Amateri.
Dje nas nece razvalit 5:0 da pocinemo od profesionalnih fudbalera.
Fudbal kao sport u CG ne postoji.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Printable View
Amateri.
Dje nas nece razvalit 5:0 da pocinemo od profesionalnih fudbalera.
Fudbal kao sport u CG ne postoji.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Ali Mitrovic i panenka, hahah, a nemojmo ljudi, pa moras barem malo klase da imas za to... Kakve dvije suprotnosti.
Odbrana katastrofalna kod drugog gola, a ono je klasicni amaterizam, bukvalno onamo nema nidje opasnosti i Kolarov je nekako posalje u kazneni, a Mitrovic sam, neometan, pjeske.
A ne mogu da puštaju onako Kolarova, namjestio se i pogodio na trepavicu. Kopitović mu prilazi lagano, kao da su neđe na centru.
Sent from my EML-L09 using Tapatalk
Sad kad krenu ovi sa teorijama kako bi se cudo moglo napraviti samo da nije Deja Savicevica. Mozda bi i prvaci svijeta bili. Alo, nikad nismo ni u punom sastavu igrali a kamoli sta vise iz ovolike baze da se napravi. Da smo devedesetih bili samostalni mogli smo i sta zakaciti kada je bil Savicevic, Mijatovic, Brnovici, Petrovic, Drobnjak... ali takve generacije na ovako malom prostoru ne desavaju se svaki dan.
Inace stub ove reprezentacije je Savic. Protiv jacih selekcija to je sve jako klimavo. A ovi sto pricaju da se sa Srbijom neko nasprdao na svjetsko ne znam koje su to prvenstvo gledali jer protiv Svajcarske su osteceni a protiv Brazila se nisu obrukali. Imaju tim da bude barabar sa svima sada sto im je savez i trener takav kakav je druga je prica. Njihove mlade selekcije su bile prvaci i Evrope i svijeta.
Sad sam to htio da napišem, Kopitović ga je pogleda samo kod drugog gola i stavio ruke iza leđa ka da je u ukazneni, kakav amater, popizdio sam...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Nije ovo FKCG vec FK Srbija 2. Nije problem izgubiti i 18-0 ali se bori majka mu stara. Daj nase momke neka se bore, neka nastupaju za svoju drzavu za koju su mu pradjedovi i djedovi krv dali, razumijem da bude 2 do 3 igraca uvozna, nama je sva reprezentacija uvozna aloooo. Skupite ih iz nase druge lige, bolje ce igrati od ovih kolonijalista sa Dejom na celu.
Savez napolje!
Ali Jovovic? Razumijem dok je bio kumara da je sve bilo pod direktivom, ali sam racunao da je Tumbakovic profesionalac.
Vidji simic kako joj zaokruzio briljantno poluvrijeme
B92: Pesnicom u glavu – nesportski potez Simića VIDEO http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...nav_id=1470764
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Jbt , vadi Šćekića. Ko će sad da nam drži sredinu ?
Ne bi Jovovic ni igrao da smo kompletni. Odbrana nam je improvizovana. Mnogo sko oslabljeni. Srbija nita pokazala do one kontre nije.
Nama je ovo zalosno, ali nije iznenadjujuce kad smo osakaceni povrerama. Srbiji je ovo najgore sto im se moze desit da im se neznalica Krstajic cementira.
Evo ga Boljevic. Ajd da vidimo ocemo li se skrpit sa mozgom nakon ovog pada epskog.
Inace oba stopera nam sad imaju zute. Yaay.
P.s. kakav brav ovaj Mitrovic, bilo bi banja da bude 2:2 samo zbog tog pokusaja ponizavanja.
Znao sam da Kopitović nije neki igrač, a danas apsolutna propast.
Mada, ipak je on zamjena.
Sent from my EML-L09 using Tapatalk
eh, kad bi jednom bili u punom sastavu. ovako Srbija izgleda ka’ Španija
Sent from my iPhone using Tapatalk
A gledaj Ivanica zgrčenog osušile mu se, a mrčo znaš li što ćeš jadan!!
E sto nam je ovaj ivanic trebao nije mi jasno
Jovovic da je srece ne bi u 18 bio...
Poslato uz pomoć Tapatoka
kakvi glupi izgovori? činjenica je da su nam glavni igrači u 90% slučajeva povridjeni? Srbija je odlična reprezentacija koju selektor uništava, ali protiv nas ovakvih izgledaju kao da su 10 puta bolji a nisu. to što je u ovu državu za sve kriv DPS ne bih komentarisao jer je ipak ovo sport
Čist gol ka suza.
Sudija maaaaaaajku ti ***** raspalu!!!!!!
Hahahaha sudije klosari
Poslato uz pomoć Tapatoka
Nidje ofsajda. Kakve sprdnje od sudije. Prvo nije penal bio ali ajde. I ovo sad nidje veze.
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
***** sudijska. Od raka se raspali.
Dako se nešto posle reče za ovo sramno suđenje danas, dako prozbore nešto!!!
hahahahahhaah pazi sudiju.
Evo kad Blic kaze da nam je ponisten cist gol, pa ne moze ovooo....