Zar nije dobro za sve nas da se direktori NVO provuku kroz imovinsko stanje...
Velika je muka sa imovinskim kartonom.... za obje strane...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Printable View
Zar nije dobro za sve nas da se direktori NVO provuku kroz imovinsko stanje...
Velika je muka sa imovinskim kartonom.... za obje strane...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nemoj ovo za NVO mnogo da pominješ. Kad je to DPS tražio bili su zlikovci koji uće da unište kritičku misao. A svi osvježivači su branili NVO. Da te ne proglase za depesovca :)
Momcima svaka čast. Gledat Pipuna i Petra duže od tri minuta je poduhvat za pohvalu.
koje? mrzi Srbe jel? ja sam odavno presta da gledam emisije jer su gosti nidje veze a i sam voditelj dimosevi dosta često. sa sve onim intervjuom snimanim sa Radem Miloševićem. to je trebalo da bude uživo i da ga nagazi. nemamo iste stavove niti razmišljanja, al sinoć je onoga počistio
pipunoglavi je jedan od dvoje vodja ove države. uz svog kolegu partijskog. lepoglavi je izdajnik, koji za interese Srbije gazi po Crnoj Gori. pri tome mrzi sve i svako i to svakoga dana saopštava. zato je dobro da se onako iznervira i opet sije mržnju ka svemu
lepoglavog glasa svaki glasač es, dcg, snpa, uraša i bsa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne pričamo o istoj stvari. Nema veze.
Nisam siguran da su svi znali koliko je hovno gnjilo Lepoglavi. Uhvatio sam minut i po đe Lepoglavi tvrdi da će da potpiše međudržavni ugovor sa Srbijom i onda da mijenja zakon o državljanstvu u skladu sa njim. Komnenić ga pita kako će se provjeravati prebivalište, on veli u saradnji sa organima Srbije. Ovaj mu veli kako kad nikad ni za koga nisu dali tu informaciju osim za Spajića, za Mandića godinama neće da daju. Veli Lepoglavi sa Mandićem je sve jasno, on je odavno rekao da je stekao srbijansko državljanstvo prije 2008... Veli Mandić je rekao... To su vam dokazi i sprovođenje zakona po df-ovom shvatanju.
Komnenić odredjene stavove ima eo unazad 10 godina. njegovi su, na nama je da smatramo jesu li dobri ili loši. al emisije poput one od sinoć su dobre iz razloga jer jasno pokazuju kakva je izdajnička bulumenta na vlasti u CG. čoek se poziva na narodne heroje. pa Ljubo se borio protiv svega onoga što predstavlja lepoglavi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prodali su se Mikeli i Andro al zarad "srpstva". To je žrtva. To je ok onda. Mislim da im je ovakav tok misli dok stoje ispred ogledala prije tuširanja i ne prepoznaju ono što vide u ogledalu.
Odavno su oni usvojili neku racionalizaciju koja im govori da sve što rade rade u ime pravde, poštenja, časti, tradicije...
Pričao sam x puta ođe za Lepoglavog kad je tek počeo da se bavi politikom i da veljesrbuje i tada pljuvao javno po svojim nekadašnjim kolegama sa fakulteta koji su radile prvo u institut za crnogorski jezik kasnije na fakultet kad se formirao. I onda sretne nekog od njih na ulicu i pruža ruku da se javi, veli mu lik zaebavaš li me da pružaš ruku a pričao si svašta za mene. Lepoglavi mu veli: da ne pričam ja neko bi drugi pričao. A to su bili njegovi sami počeci. Daleko je dogurao od tada do aerodromskih snimaka. Ko zna šta sve čoek radi što nije snimljeno kamerom...
Glasali ste za Pipuna i Kolenicu (neposredno ili posredno), uživajte sad u njihovim potezima. Pa sledeći put pamet u glavu, i ne dozvolite izborni inžinjering, manite se dojča
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Vika,dreka, katastrofa.Mjerenje,kontriranje.
Komnenić o JK,nepomenik iz topa o Severini...
Kako koji klip iskače, samo jedna laž za drugom. Plus ona histerija i grandovo narodno natpevavanje. To je ta harizma, elokventnost i duhovitost po kojoj je Lepoglavi prepoznat. Pih.
"Da nisam ja neko bi drugi pričao"...imati političara za druga je p a k a o.
Karakteri nula.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Fin isjecak iz emisije sinoc.
https://x.com/KonteZanovic/status/18...779622685?s=19
komnenic ko da je sad iz dubaija
Što? Je li mu zamotana glava?
Ka Medo u svoje pero, biće idu kod istog dilera, ovaj u solarijum... :)
Ne znam da li ovdje da se pise ili na temi Cirkus u Budvi?
Ali stvarno treba uzet kokice i uzivat uz vecerasnju emisiju
Prizor.
Gledah samo nekih 10ak min kako se kvalitetno Petar istovari na Ibru...
Ali mala je septichka jama kolko Ibra moze pojes'...
Poslije ko zna koliko vremena imali smo kulturan dijalog "suprostavljnih" strana. Pohvale zaslužuju i Ivan Vuković, i Dorđe Zenović, i Vladimir Jokić. Nađa Ljiljanić je ostala u sjenci, što i nije bilo neočekivano- Petar Komnenić korektan.