Opa, 2 gola Milosevica. Napadaci nam igraju dobro. Beciraj se preporodio u Izraelu, Mugosa je imao odlicnu sezonu u Koreji.
Odbrana bez Savica je uzas, to me najvise brine.
Printable View
Opa, 2 gola Milosevica. Napadaci nam igraju dobro. Beciraj se preporodio u Izraelu, Mugosa je imao odlicnu sezonu u Koreji.
Odbrana bez Savica je uzas, to me najvise brine.
I Maruša za Lazio, na assist SMS-a :D
Hat-trick Milosevica! Vodila je njegova ekipa 3:0 i onda je Standard za 5 minuta uspio da postigne 3 gola i izjednaci rezultat, a evo sad stizu i do vodstva.
Boljevica nema danas u sastavu.
Prodadose mu saigraci utakmicu, ne vidjeli se kakvi su. Milosevic prvi put u startnih 11 i odmah hetrik.
Giljermo Ocoa brani za Standard, isprskao ga je :lol:
Iz Iskre u prvu belgijsku, u zimskom roku i tri gola. Momak sto radi pri klubu a kolega mi je na poslu reče da ako sredi glavu moze biti nesto od njega, valjda ima fizikalije dobre itd.
A već je dao jedan gol kao zamijena, dakle 4 ukupno do sad.
Ne vidim zašto ga Tumba ne bi momentalno priključio, pogotovo jer je izvjesno da Jovetića nema u ove dvije utakmice.
Zašto li Boljević nije bio u protokolu?
- Aleksandar Boljevic (Waasland-Beveren)
- Injury History
From Until Injury 14.03.2019 ? Illness 03.02.2019 15.02.2019 Foot Injury 15.10.2018 27.10.2018 Muscle Injury
Boljevic je prehladjen, zato nije igrao
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...-da-se-oporavi
Quote:
Tumbaković je pričao i o igraču koji nije s reprezentacijom. Pažnju na sebe skrenuo je napadač Stefan Milošević, koji je sinoć u dresu Vasland-Beverena upisao het-trik protiv Standarda u Liježu.
"Miloševića smo pratili i dok je igrao u crnogorskoj ligi. Sada je u belgijskoj koja je jaka i skrenuo je pažnju. Ispratićemo ga sigurno", zaključio je Tumbaković.
E što se čini:
https://antenam.net/sport/fudbal/113...0-BhLhLDiLmCq0
Samo kod nas...
Gledanje organizovanohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...95e8ec25a5.jpg
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
18ura e kukavce
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Kakvo blamaža ako država ovo dozvoli :stupid:
Tako je kad su drzavne agencije pod kontrolom KKR fonda..
Mada i bolje ovako sad ce se ugasit razne Barbare, pa neka ih gledaju zemljani
A valjalo bi neki pritisak napraviti , smarati ih istalno ili tako nesto.... Nemoguce je da smo jedina ex yu drzava dje svoju reprezentaciju ne mozemo gledati.
dakle samo ko ima Telemach može da gleda meč, e pa
ako nekoga zanima - radiće kafići u ponedeljak u centru. da se zagrije da valja :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
M-tel nista?
Ako zaigra u sistemu 4-2-3-1, koji je posljednji koristio, to bi moglo da izgleda ovako: Iliev (Levski) - Strahil Popov (Kasimpaša), Bodurov (CSKA Sofija), Božikov (Slovan), Nedelkov (Ludogorec) - Kostadinov (Arsenal Tula), Slavčev (Karabag) - Delev (Pogon Šćećin), Dimitrov (Ural), Ivelin Popov (Rostov) - Vasilev (Černo More).
Uprkos svim izostancima morali bi ove otres'...
Dodjose u urban danas svi kolektivno. Bgm djidjo najvise lici na fudbalera, nakon njega savic, simic, marusic. Ovo ostalo ka nekakvi konicki sinovi:)
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Bas je skromna ekipa Bugarska. Da igramo u najjacem sastavu ocekivao bih pobjedu, ali ovako je i bod premija.
Ja sam igrao jedan X,da imam para mislim 0:0 beton.
Sto se tice utakmice volio bih da pocnemo lose ovaj prvi dio kvalif.a drugom igramo bolje. Jer kao sto svi znamo pocnemo odlicno a onda kada treba da to odrzimo mi padnemo. Tacno da nemamo bazu igraca,al treba dati mladjima sansu kakvi god da su
Odlična je stvar što im ne igra Despodov
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока