To je samo djelimicno resenje problema. Ta voda koja izlazi vani, ici ce nedje drugo. Mora utvrditi odakle se ona sliva na plocu od sudopere. Po pravilu voda ne bi smjela da se pojavljuje.
Printable View
zamotaj ti ubrus ili maramicu oko cesme da provjeris da nije samo slivanje niz nju
cesto kad ode mjesac u cesmu pocetni znaci budu to da pusta vodau... ali ne stalno nego npr samo dok se otvara/zatvara cesma, u kraljnim polozajima cesme na toplu ili hladnu vodu itd... samo curne i stane...
ako ubrus bude kvasan onda se "sliva" od mjesaca
sto se gumice tice - bas dosta modela cesama koej sam gledao/ugradjivao nijesu dosli sa gumicom
mada, ja svudje natraskam silikona dje je izlozeno drvo pa me nije ni brinulo
i sto rece kolega - ako je do crijeva ili spoja crijeva i cesme - voda bi morala da curi i niz crijeva u sudoperu
Pa meni se cini da je to voda koja se sliva okolo a ne sa cesme,al da se provjerit
Voda curi sa spoja cesma-sudopera. Ne curi “iznad” pa da se sliva.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neko za remont pumpe od hidrofora?
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
nije li kod male pjace (pokoj joj dusi), onamo izmedju plane i magelana, bila prodavnica hidrofora, a da su radili servis i remont?? pitaj njih
Pa da ponovim pitanje :)
Šta se preporučuje za krečenje enterijera?
Prošli put sam krečio sa Jupol Weiss, nešto nisam bio prezadovoljan.
Ovaj put sam mislio da odradim sa Jupol Gold. Ili ima nešto još kvalitetnije od toga?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ja se izvinjavam sto upadam :) ne razumijem sta moze da se razlikuje, jupol, premazes, pa opet za koju godinu?
Bez ako nisu neki zidovi sa tehnikama? Mislim sta se dobija?
I ja sam istog mišljenja, ali što znam, viđeh ima milion nekih vrsta, pa rekoh da pitam
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Dva pitanja:
Treba li da je periva boja
Treba li da da ide nedje dje ima dosta budji
Ako je odgovor NE - Jupol PLUS i cao :)
Sve ostalo je bacanje para
*i u jupol plus moze da se doda ona tecnost protiv budji
Ako ti treba perivost ona idi na gold ili latex... ako ti treba bas da "sija" - ona idi na onu extra bijelu i cao - sve ostalo PLUS
Ja sam prvo isao obicnim jupolom, pa onda citrus radi budji, i na sad kad sam zadnji out radio kucu uzeh kantu premium jupola 50ak e, i mogu reci da sam prezadovoljan, kako dobro pokriva, kako je nekako drugacija ta bijela boja, top bas
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sto se tice budji ne bih volio da me jupol stiti od nje, jer to mora izbit nedje.
@Dutch
Koji praviš odnos kod gornjih elemenata kuhinje između "nižeg" i "višeg" reda elemenata? Kolika je dubina jednih a kolika drugih? Cijenim da ta razlika nije fiksna pa daj neki opseg. Hvala unaprijed.
Donji red je 30+2 krilo. Gornji obicno 58+2, jer najcesce ide dublji element iznad frizidera pa da otprilike bude slicne dubine kao frizider i da je sve u liniju. Kod te kuhinje na slici nije bio slucaj jer je dosta presjeka itd bilo
Ne mora bit al jes ljepse. Primijetices po slikama kako to izgleda. Ako nema frizidera tu, onda ke stvar dogovora.
Đe se u Podgorici mogu kupit clip on (click-on, click-top) šarke (ravne)? Stolari?
To neka kao sa integrisanim pushem?
E ne znam kako da ti objasnim, samo se kliknu vrata na uložak koji je već na korpusu. KAd skidaš vrata/ krila, pritisneš jedan jezičak iza šarkke i samo se lagano vrata/ krila skinu
https://www.youtube.com/shorts/jSluocPQDws
A ja mislio za otvaranje. Za skidanje imas svuda. Gtv u Okov, Blum itd