovaj promasio.Je li ovo moguce?
Fatic igra jako dobro
ne znam stvarno kako promasi ono, al aj, nema veze, momci igraju prilicno dobro, ja sam zadovoljan, ovo je prijateljski mec ali oni stvarno se maximalno trude!
Sto se tice doceka, nemam zamjerke!
Kako je dobra sad akcija bila, ovaj sut Fatica isto nije lose, dacemo im gol!!! :)))
Dobri su nasi.. Ali vjeciti problem, konkretnost.. Ajmo hrabri sokoli :D
Tooooo Crnaaaaaa Goroooo!!!! Idemoooo :)))
Bravo nasi :D :D
Stvarno, ovako kad gledam mlade, imamo mi materijala za buducnost.
Sad kad imamo Basu, treba uvesti Fatica i Vujadinovica u prvi tim. Jer smo najtanji na njihovim pozicijama...
Zadovoljan sam ovim rezultatom 1:1 :)) Bravo momcima :))
Zadovoljni.. mogli smo primiti sad gol, ali.. greda :D
Moram priznat da sam iznenadjen, i to više igrom no rezultatom. :)
Imam osjećaj da smo se zadnjih 10 minuta namjerno povukli i čuvali "bod", zamalo nas nije koštalo to, ali dobro. Ima tu igrača za budućnost, sigurno.
..ukoliko vas zanima mogu ubaciti snimak utakmice za preuzimanje za one koji nijesu gledali...
To jes, spasi nas ona "greda" :)) I da tu si u pravu, povukli smo se zadnjih 10 minuta, i ja imam osjecaj da smo cuvali rezultat! Ali dobro, nadam se da ga u kvalifikacijama nece cuvati, no ce uvijek napadati sve do pobjede, bez obzira protiv koga igrali! :)) A mislim da smo i mi precijenili reprezentaciju Hrvatske, ne znam sad mozda zvucim ka onaj zlonamjerni kreten, ali nisam siguran da su pravo mjerilo! Volio bi da se oprobamo sa nasom bracom Srbima, oni bi mogli bit pravo mjerilo, posto su oni trenutno u 8 najboljih reprezentacija u Evropi!
Dobro je, nisam gledao, pa ne mogu da pričam o igri, ali dobar rezultat... Važno je da se pojavljuju neki novi igrači, sad kad Bećiraj, Jovetić, Zverotić i kompanija nisu dio mlade selekcije...
Da znas umek da si u pravu. To bi im bio pravi test snage. Sa odvaznom i hrabrom igrom, imam osjecaj da nikome ne bi bili lak zalogaj...
to sigurno, ali cini mi se da ovi momci imaju mooda svakako :)) igrali su muski-to mi je najbitnije :)) ipak evo prebacaju se igraci iz mlade u seniorsku selekciju, mislim da bi Filipovic trebao da zove sto prije onog Vujadinovica, posto ce onaj kako je krenulo poci da igra za Srbiju, jedino se toga bojim, da nasi kvalitetni igraci idu da igraju za druge drzave! Ali ipak mislim da su svi oni vec ukapirali koja je njihova drzava, i trenutno bi malo koji presao da igra za Srbiju! :)) Sve za CRNU GORU, CRNU GORU ni za sto!
Beciraja isto treba tamo racunat posto je on samo privremeno u A tim.