Ajde to je to....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...80da6c4819.jpg
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Printable View
Ajde to je to....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...80da6c4819.jpg
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Planirao sam da napravim brvnaru ali to sto sam ja zamislio niko ovdje nije radio . Znaci od punih oblica velikih i debelih . Iz okruzenja su mi trazili od 100 evra pi metru kvadratnom zida oa do cak 500 ako ide sa onim bas debelim ( nesto kao sa travel kanala sto sam im pokazivao da takve hocu )
Plus temelji plus istalacije plus sve zivo i mrtvo i to bi doslo koliko zgrada u BD . To je sto se tice pravvih brvnara .
Ove druge sto ja nazivam kolibe se rade sa poluoblicama ili bas tankim oblicama i nije tako skupo .
Sta je problem sa stanovima u zgradi Katel osim sto nije zavrsen lift?
Nema upotrebnu dozvolu.
Hoce li padati cijene stanova skorije :D sta je ovo po oglasima jedva da se nadje od 1000 evra kvadrat. A cuh banke su poostrile davanje kredita.
A tek kako se cijene placevi po Žabljaku. A za mjesto na Adi ti treba stan u Podgorici. Pakao.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Imate li iskustva sa komplet renoviranjem starogradnje i angazovanjem strucnjaka po tom pitanju i kolike su cijene tog zadovoljstva i kontakt koji ako imate preporuku. Izadje li yo vise od 200 e po kvadratu?
Što se radi ono pored Volata ljudi, đe je bio Tref auto, na uglu Petra Prlje i Kralja Nikole? Nema nikakve table, nikakvih obilježija a za baksuz kad god prođem kolima onuda, radnici budu skroz dolje u rupu pa ne pitah... :)
Stambena zgrada, investitori vlasnici Pod Volata, izuzetno dobra lokacija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta je sa zgradom pored toloske sumice? Zna li se ko radi, koliko je kvadrat itd? Ona lokacija mi je odlicna
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Nesto se dugo radi a nisu daleko odmakli...
Neće. Ja 15 godina slušam kako će ove godine pasti cijene stanova. A one realno samo rastu (osim perioda naduvanih cijena kad su Ruje kupovali sve od šupe do dvorca).
Imali smo mi raznih kriza, od 2008 pa na ivano al cijene su postojane, i uz blage izuzetke, one stalno pomalo idu gore.
A banke će pooštriti uslove i kamate. I ne uzinati varijabilnu nikako, dolazi zeznuto vrijeme, euribor i libor će na gore.
I za Euribor se priča da će stalno ići gore pa nikako da krene.
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Euribor je trebalo da počne da raste od 2021, ali naiđe korona i sa njom nova kriza. Možda će godinu dana još da sačeka prije oporavka. Od 2013. godine euribor miruje, odnosno malo kasnije je otišao i u minus. Samo što ne treba da se zaboravi da se stambeni krediti uzimaju na 15, 20 i više godina tako da teško postoji šansa da toliko dugo bude na nuli. Jeste da se stambeni krediti uzimaju na toliki period računajući da će standard da raste a vrijednost para da opada pa to treba da bude povoljnije za onoga ko uzima kredit, ali naša platežna moć je trenutno manja od one koju smo imali prije 7-8 godina, a tek nas čeka minimum nekoliko esktremno teških godina. U prvoj polovini 2012. godine euribor je bio preko 1.7%, a krajem iste godine oko 0.6. U periodu 2-3 godine prije toga izlazio je i na 5%.
Treba gledati može li da se upadne u 1000+ projekat. Jeste da prodavci podigu cijene stanova pa oni ispadnu isto kao da se kupuju po tržišnim uslovima uz tržišne kamatne stope, ali ipak se daje fiksna kamata od 3% tako da ne mora da se razmišlja o euriboru.
To je Green Level, stanovi su oko 1600eur. Mada mi se sad čini d asu usporili.
http://www.ldgroup.me/greenlevel.html
JUče sam sjedala na terasu u Terminal 4 i gledala kako napreduje Master kvart, ono je stvarno ultra brzo :)
Jedino što mi se ne dopada su one maske kao balkoni anijesu balkoni. Nekako mi zatvaraju svjetlost, i pružaju osjećaj tunela. A možda kad s enapravi to neće biti tako, ali za sad mi je taj utisak jer ja volim što više svjetlosti u stanu :)
Imate li preporuku do 1100 po kvadratu, jednosoban?
Baš ozbiljna rupa onamo pored PodVolata. Ko je investitor na kraju? (table beS)
Nasi domaci..bice tabla