Kako mi rutinski odradjujemo ove Litvance, a Srbi i Rumuni se muka namucili...
Sto ce reci da su kanal obje te ekipe...jos teze mi pada onaj *****sti pristup prije 3 dana, cemu?!?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Kako mi rutinski odradjujemo ove Litvance, a Srbi i Rumuni se muka namucili...
Sto ce reci da su kanal obje te ekipe...jos teze mi pada onaj *****sti pristup prije 3 dana, cemu?!?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako su se Rumunija i Srbija mucili protiv ovih jasno mi nije.
Protiv Srbije nas je poremetilo Tumbino ekserimentisanje i sto povreda inace bi realno X bio ovdje.
Kakvo bi pranje bilo po svemu i svakome da smo kojim slucajem Litvanci i da nas pegla neka Crna Gora bez pola tima sa 3-0 na poluvremenu.
Ljudi ja sam mislio prije utakmice sa ovim timom,da ce mi primiti 3 gola da su ih rumuni jedva dobili a mi odigrali ocajno prije par dana.
Ovo je dobro i za gol razliku,svakako i za samopoudanje...
Bravo momci
Ljudi, zaboravite utakmicu sa Srbijom, jako je specifična situcija bila, svi se međusobno znaju odlično, mnogi se i druže, prvi put od odvajanja igramo zajedno (što je greška, trebalo je davno to oposlit neđe u neku prijateljsku), a kad na to dodate sve ostalo "van terena" onda možemo reći da je pritisak bio jako, jako veliki, Srbi su se bolje izborili sa tim i idemo dalje. Led je probijen i ubijeđen sam da će na Marakani sve djelovati mnogo bolje!
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Da su Litve na 4 boda pitao bih te ko bi vodio večeras. Sad oni eksperimentišu jer svakako nemaju šanse nikakve. Nije Tumba eksperimentisao već predao ključeve grada pred noge namjerno. Kao što je i namjerno više od polovine igrača odigralo onako seksi pa ga primili i to 2 puta. Ne mogu igrati 3 protiv 19 drugih. Ovo noćas je mazanje očiju, orlići vode 3-0. Kakav uspjeh upm.
Savez napolje!
Srpski igraci nisu imali nikakav pritisak. Svi redom igraju u inostranstvu i nemaju veza sa cg.
Dok nasi pola ih igra u srpsku ligu plus raspali stojkovic za kojeg sam ocekivao da ce urucit neki poklon.
Ako stojkovic bude igrao u BG onda sa dejom i tumbom nesto nije ok
I jovovic kanal, mici ga vise
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Tumbakovic odlicno vodi ovu reprezentaciju, bas izvlaci maksimum covjek. I odmjeren je kod izjava, odlicna mu je prica, vidi se da jako ozbiljno shvata sve ovo. Na njega covjek ne moze da se ljuti, moze nesto da mu se zamjeri ali generalno covjek radi odlican posao. I nikad od postojanja nismo imali igru kao sad kod Tumbakovica, to je cinjenica.
Hahahaha :)
Ja i ne pratim ovu već orliće (srbijaB).
Ne znam o kakvom pritisku pricate.
Ma strucni stab je kriv sto je dozvolio da se igraci druze jedni sa drugima uoci meca.
Srbija je bila bolja u svakom segmentu i to je to.
Kraj price.
Tumba sa formacijom jos doprinio istom.
Ne znam cemu se covjek moze nadati u Beogradu.
Koju igru, sprdaš li se to. Koga smo mi to dobili iole jačeg? Da, da. Radi odličan posao za fud.sav.srbije.
Jeste, ozbiljan je čovjek to. Taman sad u BG neka pośeti rodbinu, zajedno sa većinom igrača. Onda neka se izljube po BG splavova do zore, a na teren neka se vuču ka prebijene mačke. Jer ko još koristi karantin prije utakmice, to je za nerazvijene zemlje.
@jakuza to je objektivno tako, ali odje je slabo ko objektivan.
@bitrate - sve tacno. Dodaj na to i odsustvo Savica i losu formu nekolicine najvaznijih i eto ga kastig.
Takodje penal je odredio cijelu utakmicu. Srbija nije bog zna sta pokazala. Bice mnogo interesantna utakmica na Marakani.
Ne znam jeste li ispratili Tumbakovica kod Sofranca? Dosta je ispricao o nekim stvarima o kojima se spekulise ovdje.
Npr. o tome koliko je Savic vazan igrac za atmosferu i timu i koliko se pristup svih igraca mijenja kad je on tu.
Takodje opisao je Ivanica kao “cudnog” i povucenog momka, koji je mnogo fin. I koji igra fenomenalno za Bate ali se jos uvijek adaptira za reprezentaciju.
Za izbor izmedju Beca i Mugose nije znao sta da kaze osim da je tezak izbor.
Lako je sad bit pametan. I ja bih stavio Kosovara jakog kao vola u napad protiv Srbije, nego ocigledno je Beco em u tankoj formi em ga boli uvo za nacionalizme i tu vrstu Dzaka/Saciri motivacije.
Nakon ove utakmice je sigurno jasno da Mugosa pocinje u Bg. Mugosa je ranije dosta strasljivo igrao velike utakmice. Mozda je sad konacno sazreo.
Jovovic je realno igrac da udje pred kraj kao pit bul da digne malo energiju kad ne defanziva vazna. Ovo ka naprijed je bas tesko gledat.
Mogao bi odje malo da pusti Boljevica i Djordjevica. A mozda i jos nekog od te djecine sto su na klupu.
Batalite više tu pecku priču o prodaji utakmice Srbiji. Stojković nije napravio glup penal da bi pomogao Srbiji nego zato što je junac, nije to teško shvatit. Tumbaković je kiksao ni prvi ni zadnji put u karijeri, ali što veli Jakuza - nikad od osnivanja reprezentacije nijesmo igrali dobro kao pod njim. Ne zaboravite da smo igrali sa povrijeđenim i van forme najboljim igračima.
Mugoša odlično igra, sad igra u klubu i zaslužuje da igra, za razliku od ranije.
Kopitovic bas solidan nocas. Igra sa velikim samopouzdanjem.
Ja tvrdim da je napravio namjerno penal. Naravno da nijesu prodali utakmicu, dali su je džabe iz patriotskih razloga prema domovini zajedno sa sve selektorom i predsjednikom fud.sav. Dat će je i opet i kad godj bude trebalo.
Puna nam je reprezentacija Trojanskih konja.
Bliže je istini da su ovu noćas kupili, i sad kao vidji koja klasa igra. A onda petarda u BG za svaki slučaj, da poprave i gol razliku svojoj otadžbini.
Savez napolje!
Umjesto da proba Đorđevića, da vidimo kako se snalazi, ubaca se Beciraj kod 0-3, na 20min do kraja. Ako mi je jasno ovo...
@Montenegrino-CT sve si u pravu.
Ajde nad sad pusti nas da pricamo o fudbalu a teorije zavjere mozes na neki drugi podforum.
@bitrate izgleda da isprobava drugu formaciju sa 2 napadaca
Gledajte, uživajte. Ovo nijesu teorije zavjere već činjenice koje ne vidi samo onaj ko ne želi da vidi.
Svakako ispoštovat ću tvoju molbu i neću komentarisati večeras više ove orliće.
Zna li neko odakle je Marušić i kako se lik osjeća/izjašnjava? Znam da je rođen u Beogradu, ali mi je ostatak nepoznat. Ima li Tripleta info za mene?
Ni svjesni nismo kakvog golmana imamo, što se veli na mala vrata je momak došao...