Pi perverznjaku jedan, aaaaa, piiiiii SHM, treba te je lukas zadaviti :D
Printable View
Pi perverznjaku jedan, aaaaa, piiiiii SHM, treba te je lukas zadaviti :D
kakav Lukas, njega ne računam u muške, ne sprdaj se :lol:
ahahahahaha već vidim tvoju ženu kako trči na balkon :lol:
Dje god oce nek trci, samo sto dalje od mog cula mirisa i sluha...
U tom slučaju ti se isplati da uložiš u izolaciju wc-a, moš mislit kad je neđe poćera. A i pasulj mora ispasti iz ishrane. I luk, pogotovu bijeli.
Šušanjski vozači. Kad god idem kod rođaka, moram se šlogirati od nervoze.
Aloooo, Šušanjci, ako vas ima na forumu, ukapirajte da ako neko ide odozdo, on IMA PREDNOST, a vi morate da se sklonite sa strane!
Alooooooooo, ko vam vozačke dadeeee?
Aloooooo, kaznite one stručnjake što su vam cijeli put prekopali! Pored svake kuće, put iskidan cijelom širinom 10-15 cm, ne bi li se provukao kabal! Po Zakonu ste obavezni da to vratite u pređašnje stanje!
Hahahahahaha, poznate su mi frustracije vožnjom kroz Šušanj. Tamo mi je tetka. :D Ta žena bolje vozi od pola muškaraca, a kako i neće kad se izbirika uz one strane.
Ali kako je put iskrpljen, šta je ono. Umjetnost.
Meni se u Šušnju najviše dopadaju one pasarele što su izgradili, kapa dolje Pavićeviću, nikad gužve nema, ljudi prelaze preko njih.
Retko sta me iznervira kao sama sebe... http://31.media.tumblr.com/tumblr_lo...2x2to1_500.gif
Ima li gadnije reklame od one kad kažu "dvostruko zakrivljena drška omogućava dvostruko viši nanos maskare"?
Kao da drškom nanosiš maskaru hahahaa a ne četkicom na vrhu ;)
Bronx-Pg kakva slucajnost, ulazim na temu i citam tvoj post i bas na TV ta reklama hahhahahahhahahahahha
You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.
Pih kakvo je ovo ograničenje... Treba se apelovat da se ukine ovo...
Kad legnem, smjestim se fino da gledam, a zaboravim da uradim nešto tipa vrata da zatvorim/ugasim svijetlo :D
Ovaj internet sto puca svaki cas. Grrrr.....
I ono što karakteriše Šušanjske vozače je: Vidi te kako ideš odozdo, on se uključuje sa strane i umjesto da sačeka da prođeš i on normalno se uključi i krene ka dolje; jokkkk, eto ga on, pa ćemo se mimoilaziti. :)
Prije neki dan neki tako izađe, a nema trika da se možemo mimoići tu, jer je sa strane preloš asfalt. Samo sam podigao ručnu i uzeo da odgovorim na SMS, dok se momak ne snađe đe će... Opet se vratio na rikverc i ušao u ulaz odakle je iskočio. Je*eNti život.
Ja kad se vraćem odozgo, čim vidim auto da ide odozdo, tražim prvo mjesto đe se mogu skloniti, da se ne patimo oboje. :mad:
Nista. Ima neko vrijeme sam totalni zen od coeka,
Ono kad vidis da ima novi odgovor na temu koja te interesuje, i krenes da kliknes, a onda vidis da je Rakel odgovorila pa odustanes.
Kad popijem nesto studeno pa me zaboli medj' oci..
Semafori:mad:
kad se probudim i boli me metar oko glave, uglavnom posle grada.
Kad udjem na Podforum Vicevi(i gledam-citam)slike-viceve koji su postovani po ko zna koji x
nerviraju me novi clanovi koji skupljaju 50 postova i ozivljavaju teme sprije 5-10 godina
I mene nerviraju ovi sto ih nesto nervira,nemaju drugoga posla no se bave drugima.e to me jbn nervira
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Pa ti ne komentarisi kad te nerviraju.
Ogugla tako coek vremenom na sve.
možda je to Černobil!
Selfi trend na fejsbuku.
Mene pita otac danas sto je to selfie...eto koliko je to uzelo maha :)
tačno sam mislila da je neka slikala kobasicu danas :lol:
Pharellov nesretni Happy... koja sekta.
to što sam se već navikao na ovaj baner Hipotekarne